- 10 Ekim 2014
- 31.874
- 142.766
- 798
- Konu Sahibi kimliksizkedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babet tarzi olabilirpeki topuklu giyme fikriniz nedir?
ben topukluyla yürüyemiyorum.altına spor ayakkabı kötü mü durur?
ben de bu pont ta alıyorum hep kapalı ya da açık ayakkabıyı.içine yastıklar falan da satılıyor gratis gibi yerlerde jel gibi.Kendime en son bunu aldim topuğu minnacik 5cm kadar ve ben de yuksek topukla yurumekte zorlanan biriyim. Olabildigince sade ve alçak topuk bir şey bakiyordum boyle bir şey almiştim.
ben de bu pont ta alıyorum hep kapalı ya da açık ayakkabıyı.içine yastıklar falan da satılıyor gratis gibi yerlerde jel gibi.
3. elbiseyi direkt satsın zaten sitelerde.diğer ikisi ise kurtarıcı parçalar her yerde giyilirler.önlük beyazsa saks mavisi içinde patlar harika dururSiyah cok sıradan mavi iyi ama asla 3.cü değil bence topuklu giyin kaliteli olursa ayakkabı çok rahatsız etmez spor ayakkabı olmaz gibi sanki
Kesinlikle altına da ten rengi bi ayakkabıyla sade ve hoş olur3. elbiseyi direkt satsın zaten sitelerde.diğer ikisi ise kurtarıcı parçalar her yerde giyilirler.önlük beyazsa saks mavisi içinde patlar harika durur
bu elbiseleri satın almadım, 2.el uygulama üzerinden bakıyordum yani şimdilik giyemiyorumSiyahı ve saks maviyi üstünüzde görebilseydik keşke
Anladim, oyumu siyahtan yana kullaniyorum ama dokulu bir kumaş oldugu icin kilolu mu gosterir emin degilim. Saks mavide bel yerinde sorun var bence. Bel dogru yerinde durmuyor sanki.bu elbiseleri satın almadım, 2.el uygulama üzerinden bakıyordum yani şimdilik giyemiyorum
hah o zaman 3.yü direkt eleyinnnbu elbiseleri satın almadım, 2.el uygulama üzerinden bakıyordum yani şimdilik giyemiyorum
Senin botlar olmaz yenGEnC hem bu da spor hem de bileği bölüyor. Bacakları kalın gösterir.Siyah olan güzel. Ama altına spor ayakkabı olmaz tabii ki, siyah bilekte biten strec ayakkabı giyebilir misin?
Eki Görüntüle 3017728
*Estetik zevkim sıfır bu arada, hayatta kombin mombin beceremem ama spor ayakkabidan iyidir