Baskimizin büyük bir nedeni vardı 1 sene sınıfta kaldı bende haliyle korkuyordum tekrar kalacak diye ondan o kadar üstüne gittim ama o kadar zoruma gitti kı şuan ağlamak istiyorumne kadar fedakarlık o kadar şımarma işte
acaba çok mu üstüne gittiniz ders ders diye
ters tepiyor malesef
boşverin kalsın anneannenizde
annenize de anlatın güzelce
hiç de ağlamayın sizlik bir durum yokBaskimizin büyük bir nedeni vardı 1 sene sınıfta kaldı bende haliyle korkuyordum tekrar kalacak diye ondan o kadar üstüne gittim ama o kadar zoruma gitti kı şuan ağlamak istiyorum
Teşekkür ederimhiç de ağlamayın sizlik bir durum yok
Olur mü hiç oda benim kardeşim ben bu kadar umursamaz olamıyorum işteOkumayacak kişiye ne yaparsanız yapın okumaz. Neden sorumluluk alıyorsunuz ki bırakın. Sıkıntı çekecek ki okuyup da bu hayattan kurtulayım diyecek. Siz değil o çabalayacak. Siz bebeğinizle ilgilenin. Herkes doğurduğu çocuğa baksın
Bunu anneme söylemesi doğru mu sizce dusunsenize kardeşiniz sizde kalıyor ve annenize burda rahat etmiyorum diyor ki benim ailem herşeyi yanlış anlayan bi insan beni neden zan altında bırakıyorSizinle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum yani olumsuz anlamda...ergen ruh haliyle daha rahat olabileceği daha az karışılan biyerde kalmak istemiş olabilir...rahat olun özellikle onun yanında sen bilirsin senin seçimin saygı duyuyorum olsun yaklaşımınız...zamanla belki pişman olur ama kendinizi gereksizce üzmeyin sizin baktığınız gibi bakamaz olaylara onun dünyası çok farklı
Neden biliyor musunuz bu ilk olayı değil çünkü . Ona baskı uyguladığımız için anneme daha önce de sanki ona kötü bişey yapıyormuşuz gibi lanse etmiş. Annem de ona çok düşkün e haliyle bende sürekli yanlış anlaşılan biriyim kardeşim bunu bildiği halde anneme ben burda rahat etmiyorum diyor böyle bi saçmalık olabilir mi sizin kardeşiniz sizin evinizde kalsa ve eşyalarını toplayıp ben burda rahat etmiyorum derse başka bi eve kalmaya gitse ne duruma düşerdiniz anneniz sizin hakkınızda ne düşünürdü ?Ergenler öyle maalesef. Kimse onlara karışmasın istiyor. şu an işte özgürlük eğlenceye falan kafaları çalışıyor. E bi de bahar geldi onun da etkisi var. Bırakın kendi sorumluluklarını bilsin. Çok da abartmayın yani, insan kardeşine neden Nankör der çok saçma.
Bi şey düşünmezdi ben de dittir git lan derdim yAni. Ona alınmazdım o da bana alınmazdı, bizim kardeşlik ilişkilerimiz böyle değil ki. Boşverin bi daha çağırmayın annenizi de arayıp söyleyin böyle böyle diye.Neden biliyor musunuz bu ilk olayı değil çünkü . Ona baskı uyguladığımız için anneme daha önce de sanki ona kötü bişey yapıyormuşuz gibi lanse etmiş. Annem de ona çok düşkün e haliyle bende sürekli yanlış anlaşılan biriyim kardeşim bunu bildiği halde anneme ben burda rahat etmiyorum diyor böyle bi saçmalık olabilir mi sizin kardeşiniz sizin evinizde kalsa ve eşyalarını toplayıp ben burda rahat etmiyorum derse başka bi eve kalmaya gitse ne duruma düşerdiniz anneniz sizin hakkınızda ne düşünürdü ?
Bunu anneme söylemesi doğru mu sizce dusunsenize kardeşiniz sizde kalıyor ve annenize burda rahat etmiyorum diyor ki benim ailem herşeyi yanlış anlayan bi insan beni neden zan altında bırakıyor
Diktir git öyle mi ben bu ka8dar hassas davranmamdavranmama rağmen hala yanlış anlaşılıyor sam bu kelimeyi kullaniram kim bilir ne olurBi şey düşünmezdi ben de dittir git lan derdim yAni. Ona alınmazdım o da bana alınmazdı, bizim kardeşlik ilişkilerimiz böyle değil ki. Boşverin bi daha çağırmayın annenizi de arayıp söyleyin böyle böyle diye.
Asıl hassas davrandığını için kardeşiniz böyle yapıyor. Onu umursamazsanız inanın size daha bağlı olur. Ergenler böyledir. Benim de bir yeğenim var böyle. Ordan biliyorumDiktir git öyle mi ben bu ka8dar hassas davranmamdavranmama rağmen hala yanlış anlaşılıyor sam bu kelimeyi kullaniram kim bilir ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?