kızlar liposakşın oldummmm :) bilen bilir liposakşın için istanbula ( bodrumdan ) gitmiştim. boğaz içi tıp merkezinde dr.tuğrul bey yaptı. ağrım sancım pek olmadı. morluklarım var. çukurlarım yok ama hala şişliklerim var. olalı daha 1 ay olmadı. daha detaylı yazıp anlatıcam hele bir evime bodruma döneyim. çarşamba evimdeyim. sizlere bilgi veririm
kızlar evet ne yazık ki normal lipo yaptırdım. çünkü lokal olmaya cesaret edemedim. ama sizleri çok takdir ettim. ben takmıştım yaptıracaktım ama yapılma anında kendimde olmamalıydım. dr.tuğrul maralı buldum yine kadınlar kulubünden. çok yoğun bir adam. randevunuza 1 saat geç gitseniz bile 1 saat daha beklersiniz o derece. başta bu bende sıkıntı yaratsada şimdi iyiki tuğrul beye yaptırdım diyorum. ameliyata tek başıma gittim. ve 8 saat sonrada tek başıma eve döndüm. oturuken ağrım oluyordu ve ilk 3 gün nerdeyse tamamen ayakta geçti. 1 hafta sonra şişliklerde azalma oldu. 15 günde hemen hemen morluklar yok denecek kadar azdı. dalgalanma olmadı. daha yaptıralı 1 ay olmadı ama ben doğumdan önceki pantolonlarıma girebiliyorum. hala korseliyim ama korsemede alıştım. rahat hareket edebiliyorm. yaraları kabk bağladı hatta dökülenler var. iyiki yaptırdım bugün olsa yine olurum. şimdi sırada göğüsler var ve tabi tuğrul beye yapacak yine.
"Alışmış kudurmuştan beterdir." diyorsun haaa... hihoyyyt
Hayy maşallah, göğüsleri de elden geçirdin mi süper olacak yani...
Peki, en az bir gece yatman gerekmiyor muydu senin hastanede? 8 saat sonra çıkınca zorlanmışsındır canım, yürümekte...
Senden ne kadarlık yağ aldılar canım? Vallaa çok tebrik ederim seni cesaretinden dolayı...
ferzacım benim hasta olmakla ve hastaneyle ,ilgili problemim var kesin ben bunu anladım. oğlumu sezeryanla doğurdum ve 5 saat kadar sonra ilk yürüyüş için ayağa kaldırdıklarında beni bir daha yatıramadılar. oturdum ama asla yatmadım. nerdeyse lipodan hemen sonra gitmek istedim ama beni uyutmuşlar. kalktım ve nerdeyse 3 gün hiç yatmadım. hasta olmak, işimi başkalarına yaptırmak bana nedense uymuyor. yapsana naz kapris dimi? hastaneden çıktım jeve gelip oğluma kahvaltı hazırladım evi süpürdüm toz aldım filian.
valla çok geçmiş olsun canım ayrıca helal olsun sana genelde hep normal lipo için olumsuz şeyler duyduk ama senin maşallahın var en kısa zamanda çok çok daha iyi olursun inş.canım senden o zaman baya yağ aldırlar smart lipoda olsaydın zaten görmiycektin ki ben de yapılanı görmedim canım görmekde istemezdim zaten:))boşuna demiyorlar böle şeylerde doktorunuzu iyi seçin kesin dokturun profesyonel olmasının çok büyük katkısı var tekrar çok geçmiş olsun:))
Ameliyattan korktuğun için olmuştur bunlar merak etme canım.. İnş. hiç hasta olmazsın..
Ben de hiç hoşlanmam, başkalarının benim işimi yapmasından.
Smartlipo olduktan 3-4 gün sonra temizliğe kalktım inanırmısın.. :roflol::roflol:
Allah'a şükür büyük bi sıkıntıdan kurtuldum.Sırada iç bacak ve ön bacak kaldı, onları da 6 ay sonra yaptırınca benim işlem tamam inş.
