çok kararsızım

hayir kardesim kayinvaliden gilden uzak durmalisin..

idare edeceksin bir sure.. madem calismiyorsun iki cocugun var o zaman kresten sonra ogluna da yetmeyi bileceksin..

boyama yapin saklambac oynayin televizyonu belli saatlerde ac konus devamli hatta yemek yaparken bile anlat... cok cok guzel oyuncaklar var konusturan valla uc cocuga bedel...

onlarin yanina gitme eltinle ne olacagini bilmiyorsun... biraz sabret kizin da bir iki seneye buyur sonra oglani okula verirsin bu arada esini yavastan yavastan ikna etmeye calis pes etme derim ben...

Bencede geri dönme aynı sıkıntılar tekrarlanacaktır. Üstelik bide bu sefer eltin ve çocukları var. Sen kalabalık iyi olur diye düşünürken canını sıkacak kişi sayısı artmasın.

öncelikle geçmiş olsun.umarım herşey daha da iyi olur.bulunduğunuz yerde çevre edinemez misiniz?çocuğunuzun arkadaşlarının annesi,eşininzin iş arkadaşları felan.bence de dönmemeniz daha hayırlıgibi.aynı stresleri yine yaşabilirsiniz.eskiden nasıllarsa yine aynı şekilde davranmaya devam edebilirler gibi geliyor.bir de bir arkadaş yazmış çok haklı buldum.eşiniz kararı size bırakmış ya ola ki sorun yaşadınız sen istedin gelmeyi diyebilir.İzmir olması şart mı?yakın iller de olabilir.daha kolay gidebilirsiniz ailenizin yanına.izinler de felan da eşinizin ailesinin yanına gidersiniz misafir olarak.ben yeriniz de olsam dönmem.

eşin kararı sana bırakmış, oraya gittiğinde sıkıntı yaşarsan söylendiğinde eşinde biliyordun sen istedin diycek

oğlun için en uygunu eşinin ailesiyle olmaksa oraya git ama onların oğlunla pek ilğileneceğini sanmıyorum..çünkü sen ilk farkettiğinde onlar yok herkesin çocuğu böyle falan diye üstüne pek düşmemişler...şimdide ne olur bilemem...sen kendin için karar ver nerde daha mutlu olursan orada kal çünkü sen iyi olursan oğlunda iyi olur...

bence gitme....
olduğun yerde şartları uygun hale getirmeye çalış...
zaten kreşe gidiyomuş oğlun...
kardeşide biraz daha büyüyünce arakadaşlık ederler birbirlerine...

bence gitme....

sağolun kızlar ilginiz önerileriniz için.inanın benim için ii olmayacağı kesin.sinirlerim bozulacak ve cocuklara çatıcam eşime çatıcam huzurum bozulacak kesin. ama ya esimin memleketi yada burası iki seçeneğim var.oğluma faydalı olamamaktan korkuyorum.cok kararsızım yaaa

pek anlamadım ama sanırım oğlunun kalabalık ailede daha rahat edeceğini düşünüp Kv nin yaşadığı şehre gitmek istiyorsun..

Peki onca sorundan sonra aynı şeyleri tekrar yaşayacağını bilmiyor musun?

Aynı sorunlar olursa ki- büyük ihtimal olur- bu sorunlar içinde oğlunun ne şekilde etkileneceğini biliyor musun?

Kaynının da oğlu varmış.kv sürekli birarada olmak isterse ne bileyim çocuklar arasında anlaşmazlık olabilir..

hele ki senle kv arasında sorunlar başlarsa oğlan bundan olumsuz etkilenir..oğlana şöyle davran, bunu yaptır onu yaptırma, vs vs başının etini yiyebilir..
asla bu sorunları oğlana yansıtmaman lazım..yani bunun için de ekstra mücadele vermen lazım..

düşüncelerin bana pek mantıklı gelmedi..

yani eşinin ailesinin oğluna nasıl olumlu etki edeceğini anlamadım.

başka şehirde kendi kurallarınıza göre bir hayat kursanız, oğlanı da en iyi kreş bakım neyse verseniz, bence daha iyi..

bile bile lades deme bence..hayırlısı.

kesinlikle katılıyorum..

gitme gözünü seveyim huzursuz olana kadar oğlunla daha çok vakit geçir çocuk gibi arkadaşı ol internetten bişeyler araştır vardır illaki bir yolu yordamı..
kendine güvenebileceğin çocuklu bir arkadaş edin çocuklarınız arkadaş olsunlar ne bilim bi sürü bişey çıkabilir düşününce..
oğlun için her şeyi yapabileceğini söylemişsin ama kendini de huzursuz ve mutsuz etmeye hakkın yok

bence gitme....

esimin ailesinin oğluma etkisi şöyle olabilir eltimin oğlu görümcemin kızları ve esimin iş arkadaslarından çok iyi anlaştığım dostlarım var ayrıyeten kreşlerin eğitimi buraya nazaran çok ii.
oğlumun kalabalık bi ailede rahat edeceğinden değil psikiyatr oğlumun kalabalıkta yaşamasının ona ii geleceğini gelişimini hızlandıracağını söyledi. doktor basta otizmden şüphelendi şimdi çok şükür düzeldi ama tekrarlamaması için kalabalık ortam şart dedi.kolu komşuyla olacak işdeğil..eşimde sizinkilere yakın olalım dedi,olmadı...mecbur onunkilere kaldık...kv ile hiç tartışmadık çok şükür sadece ben sinir oldum içimden..ayrıca çocuklara karışmaz tek sorunumuz gelgitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…