Teşekkür ederim.Merhaba. En önemlisi irade. Zor ama sonu güzel olacak bir süreç :) Detox tavsiyesi verebilirim. Herhangi bir alerjiniz yoksa ananas kabuğu+ yeşilçay bi litre suda kaynatın. Ananasın iç kısmından da biraz atabilirsiniz daha çok tat versin isterseniz. Bir kaç damla limonda ekleyebilirsiniz. İnanılmaz ödem attırıyor :)
Öncelikle teşekkür ederim Evet gittim dahiliye uzmanı test falan yapmadı direkt diyetisyene yölendirdi uyguluyor um ama herşey yasak kuru yemiş bile akşamları yürüyüş yapıyor um listede altı öğün var ben üçünü uyguluyor um iki çocukla aileyle altı öğün yetişemiyorum unutuyor um ekmek tam buğday ekmeği ince dilim tüket dedi ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum kilo vermeyecekmişim gibime geliyor çünkü ailem kuzenlerim bütün akrabalarım kilolu genetikten geliyor diye düşünüyorum ama kendimi böyle avutamam çünkü Daha çok gencim rahat oturup kalkamıyorum bir yol yürüdüğüm zaman nefes nefese kalıyorum yoruldum artık bu durumdan eşim de sağlık açısından zayıflamamı istiyor devam ediyorum bakalım ne olacak.20 yaşında 2 çocuk hormonlar kilo verimini engelliyor olabilir ilk önce bi hormon testi yaptırın ve bir diyetisyenden sağlıklı kilo verimi için yardım alın sizi önce dahiliyeye yönlendirir testlerınızı yaptırtır sonrasında güzel bir diyet listesi - yanında yağ yakıcı egzersiz hareketleri tavsiyesi de isteyin imkan dahilinde değilse eğer
. Bol bol su için yemekleri çatalla yiyin suyundaki yağı yemeyın . Zeytınyagla pişirin yemegınızı 2-3 yemek kaşığı dışında yağ kullanmayın ekmegı çıkarın hayatınızdan tamamen . yada tek öğün gibi düşünün aralıklı oruç misal öğlen kahvaltı yapın ve akşam sadece meyve yada bir fıncan kuruyemıs bir bardak kefir içip ertesi öğleye kadar sadece su tüketin .
Su açlık hissini bastırır eğer iki çocukla çıkamam yürüyemem diyorsanız da youtubeden bütün vücut kaslarını çalıştıracak egzersizlerden yapın evde kendınız
Sağlıklı kilo verımı ayda 2 kilodur .ilk zaman 500 gram 1 kg verebilirsiniz buna bakıpta olmucak diyip vazgecmeyın istikrarlı bi şekilde devam edin . Suyunuza maydonoz limon yeşil elma ekleyip tatlandırabılırsınız eğer su içmek işkence haline gelirse sizin için
Teşekkür ederim inşallah Gittim herhangi bir tahlil yapmadan direk diyetisyene yönlendirdilerHerseyden önce bir dahiliye doktoruna gidin. Gerekli tahlilleri yaptırın. Muhtemelen tiroit şeker vb problemleriniz olabilir. Yaşın cok genç insallah sağlıklısındır ve cabucak kilo verirsin
diyetisyen yapacaktır tahlilleri. Normal bir diyetisyen herhangi bir tahlil görmeden diyet yazmıyor zaten.Teşekkür ederim inşallah Gittim herhangi bir tahlil yapmadan direk diyetisyene yönlendirdiler
Olabilir belki kontrol e gittiğim de yapıcak tahlileri.diyetisyen yapacaktır tahlilleri. Normal bir diyetisyen herhangi bir tahlil görmeden diyet yazmıyor zaten.
Yok yok öyle düşünme ben ilk başladığım ayda 500 gram vermıstım şok olmuştum bunca diyet bunca spor noldu die :) vücut iki üç ay aynı düzen gidince uyum sağlamaya başlıyor öğünlerin metabolizma çalışmaya devam etsin die aralıkları sık sık ve az az dikkat et kaçırma sen öğünleri Türk kahvesi iç tarçınlı sabahları aç karne aşırı yağ yakımı var bı ayda hissettirir kendını. Yeşil çay iç normal çaydan ziyade sabahlarıÖncelikle teşekkür ederim Evet gittim dahiliye uzmanı test falan yapmadı direkt diyetisyene yölendirdi uyguluyor um ama herşey yasak kuru yemiş bile akşamları yürüyüş yapıyor um listede altı öğün var ben üçünü uyguluyor um iki çocukla aileyle altı öğün yetişemiyorum unutuyor um ekmek tam buğday ekmeği ince dilim tüket dedi ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum kilo vermeyecekmişim gibime geliyor çünkü ailem kuzenlerim bütün akrabalarım kilolu genetikten geliyor diye düşünüyorum ama kendimi böyle avutamam çünkü Daha çok gencim rahat oturup kalkamıyorum bir yol yürüdüğüm zaman nefes nefese kalıyorum yoruldum artık bu durumdan eşim de sağlık açısından zayıflamamı istiyor devam ediyorum bakalım ne olacak.
