Merhaba canım,
Benim de 3.5 aylık bir oğlum var.Demek ki ikimiz de aynı dönemde ve İstanbul'da spinal anestezi ile doğum yapmışız..Ben bu kadar memnunken senin acı çekmene,hala etkisinden kurtulamamana gerçekten üzüldüm.Çok geçmiş olsun öncelikle..
Şimdi,ben de karnımı dikerlerken,hissettim elbette.Yani senin dediğin gibi koluma birisinin parmağının değmesi şeklinde bir his.Ama sadece bu kadar.Acısız bir temas hissiydi benim yaşadığım.
Ama bir de aramızda şöyle bir fark var.Ben ilk 10 dk.ilaçla uyutuldum.Yani karnımın açıldığı anda ben uyumuştum.Karnımın açıldığı anı hissetmedim yani..
Acaba sen tam uyuşmadan mı başladılar ameliyata,bilmiyorum ki..
Ama düşünmemeye çalışsan canım,yıpratmasan kendini..:teselli:
ya canım unutmaya takmamaya çalışıyorum tabiki ama aklım almıyo bir türlü. ya baktım herkes memnun mutlu acı çekmemiş kimileri yatak istirahati bile yapmamış hemen ayaga kalkmış ama ben gerçekten çok acı çektim 10 gün kendime gelemedim. yazıpta kimseyi etkilemekte istemedim ama gerçekten merak ediyorum nasıl oluyorda ben bu kadar acı çekiyorum. herşeyi hissettim ya varya bebegi gördüm sonra uyuttular beni. ama canım çıktı resmen. ve iice psikolojim bozuldu. eşim 3 aydır yalvarıo dişçiye gitmem için ama varya bir iğne batmasının acısına bile tahammülüm yok. sadece merak ettim denildiği gibi ameliyat sırasında sıfır acı diilmi spinal ve epidural? ben felçli gibi hiç bişey hissetmiycem sanmıştım. hepsi geride kaldı allah kızıma saglık sıhhat versin ama bi daha dogururmuyum inanki çok zorrr! ama nolur kimse etkilenmesin sadece ben böyle oldum sanırm.birde benim kontrole gittiğim gün aniden aldılar sezeryana hiçbişey hissedemedim taş gibiydim resmen. ama sonraları o anları düşünüp düşünüp agladım hep halada kanım donuyo. allah tüm dogum yapacaklara kuvvet hamilelere sabır ve bebek isteyenlere evlat versin evlat sahibi olanların evlatlarınıda ana babasına bağışlasın