- 4 Haziran 2013
- 12.320
- 8.576
- Konu Sahibi balbocegi35
Bence evlenince degisecegini dusunme evlenince daha baska huylarında gorme ihtimalin var eğer her seferinde boyle uzmesini kabullenirsen daha cok ustune gidecek ve bu durum duzelmiyecektir
Üzmesini hiçbir zaman kabullenmedim her seferinde bana hissettrdiklerini ona göstermeye çalıştım , umudumu yitirmeye başladım dün geceden sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim evli değilim biliyorsun ama söyleyenlere göre değişmiyor kişi aynıdır hep gömleğinin tek dügmesi için gerçekten sorun mu ediyor eğer öyleyse çok abartı bir şey bu zaten farkındasın kıskançlık değil yani ya da o an bir şeye kızmak istedi bahane mi aradı anlam veremedim sen daha iyi bilirsin :26:bipolar bozukluk diyorsun aman dikkat ciddi olabilir:44:
Doktora gideceksin bende yanında olucam normal değil bu diyorum , duymadığım laf kalmadı yok ya adam olmucak bir kere de tamam demedi bana
konuşmayı denedin mi hiç ?
benim erkek arkadaşımda böyleydi karşıma aldım güzel bir şekilde söyledim
beni çok bunalttıgını böyle giderse ikimizin yıpranacagını işte o zaman aramızdaki sevgiyi saygıyı kaybedeceğimizi söyledim ve bana güvenmesini dile getirdim. oda zaten sana güveniyorum ama dışarıya güvenmiyorum diye savunmaya geçti tabi. ama olsun konuşarak düzelttik biz. tabi tamamen düzelmesi beklenemez böylelerinin arada yine çıkartıyor sorun ama ben anlayışlı davranıyorum ve alttan alıyorum çünkü seviyorum yapacak bir şey yok
Ah canım defalarca konuştum , 1,5 yıldır bu yüzden o kadr çok gözyaşı döktüm ki , bu adam çok gaddar , kafam çok karışık terkedebilirim