merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 1,68 boy ve 100 kiloyum. inanın kendimden utanıyorum.ama hiçbir şey yapamıyorum.iyice kendime olan güvenimi kaybettim.arkamdan bakıldığında 35 40 yaşlarında gibi duruyorum.ama ben bir türlü harekete geçemiyorum.bütün tahlillerim yapıldı her şey temiz çıktı. zamanında diyetisyene de gittim ama sonuç alamadım.sürekli fast food, dışarıdan yeme, abur cubur, kola, cips, çikolata tarzında besleniyorum.kendimden nefret ediyorum artık.lütfen sizden ricam bu işi başarmış olanlar yada bu işe devam edenler nasıl motive olduğunuzu anlatın bana destek olun.yeni halimle herkesi şaşırtmak istiyorum.4 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kızım. tansiyondan dolayı sezeryanla doğum yaptım.kızımın acısını biraz olsun bastırabilmek için yeniden hamile kalmak istiyorum.ama doktor bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söyledi acil kilo vermem lazım yani.lütfen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum
dikişlerimden dolayı mekik çekemem gibi geliyor diğer önerilerini dikkate alacağım teşekkürlerBu işin çözümü şu..Az ama sık yiyeceksin klişesi işe yarıyor..Yalnız şu var ;
Spor da yapacaksın.Günlük en az 1 saat hızlı yürüyüş çok işe yarar.
Ve 5-6 dan sonra birşey yemek iyi değil. Yiyeceksen de meyve atıştır..
Ama onun da sınırını aşmamak kaydıyla.
İnan bana verim alırsın..
Ha küçük bir ek daha mekik çekebilirsin evde.
kesinlikle.şu an o çıkmazdayım sanırım.herşeyin farkındayım ama birşey yapamıyorum.Artık kendinize dur demeniz lazım. Allah muhafaza bu şekilde devam ederseniz iyice çıkmaza girersiniz. Daha kötü olur . Bişeyi yemeden önce defalarca düşünün
tebrikler40 kilo verdim ben son 20 kilosunu dukanla verdim, bu süreçte tüm tahlillerimi yaptırdım sağlık kontrollerimi ihmal etmedim, şu an çok çok sağlıklıyım. beni motive eden tek şey aynaya bakmaktı, aynada kendimi görünce iştahım kapanıyordu zaten :)
burdaki ya da facedeki zayıflama gruplarına göz atın.
ameliyatı ben düşünüyorum ama eşim kabul etmiyortüp mide ameliyatı düşündün mü tehlikeli ama iradesiz olman yüzünden başka türlü kilo veremezsin gibi görünüyor
Yapabilirsiniz. Yapanlar nasıl yapıyor. Size bir sayfa önerecegim facebookta karatay diyetiyle kilo veriyorlar .Gayetde memnunlar.Özele yazıyorum şimdikesinlikle.şu an o çıkmazdayım sanırım.herşeyin farkındayım ama birşey yapamıyorum.
canım merhaba , aslında yazında hayata yeniden başlamak isteyen gencecik bir bayan anne adayı var . Lütfen grubuma gel profilimden bak ve gel aramıza katıl . Sana her gün motivasyon mesajları resimler sesli mesajlar atarım :) Her an aklına düşürürüm , fikirlerimi nacizane bilgilerimi paylaşırım .. Sen değişebilirsin , değişeceksin..merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım 1,68 boy ve 100 kiloyum. inanın kendimden utanıyorum.ama hiçbir şey yapamıyorum.iyice kendime olan güvenimi kaybettim.arkamdan bakıldığında 35 40 yaşlarında gibi duruyorum.ama ben bir türlü harekete geçemiyorum.bütün tahlillerim yapıldı her şey temiz çıktı. zamanında diyetisyene de gittim ama sonuç alamadım.sürekli fast food, dışarıdan yeme, abur cubur, kola, cips, çikolata tarzında besleniyorum.kendimden nefret ediyorum artık.lütfen sizden ricam bu işi başarmış olanlar yada bu işe devam edenler nasıl motive olduğunuzu anlatın bana destek olun.yeni halimle herkesi şaşırtmak istiyorum.4 ay önce 8 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kızım. tansiyondan dolayı sezeryanla doğum yaptım.kızımın acısını biraz olsun bastırabilmek için yeniden hamile kalmak istiyorum.ama doktor bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söyledi acil kilo vermem lazım yani.lütfen arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum