• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çok kararsızım.Bi bakar mısınız

aklın sarı da kalıyorsa eninde sonunda dönüyorsun zaten. o zaman hiç ayna karşısında bu güzelmi değil mi diye düşünmeye gerek yok. ben en fazla 1 sene dayanabildim tez zamanda bende dönücem sarıya :)

ikisinide begendim ama 2.resimdeki ilk bakısta daha genc birisi gibi geldi birden.. sarı saca bende bayılıyorum ama tasıyamıyorum sacı yıpratıyo bakım istiyor makyaj istiyor vs.. bi dünya sey.. o nedenle suan koyu devam edebilirsin yakısmıs hem.. ben biraz zaman gecince yapıncam sarıyı.. şimdilik koyu devam ediyorum... sende elbet sonrasında dönersin sacların kendine gelsin paran cebinde toplansın.. dönüşü kolay olur elbet..yerimseniben

Evet ben de sarıdan döneli 4-5 ay olacak tam bilmiyorum ama aklım gerçekten sarıda kaldı..Sarı saç görünce dayanamıyorum ama biraz daha mı sabretsem filan die çünkü o kadar çok yıpratıyorki saçı..Hep yandı hala da düzelmedi o kadar bakım yapmama rağmen..Ama hala karar veremedim yardımlarınıza düşüncelerinize ihtiyacım waarr:delphin:
Eninde sonunda dönücem zaten bu aşikar ama biraz daha mı sabretsem bilemiyorum offffff:a015:

eninde sonunda döneceğin belli ama o zamana kadar ikinci resim hoş görünüyor
bide bence dönerken kademeli dön yani önce balyaj sonra röfle sonra düz sarı farklı şekillerde kullanmış olursun
sarıyı da en az saçına zararla kullanmış olursun böylelikle

murgiz çok doğru söylüyorsun da burdaki kuaförler yapamıyor ki:kızgın:
Küllü kumral isterken bu renk ortaya çıktı o yüzden tekrar sarıya dönmek istemiştim ama doğru diosun kuaföre aynı şekilde anlatıcam inşallah olur da resimli olarak paylaşırım sizinle..Yorumlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim hepinize

ikisinin ortası yap :)))) karamele boyat aralarına röfle attr al sana hem sarı hem koyu hem ortası :D

ya forumda gördüm çok hoşuma gitti demoty nin turuncu saçları çok değişik çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5
o renk nasıl olur ki aayyy kafam hepten karıştı ama değişiklik istiyorum aklım sarıda kalıo yaz gelio ne bilim ayol off biz bu kızların derdi bitmezz

Back