Sen göğüslerini ne yaptırmayı düşünüyorsun? Malum benimkiler küçük olduğundan, işleme gerek yok... :roflol:
Bu arada Tuğrul Bey senden fiyat olarak ne istedi? Ne kadar yağ aldı? Anlatır mısın biraz..
ferzacım tuğrul bey enteresan bir adam. fazla konuşmayı sevmiyor. kaç kere sordum ne kadar yağ aldınız diye bana bir miktar veremedi. çok yoğun. sürekli operasyonda. sanırım hatırlamıyordu.
ben sonuçları alabilmek için çok acele etmiyorum. bende de hala şişlikler var. ama bunun 2 ayda düzeleceğini biliyorum. moralimi hep yüksek tuttum. eski kotlarımın içine girebilmek benim için kriterdi ve 1 ay dolmadan girebilmek varyaaaaaaaa süper bir duygu.
benimde göğüslerim küçük. doğumdan sonrada içleri sanki boşalmış gibi hissediyorum. hayatım boyuncada sütyen takmadım. benim sorunum birazcık dikleştirmek, büyütmek değil. pazarlığa açık bir doktor. bana verdiği fiyat 3.000 tl. uygunda geldi hani bana. çünkü çok fiyat aldım.
kızlar şimdi ne iyi yapmışım diyorum, sizin içinde çok mutluyum. hadi üzülmeyin geçecek bu şişlikler ve morluklar. gülümseyinnnnn :))))
O moral bozuklugu bende de var roserose cum. Benımde basen bolgesıydı bende bandajları cıkarınca hıc fark goremedım hatta sımdı odemlerden eskı bacagımdan daha kalın duruyor.Basen bolgesıdemı gec sonuc alınan yerlerden.bugun 9.uncu gune gırdım hala agrılar ve sıslıkler var bı bacagım ole morkı.Bence duzelme 1 ayı falan bulur.En azından ıslemden sonra bırazcık fark gorseydım moralım yerıne gelırdı sımdı beklemek cok zor gelıyo gercı gunler gecıyo ama bu seferde gunler gecıyo acaba ıncelme olmuycakmı dıye korkuyorum.Basen ve ıc bacak bolgesınden bu opersyonu yaptıran NERGIS ARKADASIM gecenlerde yıne mesaj yazmıstım sana ama cevap gelmedı ınsallah okursun yazımıda bana rahatlatıcı bıseyler solersın.Sevgıler.
cok tesekkur ederım cnm bıraz olsun rahatladım.Evet smart lıpo yaptırdım cnm.Basen ve ıc bacaktan.İc bacakta pek sorunum yok agrı yada morluk.Belkı ordan cok az bı mıktar almıstır bılemıyorum ama sag bacaktakı basen bolgemin cok genıs bı alanı baya mosmor ve agrılı.Aksamları sankı uyusma ıcınde kıpırtılar hıssedıyorum.Tartıdada yaptıgım gunden bugune 2 kılo daha fazla cıkıyorum.Acaba odem ve sıslık kıloya yansıyomudur?Suan kendımı cok daha kılolu hıssedıyorum :) Insallah cnm bende 1 hafta sonra sonucu bırazda olsa gormek ıstiyorum.doktor sana sonucla ılgılı bı zaman verdımı cnm.Ben doktorla hıc konusma fırsatı bulamadan oldum bu operasyonu.Operasyondan sonrada aklım pek yerınde degıldı hıc bısey sormamısım.Onun ıcın olanlardan bıseyler duymak ıstedım.Tesekkur ederım.
lazerlipo yaptıran arkadaşlar neden daha sonra bişey yazmadıben de önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum ama sizlerin durumunu ve aylar geçince durumunuzda nasıl bir iyileşme oldugunu çok merak ediyorum. lütfen ses verin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?