• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kararsiz yardimm..

Masmavigokyuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
10
0
86
36
Arkadaslar buraya daha once de bi konu acmistim hayatima giren birisiyle ilgili ciddi birsey dusunmuyodu vs. Hayatinda Ayrilmistim o yuzden. Karsima yeni birisi cikti aslinda vardi da ben gorustum istememistim onu 7-8 ay once ama beni beklemis hep neyse gorusmeye karar verdim (boslukta mi hissettim kendimi bilemiyorum) yani hem ona hem kendime bi sans vermek icin. Gorusuyoruz su an cok iyi birisi bana cok deger veriyo sevgili olmadik ama sen hazir olana kadar beklerim dio. Hep bana donuk hayatini ayarliyo agzimdan ne ciksa ona gore hareket etmeye calisiyo. Ona karsi bi sicaklik hissediyorum ama elini tuttugumu dusunemiyorum onunla konusmak beni.rahatlatiyo guven veriyo ama gercekten bisey hissedemiyorum bana duygusal seyler soylediginde sklyrm onu gorunce heyecanlanmiyorum. Sorum su sizce ona bi sans vermeli miyimm yoksa kendimi zorlamanin bir manasi yok mu ona da haksizlik etmek istemiyorum bir yandan ama bu duygularimin ona karsi degisip degismeyecegini bilemiyorum.

hayatınızda illaki biri olacak diye bir şey yok.
çocukla konuşmayı kesseniz bile gene tutunacak bir dal arayıp ona yönelebilirsiniz, oturup düşünün kimsenin de vaktini çalmayın.

Arkadaslar buraya daha once de bi konu acmistim hayatima giren birisiyle ilgili ciddi birsey dusunmuyodu vs. Hayatinda Ayrilmistim o yuzden. Karsima yeni birisi cikti aslinda vardi da ben gorustum istememistim onu 7-8 ay once ama beni beklemis hep neyse gorusmeye karar verdim (boslukta mi hissettim kendimi bilemiyorum) yani hem ona hem kendime bi sans vermek icin. Gorusuyoruz su an cok iyi birisi bana cok deger veriyo sevgili olmadik ama sen hazir olana kadar beklerim dio. Hep bana donuk hayatini ayarliyo agzimdan ne ciksa ona gore hareket etmeye calisiyo. Ona karsi bi sicaklik hissediyorum ama elini tuttugumu dusunemiyorum onunla konusmak beni.rahatlatiyo guven veriyo ama gercekten bisey hissedemiyorum bana duygusal seyler soylediginde sklyrm onu gorunce heyecanlanmiyorum. Sorum su sizce ona bi sans vermeli miyimm yoksa kendimi zorlamanin bir manasi yok mu ona da haksizlik etmek istemiyorum bir yandan ama bu duygularimin ona karsi degisip degismeyecegini bilemiyorum.

Önce bir nefes alın, bu ne hız.

Arkadaş olarak iyi anlaşabiliyo olabilirsiniz ama anladığım kadarıyla ona özel bir şeyler hissetmiyorsunuz hissetmeniz de çok zor. Bu işler zorla olmaz gönül işte. Belki iyi biri olduğunu düşünüyorsunuz şans vermek istiyorsunuz ama sonu pek iyi olmuyor. Karşınıza hem düzgün hem de aşık olabileceğiniz ya da yoğun duygular içinde olabileceğiniz biri illa ki çıkacaktır.

Şimdi iyi anlaşiyosunuz o sana bi şekilde iyi geliyo güven veriyo bunlar güzel şeyler ama hissettiklerin bi ilişki yaşamaya yeter gibi gözükmüyor. Diğer bi yandan şunu da düşünmen gerekir, onu kaybedersen ve bi gün başkasıyla görürsen pişman olur musun ? Yani hani hep kaybettiğimiz zaman kıymete biner ya. Onu yaşayabilirsin belki, ama öyle bi durum olmaz diyosan ne kendini kandır ne onu derim ben... :KK39:

Arkadaş olarak iyi anlaşabiliyo olabilirsiniz ama anladığım kadarıyla ona özel bir şeyler hissetmiyorsunuz hissetmeniz de çok zor. Bu işler zorla olmaz gönül işte. Belki iyi biri olduğunu düşünüyorsunuz şans vermek istiyorsunuz ama sonu pek iyi olmuyor. Karşınıza hem düzgün hem de aşık olabileceğiniz ya da yoğun duygular içinde olabileceğiniz biri illa ki çıkacaktır.

