ÇOK KIRGINIM

aynı eşim ve ailesi gibi durumunuz
resmen evlat ayrımı yapılıyor ve size haksızlık ediliyor. ben olsam aramam. onlar beni aradığında da soğuk konuşurum

Allah Allah bu nasıl iş böyle sanki onlar öz siz evlatlıksınız böyle bi ayrım var ortada resmen :KK57:
Üzüldüm ama durumunuza insan en zor anında yanında ailesinden birilerini görmek ister...
Allah yardımcınız olsun
Amin canım ben yurtdışındayım yanıma gelemezler ama hiçmi insan evladını merak etmez bunlar beni silmiş resmen hayatlarından kaçkez sitem ettim yaptım aynı tas aynı hamam devam

bir süre dayansan annen arayana kadar hiç aramasan, bakalım ne zaman arayacak ?
Canım onuda denedim yine dayanamadım aradım evdede hiç bahsetmiyorumkiii eşim beni sahipsiz sanmasın diye bir iki kez dile getirdi bende şimdi annem aradı konuşduk slm var diyorum

kızlar kısa ve öz yazacagım yıllardır böyle ablam kardeşlerim beni hiç aramıyor annemde ne zaman arasam ayyy bende seni arayacakdım rolü yapıyor:cry:yani 2 hafta aramadım belki merak ederler diye yok aramadılar dayanamadım ben aradım annem aynı şeyi söyledi yine aynı laf bende seni arayacakdım veeee sürekli kardeşlerimin sorunlarını onların çoçuklarını anlatıyor hiç beni sormuyor seninde bir derdin varmı demiyor ben yıllarca umursamadım takmadım ama son zamanlarda iyice kafama takdım kızkardeşimin oğlu hasta olmuş geçen annem iki gözü iki çeşme çoçuğum ölüyordu diye ablam gece 3 de msj atmış teyzesi tosunumuz ölüyordu diye artık açıp telefon bağırasımmmm varrrr ulennnn neler yaşadım neler atlattım hiç haberiniz oldumu bende buz gibi hastane odalarında ölü gibi gariban gariban yattım anasız babasız kardeşsiz eşim evde çoçuklarla çünkü çoçukları hastaneye sokmuyorlardı mikrop kaparlar diye sezeryanlarla doğum yaptım hiçmi kontorünüz olmadı hep eşim bilgilendirdi yine aramadılar:KK61:kızlar ne edeyim şimdi ben aramayım sormayımmı onları ya ölürse annem babam azap çekerim keşke arasaydım derim diyor bi yanım bi yanımda arama sorma whatsapplardan yazma diyor ya sizce
Siz onlardan uzak, onlar hep bir arada mı?

Maalesef gözden ırak olan, nispeten gönülden de ırak olabiliyor. Boşverin, siz karşılık beklemeden ne zaman isterseniz arayın; ya da bir aradığınız da kırgınlığınızı da dile getirin.
Ama asıl önemlisi sizi sevenlere, her ihtiyacınızda yanınızda olarak varlığını dolu dolu hissettirenlere sımsıkı sarılın. Ona da sahip olamayanlar da var.

Yerinizde olsam kendimi tutar onlar arayana kadar hayatta aramazdım. 1 hafta 1 ay artık neyse. Asıl uzakta olan özlenir, anılır, aranır. Diğerleriyle zaten dip dibe. Aramalarını bekleyin aradıklarında da dönmeyin bakalım noluyor.:KK12:

öncedende böyle ilgisizler miydi?valla ben üvey miyim diye sorarım..
Hayır canım annem çok düşkündü bana bir damlacık göz yaşına kurban olurum derdi ne olduysa ben yurtdışına gelince oldu annem babam kardeşlerim sildi hayatlarından beni :KK12:

Siz onlardan uzak, onlar hep bir arada mı?

