- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Konuya nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum. Benim 17 yaşında bir erkek kardeşim var lise 2 ye gidiyor. Ve bizde kalıyor annemlerin evi kardeşimin okuluna ters olduğu için hem bizse kalıyor hemde eşimin matematiği çok iyi olduğu için onu çalıştırıyordu. Benim eşim çok fazla sorumluluk sahibi bi insan ve herşeye kötü niyetli olmasa da karışan bi insan örneğin kardeşim ders konusunda çok sorumsuz ona çok yükleniyordu. Kardeşim de pek sorumluluk bilmez çok rahat bir insandır. Ama sırf bizde rahat etsin diye elimizden gelen herşeyi yaptık tek başkımız ders calismasiydi. Sabah baktım telefonum çalıyor kardeşim arıyor abla ben anneannelerdeyim artık burda kalacam beynime kan sıçradı ya dedim allah aşkına ne oluyor sen orda kalsan kim seni çalıştıracak ben kendim çalışırım diyor. (anneannemin evi bana 15 20 dk uzaklikta) az önce de bize geldi eşyalarını topladı güzel güzel konuşmaya çalıştım ablacım ne derdin var neden gidiyorsun diyorum yok burda rahat etmiyorum diyor. Üstelik bunu anneme de söylemiş nasıl hayal kırıklığına uğradım bilemezsiniz. Kızlar yemin ederim rahat etsin diye elimden geleni yapıyorduk arkadaşlarıyla geliyordu bazen yemek hazirliyordum yeter ki çalışsın diye arkadaşları akşama kadar burada kalıyordu. O kadar zoruma gitti kı anlatamam. Burda rahat etmeyecek napiyoruz sana diyorum hiç bir şey yapmıyorsunuz ben kendim rahatsız oluyorum diyor böyle bi saçmalık var mı üstelik bunu anneme söylemiş kadın allah bilir ne düşünmüştür annem de ona çok düşkündür. Kardeşimin fıtığı çıktı her gece merheminı beline sürüyordum5 sıcak havlu koyuyordum uyuduğu yer rahattı istediği herşeyi yapıyorduk 13 aylik bebeğim var benim kardeşimin okuldan gelmesine yakın yemek hazirliyordum ona bebegimin durmamasina rağmen şimdi bizden gitti ne kadar zoruma gitti anlaramam çok nankörmüş uzun oldu kusura bakmayın lütfen içimi dökmek istedim