Benim çıkmadı o nolcak panpaaa:ruh::bicak:

Evet kesinlikle iyi birisi oldugu icin oyle simdiye kadar cok uzuldum iki kere ciddi iliskiden dondum hele ki.son olan bana yalan soylemis hayatiyla ilgili belli seyleri ayarladiktan herkese kendisini.duyurduktan sonra ogrendim, ayrildim. Halamin bir sozu seni sevenle ol o zaten kendine alistirr seni seversin demisti bi.keresinde belki onu bekliorum.uzulmekten korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum birazda.

Aslinda su an bi iliski yok aramizda ona yalan da soylemedim benim hislerimi de biliyo o halde yanimda olmak istiyo bilmiyorum gercekten.
Bılmeyecek bırsey yok o hıssedıyor sen hıssetmıyorsun..
Ikı secenek var
Sen bu adamı vakıt gecırmek için kullanacakmısın? Kullanmayacakmısın? Hissrtmıyorsan konu kapanır hala bılmıyorsan amac bu sanki :)

Evet kesinlikle iyi birisi oldugu icin oyle simdiye kadar cok uzuldum iki kere ciddi iliskiden dondum hele ki.son olan bana yalan soylemis hayatiyla ilgili belli seyleri ayarladiktan herkese kendisini.duyurduktan sonra ogrendim, ayrildim. Halamin bir sozu seni sevenle ol o zaten kendine alistirr seni seversin demisti bi.keresinde belki onu bekliorum.uzulmekten korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum birazda.
Ben de yaşadım buna benzer bir şey. Çok iyi biri diye şans vermiştim. Pek çok açıdan kafama yatmıştı. Ama arkadaş gibi takılıyorduk. Elimi tutmasına bile ifrit oluyordum. Arkadaşlıktan öteye gidemeyeceğimizi anladım çünkü ondan hoşlanamamıştım bir türlü ve görüşmeyi kesmiştim. Gönül dinlemiyor işte mantığı. Bence hoşlanmıyorsan zorlama. Dünyadaki tek iyi erkek değil. Öncesinde kötü ilişkiler yaşamışsın tamam ama herkes bir değil hem iyi hem de aşık olacağın biri illa ki çıkacaktır karşına. Bu işler çok zorlamayla da olmuyor akışına bırakmak lazım.

Bi Nefes al illa biri olmak zorunda değil kendini dinlendir kalp kırıklıklarını onar bu neyin hızı sevmiyorsan zorlama ona da umut vermeye Hakkı'n yok

Ben de 27 yaşındayım kızlar. Türkünü de denedim gavurunu da. :rolleyes: Önceki ilişkilerimde kötü şeylerle karşılaştım hep. Yalan dolan vs. Bütün erkekler aynı diyordum ki şuan ki sevgilimle tanıştım ve şimdiye kadar gerçekten böyle bir erkeğin varlığından şüpheliydim. Bu işler kısmet tabii ki gelecekte ne olur bilinmez. Ama niye düzgün biri girmiyo hayatımda diye bir yerlerimi yırttığım vakitlerde inatla kötü insanlarla karşılaşıyordum. Ümidimi kestiğim ve hiç beklemediğim, hiç te aman ahyatımda biri olsun demediğim bir anda sevgilimle tanışmıştım. Olur kızlar olur biraz sabır.

Bi Nefes al illa biri olmak zorunda değil kendini dinlendir kalp kırıklıklarını onar bu neyin hızı sevmiyorsan zorlama ona da umut vermeye Hakkı'n yok
Kalp kirikliklarindan ote daha buyuk skntlarim var erkeklere guven problemim var baglanma sorunu diolar heralde sevgili bile olamiyorum asik.oldugum.cocukla bile 3 ay gorustum ama sevgili olup elini tutmadim o da birakti gitti. Bence tedavi gormem lazim :)

Back