- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- Konu Sahibi magic girl
canim dogru diyorsun ama bak bende yillarca oyle bakdim olaya ama simdi dusunuyorumda onlar beni hic aramiyorlar neden nedennnn bunun cevabini bulamiyorum kackez sordum sitem ettim ablam hemen offfleniye pufleniyor kardesim arkamdan diyormuski aman gitmeseydi bi koca ugruna oralara simdi yanimizda olurdu bide arayipda onun icin masrafmi yapcam bizmiyiz suclu demis babam dedi birkac kez annem kardesimin ablamin cocuklarina dogduklarindan itibaren bakiyor annelerinden daha iyi biliyor huylarini cok haklisin nedense benimkiler iki kizdiklarinda annem ayyy halalarina dedesine babaannesine benziyor dedi durdu kardesimin cocuklari icinde ayyy ayni ben ayni teyzesi o kadar baglanmis onlara haklida kendisi bakiyor belki beni kirdigininda farkinda degildi aman anne dedim onlar bize benimkiler hemen halalarina dedesine benzesin el yaa bunlar dedim olurmu onlarda torunum ayagina gitti sevmiyor benimkileri sevmeyebilirde ne hamileligimi nede bebekliklerini gordu ama bana yansitmalari yokmu en cokda bu zoruma gidiyor ablamda surekli oglum icin kucuk miyminti cok bilmis x ne yapiyor diyor bide ablamla kardesim her eve gelene biz bunlari sevemedik yegen gibi goremedik birbirimizin cocuklarinda tattik teyzeligi diyorlar sanki ben sucluymusum gibiCanım sen şimdi uzakta olduğun için dertlenmişsin böyle kendini dışlanmış hissediyorsun,öyle hisetme bak benimde ablam şehir dışında oturur her akşam saat 8de istisnasız arar biliriz onun arayacağını bizim aramak aklımıza gelmez çünkü öyle alıştık senin ki de buna benzer.Uzak olunca ister istemez mahrum kalıyosun tabi bazı şeylerden bu yüzden sen böyle hissediyorsun.Kardeşlerinin çocuklarını annen büyüttüğü için huylarını sularını annelerinden iyi bilir seninkileride onlar kadar çok sever ama çocuğun huyuna suyuna alışkın olmadığı için çok fazla karışmak istemez böyle düşün.