ii de cesme bize cok yakın deil hem manisada öyle..eşim ya memeleketi yada imir dedi izmir olmayınca tek secenegim kaldı
Kayınvalidenin oldugu şehirmi napıyosun sen :) izmirede gidemiyosun en iyisi büyük farklı bi şehire gidin en azından güzel aktivitesi kresi vs olan bi şehir çocugunuz açısındanda iyi lur
Kayınvalidenin oldugu şehirmi napıyosun sen :) izmirede gidemiyosun en iyisi büyük farklı bi şehire gidin en azından güzel aktivitesi kresi vs olan bi şehir çocugunuz açısındanda iyi lur
arkadasım öncelikle geçmiş olsun maşallah oğlun düzelmiş..sen çok büyük bir fedakarlık yapmak üzeresin ancak eşin aynı fedakarlıgı yapmıyormuş gibi geldi bana..
nasılsa izmir olmuyo o zaman benim memlekete gidelim gibi bi hava içerisinde anladıgım kadarıyla zaten oda annesinin yanını istiyor..
birde şunu söylemek istiyorum daha önce sana ne yapıldıysa aynısına maruz kalacaksn malesef canım iyi düşün
ankaraya gelin.
istemediğiniz kadar avm ve kreş var.
Eşin ailenin yanına dönelim diye böyle sana iki seçenek sunmuş sanırım bence izmire yakın lokasyonlar konusunda eşini ikna edebilirsin.
Yada kayınvalidenin artık başka bir oyuncağı - eltin ve çocukları - olduğuna göre belki eskisi gibi çat kapı yapmazlar sana..
Bide güzel mesafe koyarsan oldu gibi dicem ama sen mesafe koyamazsın gibime geliyor :26:
evet gittiğine pişman olabilirsin gibime geldi bana da zırt pırt değiştiremezsin de yerini hatta bir de elti eklenmiş belki iyi olur aranız belki de olmaz o da ayrı bir ihtimal sana yararları yardımları olacağına daha da işini zorlaştırabilirler bunlar hep varsayım tabi
[FONT=Arial Black]Siz eşinin memleketine gidince eltin ve eşi ''annemiz hep benimle mi oturacak birazda sizinle yaşasınlar diyecekler'' diye düşünüm.
Taşınınca kv ile aynı evde yaşamayı göze alabilecekmisin böyle bir ihtimal varmı ?
Belkide eşine kv. baskı yapıyordur gelin diye.
Eşinde İzmire tayini olamayacağını bildiği için size iki seçenek sunmuş olabilir.
Çeşme 45 dakikalık bir yol eşinizi ikna etmeye bakın.
Anlaşamadığınız kv , kp den sonra birde elti eklenmiş işiniz zor.
İyice düşünmeden karar vermeyin.[/FONT]
ben mutsuz bir anneyle büyüdüm ve bu yüzden ömrüm boyunca sırf bu yüzden hatalar yaptım.. mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez! önce sizin mutluluğunuz... uçakta bir kaza olsa önce kendi maskenizi takıyorsunuz sonra çocuğunuzun çünkü önce siz güçlü olmalısınız... ben bu tabloyu gördüğümde ilk düşündüğüm şey şuydu .. belkide hep bu sıkıntılar çocuğunuzun anne karnında sıkıntılı başlamasına sebep olmuştur bebeğin gelişimi engellenmiştir hiç düşündünüz mü.. çünkü bütün hastalıkların kökü psikolojidir. stresli anneler daha kötü hamilelik geçiriyorlar.. ve aynısı sizede olmuş..şimdi siz bu strese kaldığı yerden devam edeyim diyorsunuz...senede 1 hafta babaanne dede görse çocuğa yeter.. ama hergün mutsuz bir anne görse işte o zaman büyük problem... gerçek aileler insanların özel hayatlarına müdahale etmezler, onların birdaha geri gelemeyecek anılarını cicim aylarını getiremezler.. gerçek bir aile yanınızda olsada olmasada hep arkanızda olacağını hissettiğiniz ailedir sizi düşünen insanlardır. bir insan mutsuz olduğu hiçbir ortama girmek zorunda değildir girmemelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?