Tamam teşekkür ederim uygilicam inşallah zayıflarım artık başkalarına özenerek yaşamak istemiyorum beğendiğim istediğim hiçbir kıyafet olmuyor bana güzel giyinenlere böyle özenerek bakıyorumYok yok öyle düşünme ben ilk başladığım ayda 500 gram vermıstım şok olmuştum bunca diyet bunca spor noldu die :) vücut iki üç ay aynı düzen gidince uyum sağlamaya başlıyor öğünlerin metabolizma çalışmaya devam etsin die aralıkları sık sık ve az az dikkat et kaçırma sen öğünleri Türk kahvesi iç tarçınlı sabahları aç karne aşırı yağ yakımı var bı ayda hissettirir kendını. Yeşil çay iç normal çaydan ziyade sabahları
Yanlış anlamazsanız neden 20 yaşında 2 çocukTamam teşekkür ederim uygilicam inşallah zayıflarım artık başkalarına özenerek yaşamak istemiyorum beğendiğim istediğim hiçbir kıyafet olmuyor bana güzel giyinenlere böyle özenerek bakıyorum
Küçük yaşta evlendiğim için iki çocuğum var:)Yanlış anlamazsanız neden 20 yaşında 2 çocuk
Doğumlarla kilonuzun ilgisi var mı
Cık o genetik kafasından valla ailede herkes kilolu bizim . Bende veremıcem sanıyordum ama gerçekten istemek ve irade önemli verirsin korkma . Çocukları al Hergun parka çık peşlerinde koştururken yine verirsinKüçük yaşta evlendiğim için iki çocuğum var:)
Yani illaki ilgisi vardır doğumla ama doğumdan sonra da aşırı kilo alıyorum emzirme döneminde kilo alıyorum gittikçe daha çok kilo alıyorum kolay kolay da veremiyorum ailemizde genetiğimizde de var ne yapacağımı bilmiyorum diyet listemi uyguluyorum inşallah işe yarar sonucu güzel olur.
Sakıncası yoksa kaç kilodan kaç kiloya indiniz hangi yöntemleri kullandınız evli misiniz veya bekar mısınız çünkü evli olunca doğumdan sonra emzirme döneminde illaki kilo alımı oluyor hormonlarda değişiklik oluyor ben küçüklüğümden beri kilolu olduğumu hatırlıyorum sürekli kiloluydum ergenlik çağımda bayağı bir zayıflamıştım hiç kilo almadım artık güzel bir kilom vardı istediğim her şeyi giyiyordum hatta kıyafetlerim boldu evlendikten sonra çok kilo almaya başladım.Cık o genetik kafasından valla ailede herkes kilolu bizim . Bende veremıcem sanıyordum ama gerçekten istemek ve irade önemli verirsin korkma . Çocukları al Hergun parka çık peşlerinde koştururken yine verirsin
Ben 42 kiloda hamile kalıp 68 le doğuma gittimSakıncası yoksa kaç kilodan kaç kiloya indiniz hangi yöntemleri kullandınız evli misiniz veya bekar mısınız çünkü evli olunca doğumdan sonra emzirme döneminde illaki kilo alımı oluyor hormonlarda değişiklik oluyor ben küçüklüğümden beri kilolu olduğumu hatırlıyorum sürekli kiloluydum ergenlik çağımda bayağı bir zayıflamıştım hiç kilo almadım artık güzel bir kilom vardı istediğim her şeyi giyiyordum hatta kıyafetlerim boldu evlendikten sonra çok kilo almaya başladım.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında.Ben 42 kiloda hamile kalıp 68 le doğuma gittim
Tekrar 45 lere düştüm .
30 yaşından sonra sigarayı bıraktım die 3 ayda 22 kilo aldım diyetısyen eşliğinde 1 sene de kiloları defettim, şimdi yine hamileyim
Yanlis anlamayin lutfen ama, “emzirme kilo aldiriyor” cumlesi kulliyen kandirmaca. Emzirirken okadar cok kalori acigi olusturuyorsunuzki, templolu uzun sure kardiyo yapmis gibi oluyorsunuz. Yediklerinize biraz dikkat etseniz bile guzel kilo verirsiniz. Hatta hayatinizda en hizli kilo verdiginiz donem bu donem olabilir. Alin bebekleri disari cikin, yuruyus yapin. Iki bebegim var diye eve kapatmayin kendinizi.Sakıncası yoksa kaç kilodan kaç kiloya indiniz hangi yöntemleri kullandınız evli misiniz veya bekar mısınız çünkü evli olunca doğumdan sonra emzirme döneminde illaki kilo alımı oluyor hormonlarda değişiklik oluyor ben küçüklüğümden beri kilolu olduğumu hatırlıyorum sürekli kiloluydum ergenlik çağımda bayağı bir zayıflamıştım hiç kilo almadım artık güzel bir kilom vardı istediğim her şeyi giyiyordum hatta kıyafetlerim boldu evlendikten sonra çok kilo almaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?