- 23 Nisan 2014
- 694
- 25
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Sağol canım öyle yapıcam bendeşimdi böyleysem evlenince daha kötü olur sonum herhalde düşünmek bile istemiyorum
Aynen bende onu diyorum ben nasıl sana uyum sağlamaya çalışıyorsam sende daha dikkatli davran bna karşı diyorum ama yokk anlatamıyorum , inşallah zamanla çözebiliriz bunu :44:
Canım bu dediğini yaptım , kavga etsem alttan alıp ben adım attım en başında hep ona geçicek diye teselli ettim ama bi zaman sonra bunalıma girince ilk geri çekilen sen oluosun ben öyleyim şimdi , direk kendi kabuğuma çekiliyorum ve izliyorum o ne yapacak diye , birazcık yordu bu durum beni
Ben kiskancligin bir ihtimal normal bir sey oldugunu dusunebilirim de kiskanip da kavga cikaran erkek ve kadinlari anlayamam. Benim teyzemin esi de zamaninda cok kiskancmis. Teyzem cok guzel bir kadindi, enistem ise allah affetsin cok cirkin bir adamdi. Kendi de soyler zaten, dalga geceriz hatta neydin ne oldun diye. :) simdi gayet hos bir adam. :) 30 kusur senedir evliler. Teyzem ilk zamanlar kilo vermeye kalksa enistem kiyametleri koparirmis. Devamli ye dermis. Teyzem simdi 100u askin kiloda. Babam ise annem biraz kilo alsa anneme uyarida bulunurdu. Annem ise simdi babama dua ediyor. O boyle demeseydi, beni dusunmeseydi simdi ben de ablam gibi olurdum diyor. Teyzemin esi simdi yani 30 seneden sonra kismen daha iyi ama tabi bir babam degil. Cok cekmis yani anlayacagin. Evet simdi duzelmis ama giden 20 senesi 30 senesi ne olacak? Babam annemi hic kiskanmiyor degil tabi ki ama haklarina hep saygi duymustur. Kendi istegi icin anneme sinir koymadi. Allah´a sukur benim esim de babam gibi haklarima riayet eder. Mesela yolda yururuz birilerinin bana baktigini gorur ama bunu bana o an asla soylemez. Bir ara nasilsa konu acilir, cok kiskandim sana bakiyordu herkes filan der, konu kapanir. Asla hareketlerine dikkat et, disari cikma filan demez. Kendi duygusunu soyler ve orada biter. Bazi kadinlar esim beni cok kiskanir, oraya gondermez, sunu yaptirmaz der ve bunu kendisini cok sevdigine yorar. Bu o kadar yanlis ki, kiskanclik olabilir ama sizin haklariniza saygi gosteriyor mu bu onemli. Ben cok kiskanc olup da hayati bana ve kendine zindan eden biriyle yapamazdim ama bazi kadinlar cok kanaatkar oluyor. Ben bunu da cekerim diyorlar. Siz ne istediginize karar verin.
Bir de hic arkadasim yok demissiniz. Bunu da anlayamadim. Bir insanin bir tane bile yakin arkadasi, dostu olmaz mi? Sevgiliyken devamli beraber gezmek dolasmak eglenceli gelebilir belki size ama evlendiginizde dertlesebileceginiz, vakit gecirebileceginiz bir baskasini arayabilirsiniz. Ki aramalisiniz da, simdi bile bunun eksikligini hissetmelisiniz bence. Sevgiliniz belki buna da karisiyordur tabi bilemeyecegim. Ama cok saglikli gelmedi bana.
Kızlar 1,5 yıllık ilişkim var ve 1ay olmadı sözleneli. Daha önce de kıskançlıkları ile ilgili konu açmıştım şimdi de hala gereksiz kıskançlıkları devam ediyor ve bunalımdan tam çıkıyorum mutlu olucaz diyorum hop bir bakıyorum yine bişey çıkıyorBir türlü hiç bişey yerine oturmadı. Dün fotoğraf gönderdik whatsapptn birbirimze , hava serin diye uzun kollu gömlek giydim ve dekolte hiç bişy yok bildiğin kot gömlek tek düğme açarım önünden boğar beni guatr var bende hemen daral basar, 1 yıldırda o gömleği üzermde görüyor kalktı önü açıkmış saçla kapatmışım dedi benim suratım düştü , ben ona diyor muyum hasta olduğumu bildiği halde akşam bna nasıl oldun ağrılarn geçti mi demedi , sormasını bekledim ama kapris olmasın diye demedim yıllık izinde evdede kendisi zaten. Sürekli huzursuzlk bozacak bir bahanesi var , ben a dedim mi kötü oluyorum , doktora gitmedi ama bende bipolar bozukluk var diyor belirtilerine göre, zaten de bir öyle bir böyle , ben onu sıkmamaya çalışıyorum ama bazen üzerime üzerime geliyor. A sosyal biriyim arkdşım olmadığı için 1gün arkdşla dışarıya çıkmışlığım yok hep birlkte çıkarız dışarı , iş , ev , kurs arası gidip gelirim. Sözlüm çok iyi biridir özünde ama beni bile bile kırıp üzmesi beni yordu açıkçası ama benim gönlümü yaptığında hiçbişy olmamış gibi davranırım huyum kurusun sevmiyorum bu yönümü gülerim kahkaha atarım çok neşeliyimdir aslında , onu üzecek bişeyde yağtığımı sanmıyorum , sözlüm birden gerilir saçma sapan kavgalarımız çıkar o zamanda ben susamıyorum cok büyüyor. Evli bayanlardan özellikle yorum bekliyorum ,eşiniz benim sözlüm gibi kıskanç, sorun çıkaran bir tip miydi ? sonra ne oldu geçti mi ? ne yapmam gerekiyor ? Sözlümü çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bunun gibi basit bir sorunu aşamıyoruz bunalım geçiriyorum , yardım ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkür ederim şimdiden...
