- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
-
- Konu Sahibi magic girl
kızlar kısa ve öz yazacagım yıllardır böyle ablam kardeşlerim beni hiç aramıyor annemde ne zaman arasam ayyy bende seni arayacakdım rolü yapıyoryani 2 hafta aramadım belki merak ederler diye yok aramadılar dayanamadım ben aradım annem aynı şeyi söyledi yine aynı laf bende seni arayacakdım veeee sürekli kardeşlerimin sorunlarını onların çoçuklarını anlatıyor hiç beni sormuyor seninde bir derdin varmı demiyor ben yıllarca umursamadım takmadım ama son zamanlarda iyice kafama takdım kızkardeşimin oğlu hasta olmuş geçen annem iki gözü iki çeşme çoçuğum ölüyordu diye ablam gece 3 de msj atmış teyzesi tosunumuz ölüyordu diye artık açıp telefon bağırasımmmm varrrr ulennnn neler yaşadım neler atlattım hiç haberiniz oldumu bende buz gibi hastane odalarında ölü gibi gariban gariban yattım anasız babasız kardeşsiz eşim evde çoçuklarla çünkü çoçukları hastaneye sokmuyorlardı mikrop kaparlar diye sezeryanlarla doğum yaptım hiçmi kontorünüz olmadı hep eşim bilgilendirdi yine aramadılar kızlar ne edeyim şimdi ben aramayım sormayımmı onları ya ölürse annem babam azap çekerim keşke arasaydım derim diyor bi yanım bi yanımda arama sorma whatsapplardan yazma diyor ya sizce
Öyle yapıyorum themis yaaa birgün ölsem hiç haberleri olmayacak en çokda bu dokunuyor banasen belli ölçülerde aramaya devam et insanlık sende kalsın.
kırıldığını belli etsen belki değişirlerÖyle yapıyorum themis yaaa birgün ölsem hiç haberleri olmayacak en çokda bu dokunuyor bana
Siz doğum yaptınız ya da hastalandınız anneniz, ablanız , ailenizden hiç kimse aramadı mı sizi?kızlar kısa ve öz yazacagım yıllardır böyle ablam kardeşlerim beni hiç aramıyor annemde ne zaman arasam ayyy bende seni arayacakdım rolü yapıyoryani 2 hafta aramadım belki merak ederler diye yok aramadılar dayanamadım ben aradım annem aynı şeyi söyledi yine aynı laf bende seni arayacakdım veeee sürekli kardeşlerimin sorunlarını onların çoçuklarını anlatıyor hiç beni sormuyor seninde bir derdin varmı demiyor ben yıllarca umursamadım takmadım ama son zamanlarda iyice kafama takdım kızkardeşimin oğlu hasta olmuş geçen annem iki gözü iki çeşme çoçuğum ölüyordu diye ablam gece 3 de msj atmış teyzesi tosunumuz ölüyordu diye artık açıp telefon bağırasımmmm varrrr ulennnn neler yaşadım neler atlattım hiç haberiniz oldumu bende buz gibi hastane odalarında ölü gibi gariban gariban yattım anasız babasız kardeşsiz eşim evde çoçuklarla çünkü çoçukları hastaneye sokmuyorlardı mikrop kaparlar diye sezeryanlarla doğum yaptım hiçmi kontorünüz olmadı hep eşim bilgilendirdi yine aramadılar kızlar ne edeyim şimdi ben aramayım sormayımmı onları ya ölürse annem babam azap çekerim keşke arasaydım derim diyor bi yanım bi yanımda arama sorma whatsapplardan yazma diyor ya sizce
İkinciside kızlar annem babam kiralarını maaşlarını hep onlara harcadı kredi çekdiler hepsi ev sahibi oldu çoçukları kirada nasıl oturcakmış geçen yıl kızkardeşime ev aldılar iki çoçuğu varmış kızkardeşimin eee benim 3 çoçuğumla oturıyorum yaaa kiralarda ve annem ablamın çoçuklarını bakdı büyüttü şimdi kızkardeşiminkilere bakıyor tatile gittim yazın yavrum peşinde götür ben hepsine bakamam dedi çok zoruma gitti çok
Yok aramadılar zaten eşim bebeği önce veriyorlar sezeryan olunca hemen haber vermiş yeminle ben kendime gelince eşim aradı verdi son kızımda gece hep bekledim ararlar diye kimse aramadıSiz doğum yaptınız ya da hastalandınız anneniz, ablanız , ailenizden hiç kimse aramadı mı sizi?
