Onu hep terbiyeli biri sanardım ama aksi çıktı güvenim bile yokOlabilir, karakteri böyle oluyor kimisinin de. "Neden bennnn" diye dövünmenin faydası yok. Ayrılmakla bana kalırsa doğrusunu yapmışsınız, bu da bir tür aldatma sayılır. Önünüze bakın artık, kendisi de açık saçık kadın takip ederek kendini tatmin etsin, nereye kadar edecekse?
Onu hep terbiyeli biri sanardım ama aksi çıktı güvenim bile yok
Annem sorarsa söylemeye utanıyorum sizin ki daha kötüymüş ama üzerimden atamıyorum bileE değilmiş, ne yapacaksın, bütün erkeklere, hayata mı küseceksin? Ben de aldatıldım, hem de bastım. Ölmüyorsun yani, "Allahından bul" deyip geçiyorsun. Aldatıldıktan sonra çok değer gördüğüm, çok sevildiğim bir ilişki yaşadım. Ağlayıp zırlamaya değmiyor yani, önünüze bakın. 9 aylık ilişkide ne kadar tanımış olabilirsin zaten adamı? İnsanlar 10 yıl sevgili olup, evleniyor da yeni yeni huylarını öğreniyorlar.
Annem sorarsa söylemeye utanıyorum sizin ki daha kötüymüş ama üzerimden atamıyorum bile
Okula gitmiyorum çalışma gibi bir mecburiyetim var çünkü17 yaşındaymışsın bir de yanlış değilse. Bir buçuk ay sonra asker bekleyecektim diyorsun ders çalışacakken asker bekleyecekmişsin.
İzin vermem insanlara da ikinci şans verme sözüne inanmamayı öğrendim artıkumarım tekrar kandıramaz sizi ..
Evet şanslıyım bir yandan da şanssızımIliski daha ciddi boyuta gelmeden gerçek yüzünü görmen iyi olmuş
En iyisi başka imkanım da yokEvlendin, çocukla ortada mı bırakıldın? Neyine utanıyorsun, utanacak ne var? İlla aldatma detayını vermek istemiyorsan da "Anlaşamadık ayrıldık" dersin.
sevse yapamaya kalkışmazdı eminim ki bende bir halt olucağını sanmamcanıım bundan bır cacık olmaz benımde basımda buna benzeyen biri vardı tanımadıgı kızları sosyal medyada eklıyordu. hıc cekemem bu tur ergenlıklerı. salla canım . kıymetını bılen bırını bul. degmez bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?