Inşallah çözersiniz hayırlısı olsun hakkınızda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Merhaba, ben hiçbir şeye takılmadim sadece bipolar olduğunu söyleyene kadar. Burada hiç görmediniz mi eşim bipolar ve boşanıyoruz diye o kadar çok konu açıldı ki. Ve sonuç yıkılmış aileler. Çok zor. Allah yardımcınız olsun. Sözlunuz hasta bunu kabul edin. Ve bu dediginiz hastalıkda daha zor şeyler sizi bekliyor. Tabi ilaçlarını kullanması şart. Eşi bipolar olan arkadaşlardan destek alabilir, zorluklarini falan öğrenebilirsin ve ona göre hayatına bir yön verebilirsin.
Selametle...
Her zaman alttan alırsan tabi ki yorulursun, sözlü hatta evli olsanız bile seni kaybetme korkusunu her zaman taşımalı, bunu ona hissettirmeye başla o zaman yoksa evlendikten sonra beklentileri istekleri daha çok artar muhtemelen..
Bu basit bir sorun değil.Sırf bu sebepten 2 yıllık ilişkimi tek kalemde bitirdim.Zerre de pişman olmadım,hayatımda aldığım en doğru karardı.Anlattığına bakılırsa benim ex e de epey benziyor.Çözümü yok malesef.Huy değişmiyor.Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Ah ah sonum inşallah bu dediğinden olmaz
Ben de su zamana kadar hic arkadasiniz olmadi sandim. Kusura bakmayin, tabiri caizse kazik yemissiniz. Dolayisiyla iyi arkadaslar cikacaktir karsiniza, asosyal degilsiniz yani. :) teyzem oyle cok sabirlidir. Bu soyledigim ne ki neler cekti kadincagiz. Simdi rahat evet ama gecirmedigi hastalik kalmadi. Yine de allah beterinden korusun tabii ki. Ben de haklarima tecavuz ettirmem. Sen de eger yapamayacagini dusunuyorsan yol yakinken birak diyecegim ama senin kararin. Ben kiskanclik konusunda biraz hassasim. Diyorum ya bunu cekebilen kadinlar da var. 10 senelik evli bir kuzenim var. Diyor ki sonunda artik taksiye tek basima binmeme izin veriyor esim. Bunu ben kocama soyledigimde sok geciriyor, nasil yani diye. Kiskancligin konusmayla cozulecegine inanmiyorum ben. Zamanla hafifler belki ama olan kiskanilana olur.
Teyzeniz en fedakar olan tarafmış gerçekten sabrına hayran kaldım . Ben böyle biri değilimdir ve asi bir kişiliğim var , sevdiğim için uyum ve anlayış göstermeye çalışıyorum tabi ki de ama herşeyden ödün veremem mümkün olmaz snumuz hüsran olurNişanlılık sürecinde elimden geleni yapıcam ve duruma göre karar vericem :18:
Evet arkadaşım yok , herkes bir sevgili bi eş buldu döndü arkasını kısace kimisi de bana karşı hata yaptı bende kırdım kalemlerni , yani dost diyebileceğim , bişeyler paylaşabileceğim k.k.dan başka bir yer yokdost dediklerim zamanla gördüm ki değillermiş. Çok yakın olan arkadşım birlkte byüdüğümüz sevgilisi vardı , bi gün bnde tesadüfen başka bi arkdş ortamında bulunurken onun sevglsnin adı geçti ve tamamiyle bozuntuya vermeden dinledim o çocuk benim tanıdığım kıza evlenme teklifi etmiş defalarca ve çokda çapkınmış vs... ben bunu uygun bir dille arkdşıma anlatmaya çalıştım , arkadaşım demesn mi sen bizi ayırmaya çalışıosun şok oldum ve ben düşmanıma bile kötülük edick bri değilm ki o da bunu iyi bilir . Neyse 1ay geçti af diledi insandır dedim afettim 1yıl sonra birden muhabbetni kesti nişanlısı çok kıskançtı o yzden diye düşünüorum ve aynı mahallede oturuyoruz tamam dedim bu dost değil sildim gitti , bir arkadş bnm eski erkek arkdşm ile konuşp laf taşıdı ona inandı vs.. ve biz yakındık herşyi bildiği halde gtti o çockla knştu ve sözlendi biriyle bi gün kahve içmye gttik sözlüsyle yolda karşılaştık sözlüsü aldı bunu eve gtürdü beni orda sap gibi bıraktı onu da slip attım , yani arkdştan yana hiç yüzüm gülmedi
Hakkında hayırlısı olsun.
