tebriklernasıl bir diyet uyguladınız acaba
bilmiyorum.kendime güvenim yok.özgüvenim sıfır.çocukluk arkadaşımla birlikte çalışıyoruz.o 69 kilo bense 100.onun yanında sanki annesi gibi duruyorum.ve kendimden iyice nefret ediyorumYapabilirsiniz. Yapanlar nasıl yapıyor. Size bir sayfa önerecegim facebookta karatay diyetiyle kilo veriyorlar .Gayetde memnunlar.Özele yazıyorum şimdi
40 kilo verdim ben son 20 kilosunu dukanla verdim, bu süreçte tüm tahlillerimi yaptırdım sağlık kontrollerimi ihmal etmedim, şu an çok çok sağlıklıyım. beni motive eden tek şey aynaya bakmaktı, aynada kendimi görünce iştahım kapanıyordu zaten :)
burdaki ya da facedeki zayıflama gruplarına göz atın.
canım merhaba , aslında yazında hayata yeniden başlamak isteyen gencecik bir bayan anne adayı var . Lütfen grubuma gel profilimden bak ve gel aramıza katıl . Sana her gün motivasyon mesajları resimler sesli mesajlar atarım :) Her an aklına düşürürüm , fikirlerimi nacizane bilgilerimi paylaşırım .. Sen değişebilirsin , değişeceksin..
yahu millet 190 kg den 70 e düşüyor sen mi 20-30 kg veremicek sin ? Hadi allasen gamyoncusun sen yaparsın ! :)
canım çok teşekkürler.ben senin sayfanın sessiz takipçilerindendim.ama kilom dolayısıyla katılmak istemiyordum.iyi ki geldin.lütfen beni yalnız bırakma.şu an çok ihtiyacım var.gamyoncu Kesinlikle bunu öneririm . Aynaya bak ve o bacaklardan göbekten kollardan memnun musun ? Değilsin o faasfoodlar iğrenç yağlarla yapılıyor o yediğin hazır kekler iğrenç maddelerle yapıyor ben sana evde çok hafif lezzetli ama az kalorili pastalar kolay tarifler veririm.
bende kilolu hamile kaldım.98 le hamile kaldım 108 le doğuma girdim.doğumdan sonra 104 oldu.aradan 4 ay geçti ama hala olduğum yerde sayıyorum.kolaya cipse çikolataya yenik düşüyorum.doğumdan sonra kızımda yanımda değildi.şimdi benim toparlanıp 2. hamileliğime hazırlanmam gerekiyor.ama ben hala hiçbirşey yapamıyorumbenimkiler doğum kilosuydu, 50 kiloyla hamile kaldım ve doğumdan 1.5 yıl sonra hala 90 kiloydum, doğum sonrası verdiklerimi de almıştım. önce diyetisyene başladım, günde 1 saat spor ve diyetsiyenle 20 kilo verdim ama çok daraldım o listeler, şu saatte şunu, bu saatte bunu yemeler falan, yoksunluk, açlık krizleri başladı, o esnada dukan yapan arkadaşlarımı da takip ediyordum. kızımı memeden kesince dukana başladım. çok disiplinli bir diyet ama en azından izinli şeylerden sınırsız yiyebiliyor olmak, saat sınırlarının olmaması falan beni rahatlattı, 20 kiloyu da öyle verdim, geçen mayıstan beri de koruyorum kilomu.
canım çok teşekkürler.ben senin sayfanın sessiz takipçilerindendim.ama kilom dolayısıyla katılmak istemiyordum.iyi ki geldin.lütfen beni yalnız bırakma.şu an çok ihtiyacım var.
anlattıkların bana o kadar tanıdık ki.şu anda dediğin hepsini yaşıyorum.ve pazar günü eşimin yengesi eltime sizin gelin zayıflamış mı demiş.o da yoo hala aynı demiş.motivasyon kısmı çok zor olmadı benim için, her gören oha ne hale gelmişsin diyordu, annem bile kocan seni bırakır şu haline bak dedi kaç kere, giysilerim olmuyordu eşofmanla geziyordum, kimsenin bişey demesine de gerek yoktu farkındaydım, yürüyen patatese benziyordum, aynaya baktıkça ağlıyordum şu haline bak diye. koşamıyordum, zıplayamıyordum, kızımı parka götürüyordum ter içinde ve nefes nefese kalıyordum. ama hem doğum sonrası depresyonu hem de diyet yaparsan sütün kesilir, kalitesi bozulur teraneleri yüzünden 1.5 senemi obez geçirdim (diyetisyenin listesini uygularken sütüm arttı bu arada, dukana da memeden kestikten sonra başladım)
40 kilo verince yeniden kocamın yanında genç kız gibi oldum, beni eşimin ablası sanıyorlardı şimdi kızımın ablası sanıyorlar :)
giysilerim ter olmadan kızımla parkta koşuyorum, soluğum kesilmiyor, zıplıyorum, salıncak beni taşır mı diye korkmadan sallanıyorum.
