kızlar kimse etkilensin istemıyorum ama çok acayiptir ben sezeryanla çok sancı çektim galıba herkes bana hiç ağrı yok demişti ben de gercekten hiç beklemıyordum acaba o yüzdenmi gerci doktorum da acı eşiğin çok düşük dedi hangısı doğrudur bılmem ama özellıkle belıme iğne yapılcak zaman aklımı yitircek gibi oldum mahvettiler benı gerisinde bişey yok ama kendime geldiğimde ayaklarımdaki karıncalanmalar iğrençti.birde 3 gün yardımsız tuvalet bile yapamamak benmi abarttım bılemıyorum ama 5, gün bitti kendıme geldım allahıma şükür şu an iiiim ama düşünüyorumda zaten ağrı varsa normal doğum yapsaydım keşke...............siz yinede benden etkilenmeyin
tşkler kızlar bende spınal oldum ama ılk günler çok kötüydüm ama allaha şükür şuan çok iiim.
belden uyşturmalarda hemen kendine gelemiyobilirlermiş kişiler geçici felçde olabiliyomuş cnm yani normal narkozdaki gibi hemen kalkmayabiliniyomuş
bende spinal anestezi ile sezeryan oldum. ama anlamadım ve halada anlamıyorum sadece benmi çok acı cektim. benim hiçbişey hissetmeme gibi bişeyim olmadı ya uyuşturulamadım yada ben abartıyorum. arkadaşlar nolur söyleyin benim hissettigim şey sezeryan ameliyetı sırasında sanki yere yatarsında 15 kg lık biri karnına basarya oydu işte. siz nasıldınız ben acı mı desem baskımı desem çok garipti ya. hiçte felçli gibi uyuşmadım ameliyat sonrası da ayaklarım falan karıncalanmadı. anlamadım ki 3,5 ay oldu doğum yapalı hala aklımdan çıkmıyor çözemedim ya nolur söyleyin gram bişey hissetmedinizmi yani? ben birisi kolunuza parmagını sürtünce hissettiginizin aynısını karnım kesilirken hissettim normalmi bu? baskıları, karnımın açılış anına çekme şeklinde hissetmem normalmi? birde karnımı yamuk kesmişler. ameliyat yerim düz diil tik işareti seklinde yukarıya kavisli((( söyleyin arkadaşlar normalmiydi bunları hissetmem ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?