çok iradesizim lütfen yardım

valla zayıf insanları görüyroum fesatlıgındna kilo alamıyolar esin seni böyle beyenmedimi arkadasım ya omu diyo sana kilolsun sen neden bu kadar taksın cok morelin bozulmus senin
canım eşimin demesine gerek yok ki aynada kendimi görüyorum.eski kıyafetlerimin içine giremiyorum.yeni kıyafet bulamıyorum yaşıma göre.sence bunlar yeterli sebep değil mi takılmak için

ayy
bende kilolu hamile kaldım.98 le hamile kaldım 108 le doğuma girdim.doğumdan sonra 104 oldu.aradan 4 ay geçti ama hala olduğum yerde sayıyorum.kolaya cipse çikolataya yenik düşüyorum.doğumdan sonra kızımda yanımda değildi.şimdi benim toparlanıp 2. hamileliğime hazırlanmam gerekiyor.ama ben hala hiçbirşey yapamıyorum
y sen daha yeni dogum yapmıssın canım bırak ne diyedi yaa 1 sene zamanın var senin en güzel zamanın

ilk önce fast food hazir yemekleri o sagliksiz beslenme hakkinda konular oku..
gercekten cok zararli cunku
sonra internetten tarifler dene kendin yap ..hergün evde spor yapabilirsin..videolar var nette onlara bakarak yap

öyle mucize seklinde onu yersen kilo verirsin bunu yemessen kilo verirsin gibi seylere inanma
saglikli beslenen bir insanin kilosu dengeli olur
spor da yapinca fit güzel bir vucudun olur

kendine bir zaman dilimi belirle
6 ay icinde bunlari bunlari basaracagim diye telkin et niyet et

yuhh yani sevgilin sana öyle dedi ve sen o adamla evlendin ha isnan her zaman manken gibi olmaz her zaman ruh salıgnın aynı olmaz demek sen kilo alsan ne icin olursa olsun esin seni beyenmicek bence bi kadına en büyük hakarettir kilo ben suan göbegim var diye sporya gidiyorum makst gun gecsin biraz sıkılasalım hergun gelir göbegimi sever onu sakın vermiceksin diye

Eşimi tanımadan yargılayamazsınız !

Değmeyecek bir insan olsaydı evlenmezdim zaten. Kv takıntılı ona söyleyecek laf vermek istemedi bu kadar.

Dikkatinizi çekerim su an 100 kiloyum hamilelikte de olsa sevgili kv genişledin mi çok, diye sorabiliyor. Gerci cevabını verip susturdum eşime dediğinde de eşim tersledi artık. şimdi sakın o kadar zayıflama diyen bir eşim var. Ben takıyorum kilomu o beni teselli ediyor. Hamilelik oncesi de 10 kg almıştım bir şey değişmedi.
bir de her şey kilo olsaydi 11 senelik (ayril bariş olsa da ) geçmişin üzerine evlenmezdik !

merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 1,68 boy ve 100 kiloyum. inanın kendimden utanıyorum.ama hiçbir şey yapamıyorum.iyice kendime olan güvenimi kaybettim.arkamdan bakıldığında 35 40 yaşlarında gibi duruyorum.ama ben bir türlü harekete geçemiyorum.bütün tahlillerim yapıldı her şey temiz çıktı. zamanında diyetisyene de gittim ama sonuç alamadım.sürekli fast food, dışarıdan yeme, abur cubur, kola, cips, çikolata tarzında besleniyorum.kendimden nefret ediyorum artık.lütfen sizden ricam bu işi başarmış olanlar yada bu işe devam edenler nasıl motive olduğunuzu anlatın bana destek olun.yeni halimle herkesi şaşırtmak istiyorum.4 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kızım. tansiyondan dolayı sezeryanla doğum yaptım.kızımın acısını biraz olsun bastırabilmek için yeniden hamile kalmak istiyorum.ama doktor bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söyledi acil kilo vermem lazım yani.lütfen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum
Ben çok beğendiğim kendimde de motive edici faydasını gördüğüm bir şeyi tavsiye edeyim.instagramda bir sürü diyet için açılmış profiller var.takip ettiginiz ve sizi takip eden kişiler sadece diyet yapanlar.sabah herkes kahvaltı fotoğrafları paylaşmaya başlıyor bu iş akşam yatana kadar devam ediyor. Ara öğünde şunu yedim şu kadar koştum bu kadar su içtim falan gibi resimli diyet günlüğü tutuluyor bir nevi.30-40 kilo veren insanların azimli günlükleri var. Bence sizde deneyebilirsiniz.