arabaya kalabalık bineceğimiz zaman ön koltuğa geç denmiyor, araya sıkışırsın diyorlar.
rengarenk giyiniyorum, ben giysilerimi seçiyorum giysiler beni değil. üstüme uyuyor diye hiç tarzım olmayan nine işi giysiler giymekten kurtuldum.
yürürken memelerim ve göbeğim yerinde sabit duruyor, hareket etmiyor,
geceleri rahat uyuyorum, dinlenmiş uyanıyorum.
bikini giyiyorum utanmadan çekinmeden, özel hayatım yeniden eskisi gibi oldu.
aynalarla barıştım, en önemlisi sağlığımı yeniden kazandım....
bende kilolu hamile kaldım.98 le hamile kaldım 108 le doğuma girdim.doğumdan sonra 104 oldu.aradan 4 ay geçti ama hala olduğum yerde sayıyorum.kolaya cipse çikolataya yenik düşüyorum.doğumdan sonra kızımda yanımda değildi.şimdi benim toparlanıp 2. hamileliğime hazırlanmam gerekiyor.ama ben hala hiçbirşey yapamıyorum
canım çok sağol.bir nebze de olsa yapabileceğime inandırdın.Hey saçmala yanlız bırakmam elbette istersen beraber yatar kalkarız o derece destek olurum. Yeter ki iradesizim deme !
Mutlaka gel topiğime veya buradayn veya özelden yaz nelere zafın var neleri seversin ne yersin belki doktoralara gittin ama denenmiş enfes tarifler sporlar egzerszler güleriz ağlarız düşe kalka veririz kiloları be gomyoncu :)
merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 1,68 boy ve 100 kiloyum. inanın kendimden utanıyorum.ama hiçbir şey yapamıyorum.iyice kendime olan güvenimi kaybettim.arkamdan bakıldığında 35 40 yaşlarında gibi duruyorum.ama ben bir türlü harekete geçemiyorum.bütün tahlillerim yapıldı her şey temiz çıktı. zamanında diyetisyene de gittim ama sonuç alamadım.sürekli fast food, dışarıdan yeme, abur cubur, kola, cips, çikolata tarzında besleniyorum.kendimden nefret ediyorum artık.lütfen sizden ricam bu işi başarmış olanlar yada bu işe devam edenler nasıl motive olduğunuzu anlatın bana destek olun.yeni halimle herkesi şaşırtmak istiyorum.4 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kızım. tansiyondan dolayı sezeryanla doğum yaptım.kızımın acısını biraz olsun bastırabilmek için yeniden hamile kalmak istiyorum.ama doktor bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söyledi acil kilo vermem lazım yani.lütfen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum
çok sağolun.ben de ağır preeklampsi geçirdim.ben kurtuldum ama kızım kurtulamadı.yarım saat daha gitmeseymişiz beni de kaybedeceklermiş.benimde tansiyon 22lere kadar çıkmıştı.benim hamileliğim de gebelik şekeri ve tansiyon problemiyle geçti, 28. haftadan sonra ilaç da kullandığım halde tansiyonum hiç 15/7 nin altına inmedi. en son 22/14 tansiyonla preeklampsi geçirerek doğuma alındım, çok şükür ikimiz de kurtulduk, başınız sağolsun, ben de daha önce bebeğimi kaybettim, gebeliğim sizinki kadar ilerlememişti ama nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. inşallah kilolarınızdan kurtulur ve 2. gebeliğinizi sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız.
çok sağolun.ben de ağır preeklampsi geçirdim.ben kurtuldum ama kızım kurtulamadı.yarım saat daha gitmeseymişiz beni de kaybedeceklermiş.benimde tansiyon 22lere kadar çıkmıştı.
kesinlikle.bu diyet olayına nasıl başlamalıyım.Kader iste... bundan sonrasi iyi olur ama mutlaka kilo verip hamile kalin, doktorum bana hastaneden cikarken bidaha cocuk dusunursen sakın kendini bu hale getirme demisti. Zaten bizim yatkinligimiz var tansiyona bi de kilo eklenince riskli gruba giriyoruz. saglik her seyden onemli.
merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 1,68 boy ve 100 kiloyum. inanın kendimden utanıyorum.ama hiçbir şey yapamıyorum.iyice kendime olan güvenimi kaybettim.arkamdan bakıldığında 35 40 yaşlarında gibi duruyorum.ama ben bir türlü harekete geçemiyorum.bütün tahlillerim yapıldı her şey temiz çıktı. zamanında diyetisyene de gittim ama sonuç alamadım.sürekli fast food, dışarıdan yeme, abur cubur, kola, cips, çikolata tarzında besleniyorum.kendimden nefret ediyorum artık.lütfen sizden ricam bu işi başarmış olanlar yada bu işe devam edenler nasıl motive olduğunuzu anlatın bana destek olun.yeni halimle herkesi şaşırtmak istiyorum.4 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kızım. tansiyondan dolayı sezeryanla doğum yaptım.kızımın acısını biraz olsun bastırabilmek için yeniden hamile kalmak istiyorum.ama doktor bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söyledi acil kilo vermem lazım yani.lütfen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum
sen nasıl hayattan bıkarsın arkadasım ya cok ayıp aa topla kend,n, allah sükret bak paran varki alabiliyosun aynı yasantıyı bende yasıyoru ama asla böyle düsünmem valla evlisin magdem gel git oturması yap yasıtın vars aalısveri günleri yap gez toz nedne böyle takılıyosun ki kiloan öenml olsan kafan rahat olsın nice zayıf insnalar var aa sor bakalım derdini zayıflık hic biseyin cagresi degilmerhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 1,68 boy ve 100 kiloyum. inanın kendimden utanıyorum.ama hiçbir şey yapamıyorum.iyice kendime olan güvenimi kaybettim.arkamdan bakıldığında 35 40 yaşlarında gibi duruyorum.ama ben bir türlü harekete geçemiyorum.bütün tahlillerim yapıldı her şey temiz çıktı. zamanında diyetisyene de gittim ama sonuç alamadım.sürekli fast food, dışarıdan yeme, abur cubur, kola, cips, çikolata tarzında besleniyorum.kendimden nefret ediyorum artık.lütfen sizden ricam bu işi başarmış olanlar yada bu işe devam edenler nasıl motive olduğunuzu anlatın bana destek olun.yeni halimle herkesi şaşırtmak istiyorum.4 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kızım. tansiyondan dolayı sezeryanla doğum yaptım.kızımın acısını biraz olsun bastırabilmek için yeniden hamile kalmak istiyorum.ama doktor bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söyledi acil kilo vermem lazım yani.lütfen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum
yuhh yani sevgilin sana öyle dedi ve sen o adamla evlendin ha isnan her zaman manken gibi olmaz her zaman ruh salıgnın aynı olmaz demek sen kilo alsan ne icin olursa olsun esin seni beyenmicek bence bi kadına en büyük hakarettir kilo ben suan göbegim var diye sporya gidiyorum makst gun gecsin biraz sıkılasalım hergun gelir göbegimi sever onu sakın vermiceksin diyeüniv 1. Sınıfı bitirdiğimde 100 kiloyu aşmıştım boyum 171.
pkos olduğumu ögrendim. Endokrin e gittim metfirmin kullandım yefiklerime dikkat ettim 1 senede 80 kga kadar düştüm.
Son senemde tez yazarken 86 kgı gördüm. eşim- o zamanlar sevgilim - annem seni görene kadar kilo ver dedi. Annem de zayıflamazsan mezuniyet elbisesi dikmem dedi.
44 bedene zor giriyordum. yanlış bir şey ama şok diyet yaptim, her sabah 1 tatlı kaşığı çorekotu yağı içiyordum şeker düşmesini ve açlık hissini engelliyordu.
Eve de eliptik bisiklet aldık, her gün yarim saat-1 saat ne kadar vakit bulursam streç filmle bacaklarımı karnımı sarıp onda çalışıyordum. 4 ayda 67 kg a 38 bedene düştüm.
Evlendim doğum kontrol hapini bırakana kadar da kilomu korudum. 80le hamile kaldım 100 civarıyım. Şindiden eşine sipariş verdim doğurayım 40ımızın çıkmasına eliptik bisiklet istiyorjm diye. Bebekle dışarı cıkıp yürüyüş yapamam her gün zor oLur. Hedefim yaza kadar 80 en az. sonrası da 70. 70 altını eşim istemiyor Çünkü.
valla zayıf insanları görüyroum fesatlıgındna kilo alamıyolar esin seni böyle beyenmedimi arkadasım ya omu diyo sana kilolsun sen neden bu kadar taksın cok morelin bozulmus seninarkadaşlar yapamıyorum herşeyin farkındayım ama bir türlü harekete geçemiyorum tamam başlıycam diyorum malzemeleri alıyorum yeşilçay yoğurt süt meyva sebze ama kararlı olmayınca olmuyor bu işi başaran arkadaşlar sizi ne kararlı kıldı zayıflama konusunda