Ben de su zamana kadar hic arkadasiniz olmadi sandim. Kusura bakmayin, tabiri caizse kazik yemissiniz. Dolayisiyla iyi arkadaslar cikacaktir karsiniza, asosyal degilsiniz yani. :) teyzem oyle cok sabirlidir. Bu soyledigim ne ki neler cekti kadincagiz. Simdu rahat evet ama cekmedigi hastalik kalmadi. Yine de allah beterinden korusun tabii ki. Ben de haklarima tecavuz ettirmem. Sen de eger yapamayacagini dusunuyorsan yok yakinken birak diyecegim ama senin kararin. Ben kiskanclik konusunda biraz hassasim. Diyorum ya bunu cekebilen kadinlar da var. 10 senelik evli bir kuzenim var. Diyor ki sonunda artik taksiye tek basuma binmeme izin veriyor esim. Bunu ben kocama soyledigimde sok geciriyor, nasil yani diye. Kiskancligin konusmayla cozulecegine inanmiyorum ben. Zamanla hafifler belki ama olan kiskanilana olur.
Canım benim bir arkadaşım da senin durumunda. Sevgilisi benimle yemeğe çıkmasına bile izin vermiyorGiyimine aşırı derecede karışıyor. Arkadaşım da beni kaybedersinlerle yürütüyor ilişkiyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim umarım çok mutlu olursunuz...
Ben zaten hep kafama koydığumu yaparım , doğru bildiklerimden hiç şaşmamışımdır, onun için fedakar olduğumu da düşünüyorum , eski bi kavgamız vardı benim snir seviyem bundan dolayı tavan yaptı ve artık sakin normal olduğumu düşünmüyorum , fevri ve çok sinirliyim ama o bunun eseri , beni nasıl bu hale gtrdyse eski halme döndüreblcğini söylüyorum ona ama o hala yersz kıskançlklaryla beni deli ediyor , sözlendk herşy normal insanlrdaki gbi olsun istiyorum bende, dün akşam açmadım telefonlarını , gece yarısı aradı uykudan uyandım açtğmda duymadığm laf kalmadı nankör yptı beni ve bende bittiğini söyledim ona snradan toparlmya çalıştı herzamanki gibi ama bu gidişle biz diye bişy kalmıycakBen evliliğin fazla bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorum. Ewt bazi erkekler kiskanc olabiliyor ama zaman gectikce kadina guvendikce kiskancliklari azalabiliyor ancak sizin nisanliniz kiskanmaya sonradan baslamis. Bu durumda zamana birakmak yersiz sanirim. Tavsiyem dogru bildiginizi yapmaya devam edin. Bildiginiz gibi giyinin bildiginiz gibi davranin. Sorun cikarirsa sinir krizleri gecirmeden ben buyum, bugune kadar boyle yasadim, sirf sen istiyosun diye degisirsem mutsuz olurum ve sonumuz olmaz seklinde aciklayin. Nisanlilik suresini mutlaka uzatin ve boyle devam edip etmeyecegine duzelip duzelmeyecegine bakin. Devam ediyorsa hiç evlilik olayına girmeyin derim zira siz de bunları kabullenip oturacak biri gibi gelmediniz bana...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm üzüldüm bu duruma ama bence biraz güvensizlikten kaynaklanıyor.İnsan sevdiğine güvendimi böyle şeyleri büyütmez.Ha birde kişi kendinden bilir işi gibi bir söz var.Kendi duyguları bakış açısı kötü demekki sanada yatsıtıyor.Bence karşına al hiç kızmadan sesini yükseltmeden bir konuş güzelce.Bunun normal olduğunu kendisinin fazla tepki göstyerdiğini seni üzdüğünü sana bir güvensizlikmi duyduğunu vs güzelce konuş.Eğer hala aynı dik kafalılıkta giderse işin zor olur canım.Karakter önemlidir ilişkilerde