Çok Huzursuzumm :(

Inşallah çözersiniz hayırlısı olsun hakkınızda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Merhaba, ben hiçbir şeye takılmadim sadece bipolar olduğunu söyleyene kadar. Burada hiç görmediniz mi eşim bipolar ve boşanıyoruz diye o kadar çok konu açıldı ki. Ve sonuç yıkılmış aileler. Çok zor. Allah yardımcınız olsun. Sözlunuz hasta bunu kabul edin. Ve bu dediginiz hastalıkda daha zor şeyler sizi bekliyor. Tabi ilaçlarını kullanması şart. Eşi bipolar olan arkadaşlardan destek alabilir, zorluklarini falan öğrenebilirsin ve ona göre hayatına bir yön verebilirsin.
Selametle...

Her zaman alttan alırsan tabi ki yorulursun, sözlü hatta evli olsanız bile seni kaybetme korkusunu her zaman taşımalı, bunu ona hissettirmeye başla o zaman yoksa evlendikten sonra beklentileri istekleri daha çok artar muhtemelen..

Teyzeniz en fedakar olan tarafmış gerçekten sabrına hayran kaldım . Ben böyle biri değilimdir ve asi bir kişiliğim var , sevdiğim için uyum ve anlayış göstermeye çalışıyorum tabi ki de ama herşeyden ödün veremem mümkün olmaz snumuz hüsran olur Nişanlılık sürecinde elimden geleni yapıcam ve duruma göre karar vericem :18:

Evet arkadaşım yok , herkes bir sevgili bi eş buldu döndü arkasını kısace kimisi de bana karşı hata yaptı bende kırdım kalemlerni , yani dost diyebileceğim , bişeyler paylaşabileceğim k.k.dan başka bir yer yok dost dediklerim zamanla gördüm ki değillermiş. Çok yakın olan arkadşım birlkte byüdüğümüz sevgilisi vardı , bi gün bnde tesadüfen başka bi arkdş ortamında bulunurken onun sevglsnin adı geçti ve tamamiyle bozuntuya vermeden dinledim o çocuk benim tanıdığım kıza evlenme teklifi etmiş defalarca ve çokda çapkınmış vs... ben bunu uygun bir dille arkdşıma anlatmaya çalıştım , arkadaşım demesn mi sen bizi ayırmaya çalışıosun şok oldum ve ben düşmanıma bile kötülük edick bri değilm ki o da bunu iyi bilir . Neyse 1ay geçti af diledi insandır dedim afettim 1yıl sonra birden muhabbetni kesti nişanlısı çok kıskançtı o yzden diye düşünüorum ve aynı mahallede oturuyoruz tamam dedim bu dost değil sildim gitti , bir arkadş bnm eski erkek arkdşm ile konuşp laf taşıdı ona inandı vs.. ve biz yakındık herşyi bildiği halde gtti o çockla knştu ve sözlendi biriyle bi gün kahve içmye gttik sözlüsyle yolda karşılaştık sözlüsü aldı bunu eve gtürdü beni orda sap gibi bıraktı onu da slip attım , yani arkdştan yana hiç yüzüm gülmedi

Bu basit bir sorun değil.Sırf bu sebepten 2 yıllık ilişkimi tek kalemde bitirdim.Zerre de pişman olmadım,hayatımda aldığım en doğru karardı. Anlattığına bakılırsa benim ex e de epey benziyor.Çözümü yok malesef.Huy değişmiyor.Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Inşallah çözersiniz hayırlısı olsun hakkınızda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım çok sağol inşallahh

Çok teşekkür ederim , evet izindeyken onu yönlendiricem doktora kesin tanı ve tedavye ihtiyacı var

Bunu hep söylüyorum aslında , evlenme tklifi ederken bile tedirgin olduğunu söyledi ya reddedersem diye, bilmiyorum hastalık veya alışkanlık diye düşünmeye başladım...

Ah ah sonum inşallah bu dediğinden olmaz

Ben de su zamana kadar hic arkadasiniz olmadi sandim. Kusura bakmayin, tabiri caizse kazik yemissiniz. Dolayisiyla iyi arkadaslar cikacaktir karsiniza, asosyal degilsiniz yani. :) teyzem oyle cok sabirlidir. Bu soyledigim ne ki neler cekti kadincagiz. Simdi rahat evet ama gecirmedigi hastalik kalmadi. Yine de allah beterinden korusun tabii ki. Ben de haklarima tecavuz ettirmem. Sen de eger yapamayacagini dusunuyorsan yol yakinken birak diyecegim ama senin kararin. Ben kiskanclik konusunda biraz hassasim. Diyorum ya bunu cekebilen kadinlar da var. 10 senelik evli bir kuzenim var. Diyor ki sonunda artik taksiye tek basima binmeme izin veriyor esim. Bunu ben kocama soyledigimde sok geciriyor, nasil yani diye. Kiskancligin konusmayla cozulecegine inanmiyorum ben. Zamanla hafifler belki ama olan kiskanilana olur.

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun.

Amin canım ...

Evet canım kazık yedim hep verici taraf bendim dostluklarımda , bazen eksiklik oluo mesela ben sözlüme lazer meselesini açıyorum konuşableceğim kız arkadşım olmadığı için o da kızsal muhabbetleri sevmio hı hı diyip geçiştirio bozuluorum çnkü paylaşblcğim biri yok ama iyi ki de öyle insanlar yok hayatımda diyorum... İnşallah canım bunu atlatabiliriz yoksa çok iyi biri terketmk istemem

Canım benim bir arkadaşım da senin durumunda. Sevgilisi benimle yemeğe çıkmasına bile izin vermiyor Giyimine aşırı derecede karışıyor. Arkadaşım da beni kaybedersinlerle yürütüyor ilişkiyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim umarım çok mutlu olursunuz...

