Çok kararsız olan bana yardım lütfem. Fikirlerinizi bekliyorum...

foreverlove

Hadi beni aşka inandır..!
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
377
3
318
İstanbul
kızlar ben yapı olarak çok kararsız biriyim. Ufak ufak çeyız almaya başladım.Birilerinin fikrini almadan bişey alamıyorum bu konumda kararsız kaldığım modelleri paylaşmak ve fikirlerinizi ve tabiki tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. karaca ve güral porselen arasındakı modellerde çok kararsız kaldım.beğendiğim modeller bunlar. Karacadan pek memnun değiller sanırım ama sizce ne yapmalıyım,ne önerirsiniz..:6:

Eklentiler

• $karaca 2.webp
    $karaca 2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $karaca1.webp
    $karaca1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 65
  • $aliza25102.webp
    $aliza25102.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $aliza25113.webp
    $aliza25113.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $aliza35100.webp
    $aliza35100.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 84
Bence hepsi güzel ama en çok üçüncüyü beğendim. Karaca'dan memnun olan ve olmayanlar var, mesela ben de Karaca'dan beyaz altın karat takımını misafir takımım olarak aldım. Günlük takımımı ise Kütahya porselenden almayı düşünüyorum. Hangi markadan neyi beğeniyorsan al, kalitelerinde pek birşey değişmiyor. Sadece ben çok detaylı tabaklar almaktan yana değilim çünkü zamanla işlemelerinin ya da yapıştırmalarının kalkacağına inanıyorum :) :2:

Canım bende karaca çeyiz seti aldım önceleri memnun değil söylentileri beni etkiledi ama etrafım kullananlar var ve memnunlar...Hangisi hoşuna gidiyosa o marka bu marka diye düşünme.Ben çeyizimi tamamlamak üzerindeyim ve her satıcı farklı markayı kötülüyo

ben bunu aldım geçen gün siteden :) kütahya indirimde şu aralar bence kaçırma, 2 gün kaldı bitmesine... ben de bu resimdeki ile 3. model arasında kaldım ama 3.nün çizgileri karaca'nınki gibi değil, bi hayli sert bi geçiş var...

84 PARÇA KARE BONE

$pr_01_16_max.webp

bence 1.ama henüz almadıysan başka markalara da bak karaca ve schafer a güvenmiyorum nedense:(

Bende Kütahyadan 3.modeli aldım 749tl ye. beğeni çok olunca mutlu oldum .:)
yanında 2 adet mumluk gönderdiler birde hediye olarak :16:

Son düzenleme:
Back
X