- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
yok beyaz önlük giyeceğimcübbe mi giyeceksiniz üstüne?o bejli siyahlı elbiseyi direkt eleyin hiç bir yerde giymeyin hatta.diğer ikisi güzel .siyah elbise şık ama üstüne de siyah cübbe giyecekseniz boğar.o yüzden saks mavisi diyorum.spor ayakkabı da olmaz yerine kalın topuklu şık bir ayakkabı olur.
ben de yürüyemem ama rahat topuklular var.hotiç te satılan gritti markası mesela.2. el sitelerde çok uyguna bulabilirsiniz .mağazada biraz tuzlu fiyatı.peki topuklu giyme fikriniz nedir?
ben topukluyla yürüyemiyorum.altına spor ayakkabı kötü mü durur?
Oyumu maviden yana kullaniyorumEki Görüntüle 3017604 Eki Görüntüle 3017605 Eki Görüntüle 3017607 Eki Görüntüle 3017609
Sevgili Kk üyeleri merhaba herkese.
14 martta tıp bayramında önlük giyme törenimiz var. Düğüne gider gibi gitmek istemiyorum. “Kıza bak nasıl abartmış” demesinler. Ama kötü gitmekte istemiyorum. Sade ama şık istiyorum.
Elbise konusunda aşşırı kararsız kaldım. Sizce hangi elbiseyi almalıyım? Fikir verirseniz çok sevinirim.
Bir de ben hayatımda sadece 1 kere topuklu giydim. Topuklu ayakkabıyla yürümeyi hiç bilmiyorum. Sizce elbise altına spor ayakkabı giyersem aşırı absürt mü olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?