Hersey beyinde biter sana neyin yaradığnı kndin sölüyorsn zaten. Bana kırmızı et çok yarar mesela. hayatından eksiltmn gerekn seyler belli katacaklarınsa hareket,az ve sık beslnme ,iyi bir kahvaltı ,ekmeği azalt hatta hiç yeme ,bitki çayları çok işe yarar mesela tabi herşeyin fazlası zarar bunu da unutmamk lazım.. Ha birde yumurta çok iyş bir protein kaynağı aynı zamanda yağ yakımında çok etkilidir hr gün mutlaka tüket..

merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 1,68 boy ve 100 kiloyum. inanın kendimden utanıyorum.ama hiçbir şey yapamıyorum.iyice kendime olan güvenimi kaybettim.arkamdan bakıldığında 35 40 yaşlarında gibi duruyorum.ama ben bir türlü harekete geçemiyorum.bütün tahlillerim yapıldı her şey temiz çıktı. zamanında diyetisyene de gittim ama sonuç alamadım.sürekli fast food, dışarıdan yeme, abur cubur, kola, cips, çikolata tarzında besleniyorum.kendimden nefret ediyorum artık.lütfen sizden ricam bu işi başarmış olanlar yada bu işe devam edenler nasıl motive olduğunuzu anlatın bana destek olun.yeni halimle herkesi şaşırtmak istiyorum.4 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kızım. tansiyondan dolayı sezeryanla doğum yaptım.kızımın acısını biraz olsun bastırabilmek için yeniden hamile kalmak istiyorum.ama doktor bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söyledi acil kilo vermem lazım yani.lütfen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum
Canım bu tablo sana yardımcı olacaktır:

YvN5oa.jpg

Benim en yakin arkadasom obezdi 1ep kg ustuydu.bildigin 25 yasindan sonr kafaya koydu ve su an balik etli fakat kemikleride iri uzun bi kiz zaten.yaptigi tek bir sey oldu.tam tahil ekmegi yedi hamur isini kesti kola falan icmedi normal ev yemeklerini yedi.tek cesit beslendi 1 ogunde.baklaysa bakla etse et gibi yaninda sadece ya salata ya da yogurt yedi.hatta salatada sadece 1 ogunde yedi.spor salonuna yazildi ilk 1 sene sadece yurume bandinda yurudu.sppra ragmen vucudu sarkti sarkan yerlerini toplatmak icin ameliyat oldu,cok buyuk bor ameliyat gibi geldi gozumuze fakat organlara inmedikleri icin cok rahat ayaklandi.su an hafif balik etli gayet hos biri.kismeti acik:)tas gibi hatun oldu,darisi basina.tek yaapcagin bitun abur cuburlari bir kenari birakip insan gibi yemek meyve sebze yemek istedigin kadar ye ama saglikli yemekler ye.kendini hamileymisin gibi hisset bebegine zarar vermek istemezsin kendinede oyle.sporsuz vereme

kuzumm diyet gruplarıı var oraya bakk istersenn bide midendee sorunn yoksa kök zencefil limonn kaynatt bide bir cubuk tarcın sabah öğle akşam taze yapıp iç acayip yağ eritiyo

benimkiler doğum kilosuydu, 50 kiloyla hamile kaldım ve doğumdan 1.5 yıl sonra hala 90 kiloydum, doğum sonrası verdiklerimi de almıştım. önce diyetisyene başladım, günde 1 saat spor ve diyetsiyenle 20 kilo verdim ama çok daraldım o listeler, şu saatte şunu, bu saatte bunu yemeler falan, yoksunluk, açlık krizleri başladı, o esnada dukan yapan arkadaşlarımı da takip ediyordum. kızımı memeden kesince dukana başladım. çok disiplinli bir diyet ama en azından izinli şeylerden sınırsız yiyebiliyor olmak, saat sınırlarının olmaması falan beni rahatlattı, 20 kiloyu da öyle verdim, geçen mayıstan beri de koruyorum kilomu.

bebekle nasıl spor yaptınız anlatır mısınız? bende veremedim kılomu 1,5 yıl oldu doğum yapalı.evdede spor yapamıyorum
konu sahibi arkadaşım öncelikle başın sağolsun çok üzücü birşey yaşamışsın ALLAH bir daha yaşatmasın inş..soruna gelince cevap yazmıyorum kelin ilacı olsa misali....bende çok iradesizim malesef

Spor diyorum.. Her gün koşu bandında 1 saat koşsan iyi sonuç alırsın.. Yeme ya fast food, kola, cips en azından bi kaç ay.. Aynı boydayız boyuna göre kilon çok fazla gerçekten.. 55-60 olman lazım en az.. Sağlığın için kararlı ol bi kere.. Şimdiye kadar yedin de ne oldu mutlu musun hayır.. Ee o zaman seni durduran ne?

bebekle nasıl spor yaptınız anlatır mısınız? bende veremedim kılomu 1,5 yıl oldu doğum yapalı.evdede spor yapamıyorum
konu sahibi arkadaşım öncelikle başın sağolsun çok üzücü birşey yaşamışsın ALLAH bir daha yaşatmasın inş..soruna gelince cevap yazmıyorum kelin ilacı olsa misali....bende çok iradesizim malesef

Evimde kosu bandi, eliptik bisiklet ve stepper var. Aksam esim gelince ve kizim gunduz uyurken çalıştım. Bunlar yoksa bile acin youtube dan leslie 3 mile birlikte yuruyuyun evde.

Sadece o fast food'tan uzak dursan kilo verirsin.
Testlerinde de bir şey çıkmamış yani vermene engel bir şey yok ne güzel.

X