Valla bi ben göremiyorum sanki kuzum etrafımdaki herkes sana haksızlık yapıyorlar diyor hatta bi gece felaket hasta oldum ambulansda annem gel diye inlemişim sabah eşim dediki ağlama kuzum sen onlar için yoksun şu hayatta yinede inanmadım inanmak istemedim aradım sesini duydum rahatladım ama şimdi felaket dokunmaya başladıBu anlattıkların bariz ayrımcılığa giriyor ama
ister istemez yerinde ben olsam buz gibi soğurdum ailemse ailem davranışlarım otamatikman değişirdi yani
sineye çekilecek gibi değil bir senin çocuğun mu fazla gelmiş annene
benide duygulandırdın. telefonda ya da ailenin yanına gittiğinde yüzlerine açık açık söyle, aramıyorsunuz, beni çok üzüyorsunuz diye, kardeşlerine yardım ettilerse bana da yardım edin bende ev almak istiyorum deyin.Yok aramadılar zaten eşim bebeği önce veriyorlar sezeryan olunca hemen haber vermiş yeminle ben kendime gelince eşim aradı verdi son kızımda gece hep bekledim ararlar diye kimse aramadıhatta o gece ağlarken hemşire geldi dosyama bakdı sarıldı bana ağlama balım benimde kimsem yok burda ama müthiş evlatlarım var dedi seninde bundan sonra ailen bunlar dedi anneme sitem ettim kontör yoktu ablana aldırıp yarın arayacakdım dedi ertesi gün yalan olmasın ablam aradı bide bozuk attı annemi neden üzüyorsun diye
Canım türkiyede bağırdım birkere hep onların sorunları bikerede bana sorun ne olur dedim ağlayarak haykırarak annem fenalaşdı ablam ve çoçukları 1 hafta konuşmadı bide ablam bozuk attı annemi üzmeye hakkın yok diyeDemek ki sen derdini acını kederini paylaşmayarak ailenin gözünde güçlü kadın ilan edilmişsin.
Bundan sonra anneni ya da kardeşlerini her aradığında sende dert yan sızlan azıcık.
Anlat durumunu acındır kendini yalnızlığını çaresizliğini onlara bildir.
Canım ne sitemler ettim ev falan istemiyorum yüzlerinede dedim kaç yılda bir geliyorum birkaç ay kalıp gidiyorum sadece misafir edin yeter dedim ama benim derdim onların beni aramamaları ve ben aradığımdada annem kardeşimin çoçuklarına bakıyor ses yapıyorlar annem telde bile beni dinlemiyor ayyy birimi arıyor beni ablan ulaşamadı kardeşin ulaşamadı merak ettiler diyor denemek için iyi anne görüşürüz diyorum görüşürüz yavrum diyor kapatıyorbenide duygulandırdın. telefonda ya da ailenin yanına gittiğinde yüzlerine açık açık söyle, aramıyorsunuz, beni çok üzüyorsunuz diye, kardeşlerine yardım ettilerse bana da yardım edin bende ev almak istiyorum deyin.
Canım türkiyede bağırdım birkere hep onların sorunları bikerede bana sorun ne olur dedim ağlayarak haykırarak annem fenalaşdı ablam ve çoçukları 1 hafta konuşmadı bide ablam bozuk attı annemi üzmeye hakkın yok diye
bir süre dayansan annen arayana kadar hiç aramasan, bakalım ne zaman arayacak ?Canım ne sitemler ettim ev falan istemiyorum yüzlerinede dedim kaç yılda bir geliyorum birkaç ay kalıp gidiyorum sadece misafir edin yeter dedim ama benim derdim onların beni aramamaları ve ben aradığımdada annem kardeşimin çoçuklarına bakıyor ses yapıyorlar annem telde bile beni dinlemiyor ayyy birimi arıyor beni ablan ulaşamadı kardeşin ulaşamadı merak ettiler diyor denemek için iyi anne görüşürüz diyorum görüşürüz yavrum diyor kapatıyor
kızlar kısa ve öz yazacagım yıllardır böyle ablam kardeşlerim beni hiç aramıyor annemde ne zaman arasam ayyy bende seni arayacakdım rolü yapıyoryani 2 hafta aramadım belki merak ederler diye yok aramadılar dayanamadım ben aradım annem aynı şeyi söyledi yine aynı laf bende seni arayacakdım veeee sürekli kardeşlerimin sorunlarını onların çoçuklarını anlatıyor hiç beni sormuyor seninde bir derdin varmı demiyor ben yıllarca umursamadım takmadım ama son zamanlarda iyice kafama takdım kızkardeşimin oğlu hasta olmuş geçen annem iki gözü iki çeşme çoçuğum ölüyordu diye ablam gece 3 de msj atmış teyzesi tosunumuz ölüyordu diye artık açıp telefon bağırasımmmm varrrr ulennnn neler yaşadım neler atlattım hiç haberiniz oldumu bende buz gibi hastane odalarında ölü gibi gariban gariban yattım anasız babasız kardeşsiz eşim evde çoçuklarla çünkü çoçukları hastaneye sokmuyorlardı mikrop kaparlar diye sezeryanlarla doğum yaptım hiçmi kontorünüz olmadı hep eşim bilgilendirdi yine aramadılar kızlar ne edeyim şimdi ben aramayım sormayımmı onları ya ölürse annem babam azap çekerim keşke arasaydım derim diyor bi yanım bi yanımda arama sorma whatsapplardan yazma diyor ya sizce