Maalesef gözden ırak olan, nispeten gönülden de ırak olabiliyor. Boşverin, siz karşılık beklemeden ne zaman isterseniz arayın; ya da bir aradığınız da kırgınlığınızı da dile getirin.
Ama asıl önemlisi sizi sevenlere, her ihtiyacınızda yanınızda olarak varlığını dolu dolu hissettirenlere sımsıkı sarılın. Ona da sahip olamayanlar da var.
Öyle gözden uzak gönüldende uzakmış malasef bunu çok iyi anladım iyiki çoçuklarım var

Yerinizde olsam kendimi tutar onlar arayana kadar hayatta aramazdım. 1 hafta 1 ay artık neyse. Asıl uzakta olan özlenir, anılır, aranır. Diğerleriyle zaten dip dibe. Aramalarını bekleyin aradıklarında da dönmeyin bakalım noluyor.:KK12:
Canım yaptım aylarca aramadım ama dayanamadım ve aradım annem toplamış toplamış kardeşlerimin sorunlarını aylık anlatıp kafamı ağrıttı

Canım onuda denedim yine dayanamadım aradım evdede hiç bahsetmiyorumkiii eşim beni sahipsiz sanmasın diye bir iki kez dile getirdi bende şimdi annem aradı konuşduk slm var diyorum
Diğer evlatları sürekli yanında olduğu için, onlarla paylaşımları daha fazla olabilir ailenin tamam; ama sevgi olarak ayrım yapmamaları gerekir. Seni aramaları, gittiğinde baş üstünde taşımaları gerekir. Sitem ettim anlamıyorlar, bir de ablam bana çıkışıyor diyorsunuz, o zaman sizin de arayıp sormama zamanınız gelmiş, annenizi ararsınız o kadar, ileride bir şey derlerse o zaman konuşursunuz, siz beni ne zaman aradınız diye, onlar hep bir arada olduğu için sizi anlayamıyorlar anlamakta istemiyorlar sanırım. sağlığınız yerindeyse evlatlarınıza, eşinize sarılın, düşünmemeye çalışın.

kızlar kısa ve öz yazacagım yıllardır böyle ablam kardeşlerim beni hiç aramıyor annemde ne zaman arasam ayyy bende seni arayacakdım rolü yapıyor:cry:yani 2 hafta aramadım belki merak ederler diye yok aramadılar dayanamadım ben aradım annem aynı şeyi söyledi yine aynı laf bende seni arayacakdım veeee sürekli kardeşlerimin sorunlarını onların çoçuklarını anlatıyor hiç beni sormuyor seninde bir derdin varmı demiyor ben yıllarca umursamadım takmadım ama son zamanlarda iyice kafama takdım kızkardeşimin oğlu hasta olmuş geçen annem iki gözü iki çeşme çoçuğum ölüyordu diye ablam gece 3 de msj atmış teyzesi tosunumuz ölüyordu diye artık açıp telefon bağırasımmmm varrrr ulennnn neler yaşadım neler atlattım hiç haberiniz oldumu bende buz gibi hastane odalarında ölü gibi gariban gariban yattım anasız babasız kardeşsiz eşim evde çoçuklarla çünkü çoçukları hastaneye sokmuyorlardı mikrop kaparlar diye sezeryanlarla doğum yaptım hiçmi kontorünüz olmadı hep eşim bilgilendirdi yine aramadılar:KK61:kızlar ne edeyim şimdi ben aramayım sormayımmı onları ya ölürse annem babam azap çekerim keşke arasaydım derim diyor bi yanım bi yanımda arama sorma whatsapplardan yazma diyor ya sizce

arama gel buraya anlat arama.anlamıyorlar.önemli olan kan bağı değil can bağı

Hayır canım annem çok düşkündü bana bir damlacık göz yaşına kurban olurum derdi ne olduysa ben yurtdışına gelince oldu annem babam kardeşlerim sildi hayatlarından beni :KK12:

silmemişlerdir tabiki...sen uzaktasın ya aramak belki maddi yönden sarsıyordur..ne bileyim işte kendini avutacak birşeyler bul..bence ailen seni seviyor..uzaktasın diye böyle problemler olmuştur..yurtdışını aramak sorun..ama inşallah düzelir senin istediğin gibi olurlar..annen ablan gibi sende anlat illaki sormalarını bekleme..

