oğlunuz şuan kreşe gitmiyor mu neden yalnızlık çekiyor?
Anladığım kadarıyla çoçuğun özel ilgi isteyen bir rahatsızlıkta. Bu yüzden senin çok iyi olman gerekki oğluna iyi bakasın, onun gelişimi olumlu gitmeye devam etsin. Eğer oraya gittiğinde senin ruhsal olarak sağlığın bozulacaksa ki evliliğinizin ilk yıllarında bayağı yaşamışsınız, o yüzden öncelikle kendini düşünerek bir karar vermelisin. Çünkü senin iyi olman demek oğlunun iyi olması demek.
Allah yardımcı olsun canım.
gidiyor ama burda sosyal aktivite sıfır üstelik bi alışveriş merkezini bırakın market bile okadar azki..eşime ailesinden uzak baska bi sehir teklif ettim istemedi.bende oğlum için istedim.buarada oğlum krere yarım gün gidio ve sartları eğitimi çok ii değil buranın.ailem izmirde fakat orasıda olmadı mecbur kaldım.komsuluk yok akraba yok gidecek mekan yok oğlum sıkılıyo.haftasonları bile evde sıkılmasına yetiyo.1 ay izmirde ailemin yanındaydık oğlumda bisürü gelişme oldu.otizmden kurtuldu fakat ilgiye hala ihtiyacı var.kalabalık lazım oğluma..
Sen o aıleye bence zor kurtulmussun kı
tekrar nıye basına sarcaksın iş cıkarıyorsun uzak semtlerde haftada bır gorussenız yeter kendıne kesınlıkle iş cıkarma
cocuga cok ııyı ve egıtım sewıyesı guzel bır kres bul sen once
Oyun oyna resım cız cızdır ona ogretıcı ol mesela trt de cocuk ta bı cok ogretıcı program ızleyın.
Sakın gerı gıtme bunların ustune kayınvalden ustune tuz bıber olur cunku ama uzak semtlerı degerlendır bıde senn aılen nerde
O degıl cocuk tabı ılescek de sende cökersen o cocuga bakcak güçççç lazım !!!!!!!!
Komsu cocukları fılan cagırsana cay fılan yapıp komsularını cagırsan cocuklarıyla ayrıca yarım gun kres az tum gun gonder durumunuz uygunsa
biliyorum...üstelik bi gidersem daha çıkamam o sehirden
ailem izmirde
çok ii değil burda kresler oyüzden gitmek istedim.izmir olmayınca mecbur kaldım
eşin neden İzmir e tayin isteyemiyor??
dahiliye uzmanı kadroları dolu boş olan hastane yok..kadro acmamışlar yani...
İzmir in yakın çevresini düşündünüz mü? oralarda da mı kadro yok?
aileme çok uzak bikaç ilçe var çesme ,manisa falan var ama onlarıda ben istemedim
aileme çok uzak bikaç ilçe var çesme ,manisa falan var ama onlarıda ben istemedim
ne demek ben istemedim. siz öyle bir yazmışsınız ki iki seçeneğiniz var. ya bulunduğunuz küçük şehirde kalacaksınız ya da kayınvalidenin şehrinde. halbuki öyle değilmiş. neden izmire yakın ilçeleri, şehirleri fln yazmıyorsunuz, neden istemiyorsunuz?
önemli olan çocuğunuz değil mi? çocuğunuz oralarda hem daha aktif ve sosyal olur, siz de mutlu olursunuz.
hatta yakın olursa h.sonları ailenizin yanına da gitme imkanınız olur. neden nasıl istemiyosunuz anlayamadım ben!!!!!
ii de cesme bize cok yakın deil hem manisada öyle..eşim ya memeleketi yada imir dedi izmir olmayınca tek secenegim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?