Çok kararsızım yaptığım doğru mu?

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
96
arkadaşlar bişey sorcam kafam karışık ben 2 kardeşim abim var ve evli adetlere göre şimdi evlenme sırası bende ve 1 erkek arkadaşım var evlilik kararı aldık ama sorun şu ki erkek arkadaşımın bekar ablası var evliliğin eşiğinden döndü diyebilirim ve henüz bir sevgilisi de yok arkadaşım amaan ben onu mu beklicem ya hiç evlenemezse bende mi evlenemicem diyo ya ablası bana tavır alırsa çok üzülürse gerçi ailesi 2 hafta sonra beni istemeye gelecekler İnşallah ama acaba onların da akıllarında soru işaretleri var mıdır acaba? şimdi biz evlenmek istiyoruz ablasını beklemesek ayıp ve yanlış mı yapmış olurum???

Ne kadar ince düşüncelisiniz..
bana göre ayıp ve yanlış yapmış olmazsınız arkadaşım.
bu kısmet meselesidir,sıraya konulmaz diye düşünüyorum..
şimdiden hayırlı olsun.

Neden yanlış yapasınız ki,kısmet meselesi bu işler .. Hem beklemeye kalksanız neyi beklediğinz bile belli değil,hiç takmayın kafanıza.

bencede kısmet bu işler. sırayı beklerseniz ooo belki kısmet olmayacak bi büyük olana evlenmek. sizdemi evlenmeyeceksiniz ozaman.

Öyle düşünselerdi istemeye gelmezlerdi zaten :).Herkes nasibibi yer olurmu öyle şey

ya çok sağolun bilemiyorum arkadaşımın ablasıyla çok yakın yerlerde çalışıyoruz aramızda 1 sok var sık sık da karşılaşıyoruz bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi bilmiyorum eskisi gibi sıcak değil bana karşı hani konuşuyoruz yine ama sanki benimle sohbet etmekten kaçınır gibi bişey mi oldu dedim hayır bişey olmadı neden ki dedi bnde böyle böyle dedim yok sana öyle gelmiş dedi belki de gerçekten yoktur bişey ben pimpirikliyim ya efhamlanıyorumdur kendi kendime belki de ama insan yine de arada soğukluk varsa hisseder yine dimi? şimdi bnde ondan çekiniyorum noluyo araya mesafe giriyo hem bu konuya takılmadan da duramıyorum isterimki herşey 4 4luk olsun ama bi yerden mutlaka pürüzler çıkıyo nasıl davransam bilemiyorum

Sadece sana değil herkese karşı öyle olmuştur nitekim evliliğin eşiğinden dönmüş, içine kapanık olması çok normal hayalleri yerle bir olmuş hiç kolay olmasa gerek :hulya:

o olaydan 3-4 sene geçmişti artık unutmuştu hatırlamıyodu bile ya da öyle davranıyodu bilmiyorum bana karşı tavrı söz tarihi kesinleşince değişti sanki neyse ama sonuç olarak benim tarafımdan sorun yok dimi yani evlenmeme sakınca yok çünkü abim evli geriye bi tek ben varım

bide son olarak ben onunla konuşmayı neden böylesin bana karşı bak bişey varsa söyle bilmeden bi hata mı yaptım nedir diye konuşmak istiyorum ama arkadaşım konuşma onl gözünde değerin azalır onu bu kadar önemseme dio ama elimde değil onu çok seviyorum abla kardeş gibi olmak istiyorum

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence madem yakın olmak,hiç pürüz olmazın istiyorsun,sen yakınlık gösterdin baktın hala aynı tavırlar o zaman artık üstüne düşme,artk senin yapacağın birşey kalmıyor.

arkadaşlar bişey sorcam kafam karışık ben 2 kardeşim abim var ve evli adetlere göre şimdi evlenme sırası bende ve 1 erkek arkadaşım var evlilik kararı aldık ama sorun şu ki erkek arkadaşımın bekar ablası var evliliğin eşiğinden döndü diyebilirim ve henüz bir sevgilisi de yok arkadaşım amaan ben onu mu beklicem ya hiç evlenemezse bende mi evlenemicem diyo ya ablası bana tavır alırsa çok üzülürse gerçi ailesi 2 hafta sonra beni istemeye gelecekler İnşallah ama acaba onların da akıllarında soru işaretleri var mıdır acaba? şimdi biz evlenmek istiyoruz ablasını beklemesek ayıp ve yanlış mı yapmış olurum???

Düsündügün seye bak, onlarin akillarinda soru isaretleri olmus olsaydi istemeye gelmezlerdi, bence bunu kafana takma, hem kismet isleri bunlar

Bu iş tamamen kısmet canım
Biz 4 kardeşiz, ben en küçüğüm. 2 ablam ve 1 abim var, hepsi de bekar
Baktım ki hiçbirisinin evlenmeye niyeti yok, sözleniverdim
Bi kaç hafta önce de nişanımz oldu.
Kimse de ayıplamadı, "afferim kız iyi yaptın" diyolar :icecream:

Hee şunu da söyleyeyim,
Benim ablalarım isteselerdi çoktan evlenirlerdi, tercih meselesi
Hayatlarından son derece memnunlar, benim adıma da çook mutlular hamdolsun
Hatta büyük ablam sözde de nişanda da herşeyime koşturdu sağolsun

Kimin ne zaman evleneceği belli olmaz ki...
Ben sanmıyorum olumsuz düşüneceklerini, öyle olsaydı 2 hafta sonra istemeye geliyor olmazlardı hem...

ayni durum bizdede var ama bizdeki biraz farkli bizdede sözlümün abisi 7 yillik tanidigi ve 4 aylik nisanli oldugu kizdan ayrildi benim sözlümde öyle diyor biz beklemeyiz onu filan diye yani abisini ama abisi kendi agziyla diyorrr hayirr ben mutlu olamadim siz olcaksiniz beni hic düsünmeyin filan gibisinden ama annemde biraz ayip olur diyorrrr ne karisik bi durum bu yaaa...

dimi yaa hem ne malum belki bizim sözümüz vesilesiyle biriyle tanışır ahbap olur onu da baş göz ederiz dimi çifte mutluluk olur:)

olur mu hiç ya?hala var mı öyle adetler.ben köydeyim ve burda bile yok.bence kısmet işi.kimse kimsenin önünü kapatmamalı.hayırlısı olsun

ya arkadaşlar acil yadım edin lütfen
yaa ben erkek arkadaşımın ablasını çok severim ama bugün hiç beklemediğim bi davranışı oldu bana ne dedi bilio musunuz sadece sözlenirsiniz resmiyet konulur o kadar dedi nişanı düğünü hemen yapmazsınız dedi daha ben varım sırada hem yaşınız çok küçük dedi ya arkadaşlar ne diceğimi bilemedim ya onun daha bir erkek arkadaşı bile yok ki!!! hem biz 23 yaşındayız çok küçük olduğunu düşünmüyorum ben... ya çok korkuyorum şimdi aramız mı bozulcak ya ben beklemek istemiyorum kiii:(((((((((((((8

Back