arama gel buraya anlat arama.anlamıyorlar.önemli olan kan bağı değil can bağı
Valla doğru dedin kardeş aslında takmıyordum ama ben bu kadar değer verirken onlar neden soğuklar üstelik kimselere diyemedim 4 yıl sonra gittim ablam çoçuklar ses yapıyor diye her gece sitem etti gözyaşlarımdan yastıklar ıslandı kimselere diyemedim annemin altkatında oturuyor sevgili annecimle babacım kirada oturmasın kızımız diye ona vermişler tapulu kredi çekip dayayıp döşemişler bu mu benim ailem gidecem diye günleri sayan ben neyle karşılaşıyorum

Valla doğru dedin kardeş aslında takmıyordum ama ben bu kadar değer verirken onlar neden soğuklar üstelik kimselere diyemedim 4 yıl sonra gittim ablam çoçuklar ses yapıyor diye her gece sitem etti gözyaşlarımdan yastıklar ıslandı kimselere diyemedim annemin altkatında oturuyor sevgili annecimle babacım kirada oturmasın kızımız diye ona vermişler tapulu kredi çekip dayayıp döşemişler bu mu benim ailem gidecem diye günleri sayan ben neyle karşılaşıyorum

çok üzücü senin evin desayılır orası evlat ayrımının ne demek oldugunu çok iyi bilirim

silmemişlerdir tabiki...sen uzaktasın ya aramak belki maddi yönden sarsıyordur..ne bileyim işte kendini avutacak birşeyler bul..bence ailen seni seviyor..uzaktasın diye böyle problemler olmuştur..yurtdışını aramak sorun..ama inşallah düzelir senin istediğin gibi olurlar..annen ablan gibi sende anlat illaki sormalarını bekleme..
Canım durumları iyiki üstelik 7/24 internetleri var msnden hotmailden bile konuşmaya davet etmiyorlar ben istiyorum açıyorlar 5 dk sonra ya düğüne ya misafirleri gelir sıkılıyorlar annemde dahil ilk lafıda darılma yavrumda işim var dışarı çıkçam kendi yeğenleri gelince ben ordayken darılmasınlar diye gideceği yeri iptal ediyordu

O zamanda beni onların sorunlarını anlatmak için mi arıyorsun yoksa beni dinlemek için mi deyin?
Ben arıyorum neyse anne desem ne olur o otomatik makine gibi beni duymuyorkiii anlatıyor kıyamıyorum kapatamıyorum tel annem sonuçda babamla daha bayramlar harici konuşmuşluğumuz yok o zaman yanındakilerede soğuk onu fazla önemsemiyorum o yüzden

canım, susmayıp o zaman söyleseydin daha iyi olurdu bence. 4 yıl sonra geldim, çocuklarımdan rahatsız mı oldunuz gibi... kaç kardeşsiniz, hepsi evli mi?

canım, susmayıp o zaman söyleseydin daha iyi olurdu bence. 4 yıl sonra geldim, çocuklarımdan rahatsız mı oldunuz gibi... kaç kardeşsiniz, hepsi evli mi?
Söyledim canım yok iş stresi varmış yok o bu hep bahanesi hazırdı bikere odaya sokup oğlumu bıkdım sizden gidinde kurtulayım demiş çoçuk bana demeden kendi dedi bide özür diledi pasta almış gelmiş yinede af ettim herşeye rağmen aramamaları kadar hiç birşey dokunmuyor bana 4 kardeşiz 3 kız 1 erkek hepimiz evliyiz en iyi erkek kardeşim karşıladı hanımı bide annesinin yazlığına gitmişdi annemde kalıyordu çalışdığı için canım ödü koptu ablam çoçukları rahat edemiyecek diye bi o el üstünde tuttu bizi hele çoçuklara neler yaptı üzülüp kırılmasınlar diye

X