Ben evliliğin fazla bir şey değiştirmeyeceğini düşünüyorum. Ewt bazi erkekler kiskanc olabiliyor ama zaman gectikce kadina guvendikce kiskancliklari azalabiliyor ancak sizin nisanliniz kiskanmaya sonradan baslamis. Bu durumda zamana birakmak yersiz sanirim. Tavsiyem dogru bildiginizi yapmaya devam edin. Bildiginiz gibi giyinin bildiginiz gibi davranin. Sorun cikarirsa sinir krizleri gecirmeden ben buyum, bugune kadar boyle yasadim, sirf sen istiyosun diye degisirsem mutsuz olurum ve sonumuz olmaz seklinde aciklayin. Nisanlilik suresini mutlaka uzatin ve boyle devam edip etmeyecegine duzelip duzelmeyecegine bakin. Devam ediyorsa hiç evlilik olayına girmeyin derim zira siz de bunları kabullenip oturacak biri gibi gelmediniz bana...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm üzüldüm bu duruma ama bence biraz güvensizlikten kaynaklanıyor.İnsan sevdiğine güvendimi böyle şeyleri büyütmez.Ha birde kişi kendinden bilir işi gibi bir söz var.Kendi duyguları bakış açısı kötü demekki sanada yatsıtıyor.Bence karşına al hiç kızmadan sesini yükseltmeden bir konuş güzelce.Bunun normal olduğunu kendisinin fazla tepki göstyerdiğini seni üzdüğünü sana bir güvensizlikmi duyduğunu vs güzelce konuş.Eğer hala aynı dik kafalılıkta giderse işin zor olur canım.Karakter önemlidir ilişkilerde

Bence evlenince degisecegini dusunme evlenince daha baska huylarında gorme ihtimalin var eğer her seferinde boyle uzmesini kabullenirsen daha cok ustune gidecek ve bu durum duzelmiyecektir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim evli değilim biliyorsun ama söyleyenlere göre değişmiyor kişi aynıdır hep gömleğinin tek dügmesi için gerçekten sorun mu ediyor eğer öyleyse çok abartı bir şey bu zaten farkındasın kıskançlık değil yani ya da o an bir şeye kızmak istedi bahane mi aradı anlam veremedim sen daha iyi bilirsin :26:bipolar bozukluk diyorsun aman dikkat ciddi olabilir:44:

konuşmayı denedin mi hiç ?
benim erkek arkadaşımda böyleydi karşıma aldım güzel bir şekilde söyledim
beni çok bunalttıgını böyle giderse ikimizin yıpranacagını işte o zaman aramızdaki sevgiyi saygıyı kaybedeceğimizi söyledim ve bana güvenmesini dile getirdim. oda zaten sana güveniyorum ama dışarıya güvenmiyorum diye savunmaya geçti tabi. ama olsun konuşarak düzelttik biz. tabi tamamen düzelmesi beklenemez böylelerinin arada yine çıkartıyor sorun ama ben anlayışlı davranıyorum ve alttan alıyorum çünkü seviyorum yapacak bir şey yok

Canım benimm insanlar farklıdır . Biz burda ne kdar değişir yada değişmez desek gerçeği yansıtmaz .Bide bu senin ne kadar alttan aldığınla ilgilide olabilir kuzum bazı insanlar sen alttan altıkca daha fazlasını istemeye başlarlar .

bipolar kişilik bozukluğu hastalığı bir uzman tarafından tanılı mı?

eğer gerçekten böyle bir rahatsızlığı varsa ne altan almanız ne gözünü korkutmanız işe yaramaz....
onlar bildiğini okuyacaktır, destek ve tedavi almadıkları sürece bir gününüz bir anınız iyise, biri kötü olacaktır, hayatınızı cehenneme çevirecektir.
allah yardımcınız olsun.
bence siz biraz bu hastalık konusunda bilgilenin,

Yok benim o kadar değil ama kıyafet konusu beni çıldırtıyor hep gördüğü şeyler için birde durup problem yaratıyor , snra ben savnmaya geçince ben kıyfet dşkünü oluyor , o aşırı kıskançlığını brazz aştı ama ben yoruldm biraz. Sağol canım inşallah

Ben zaten hep kafama koydığumu yaparım , doğru bildiklerimden hiç şaşmamışımdır, onun için fedakar olduğumu da düşünüyorum , eski bi kavgamız vardı benim snir seviyem bundan dolayı tavan yaptı ve artık sakin normal olduğumu düşünmüyorum , fevri ve çok sinirliyim ama o bunun eseri , beni nasıl bu hale gtrdyse eski halme döndüreblcğini söylüyorum ona ama o hala yersz kıskançlklaryla beni deli ediyor , sözlendk herşy normal insanlrdaki gbi olsun istiyorum bende, dün akşam açmadım telefonlarını , gece yarısı aradı uykudan uyandım açtğmda duymadığm laf kalmadı nankör yptı beni ve bende bittiğini söyledim ona snradan toparlmya çalıştı herzamanki gibi ama bu gidişle biz diye bişy kalmıycak evet kabul edecek biri değilm ben kendimi sorgularım heryönden eger ki haksız değilsem kimseye de boyun eğip eyvallah çekmem , çok acı çeksem bile ki şuan beni anlamadığı için canım yanıyor evlenince tahammul edemem

Ben bunu yaptım kuzum beni anlamıyor hiç bana hala normal bir kıskançlık diyor üzüldüğümü göre göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…