- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Sabahtan beri yazıp arıyor en sonunda açtım. Konuştuk. Kafamı dinlemek istiyorum ben hakkaten uyusam iyi olurBu gece uyu dinlen kafanı topla
Yarın sakin kafayla tekrar konuşun
Canını sıkan noktaları da tek tek söyle
Şimdi duygusalsın kafanı toplaman da zor olur
Ama bence bitirme hemen, fevri davranma
Aradı konuştuk. Aynı senin söylediklerini söyledi. Madem böyle düşünyor en başından kesip atalım diye düşündüm dedi. Ama benim bu kadar kararlı olacağımı kestiremedi.alınmış olabilir. bir de üstüne aramış açmamışsın falan onu da yanlış anlamış olabilir. bizim gibi düşünmelerini beklememek lazım, kız zaten 3-5 sene evlenmem dedi, aradım açmadı, zaten benim iş de burada uzayacak, istemiyorsa ben de kimseyi meşgul etmemeliyim diye düşünmüştür belki.
KK yı bazen bende anlamıyorum. 5 ayda bağlanma, evlenince bağlanma. E seviyorsan mümkün mü? Sevdiği birinin hayatından çıkıp gitmesine içi yanmayan var mıdır? Yanmayan sevmiyordur zaten. Bende yalvarıp yakarmadım peşinden. Engellemedim hesaplarımı sildim zaten sürekli mesaj atmıs ulasamayınca aradı. Doğru kelimeyi seçemedi herhalde ben açıkla seni dinliyorum hızlı gittik ne demek dedim ama o cümleyi ilk duyduğumda şok olmuştum. Sanki 2 günde tanışıp sevişmişiz gibi hızlı gittik diyor bana5 ayda neden bağlanılmasın? Sahi bağlanmadan nasıl ilişki yaşıyorsunuz, mesela tartışıyorsunuz silip atıyosunuz hayatınızda hiiiç üzülmeksizin arkanıza bile bakmaksızın über güçlü bi kız olarak hayatınıza devam mı ediyosunuz? Öyle bişey sağlıklı bi ilişkide mümkün değil, eğer mümkünse hiç sevmemişsinizdir.
Bunun erkeksiz yapamamakla falan ilgisi yok, bir insan değer verdiği bir ilişkisi varsa bitmesine üzülür ağlar, bu çok normaldir çok doğaldır. 5 ay da biriyle gelecek düşünmek için normal bi süredir (belki evet bu hemen diyemezsiniz). Normal ve doğal olmayan aradan uzun zaman geçtiği halde ben onsuz yaşayamam tribine girmektir, konu sahibinde öyle bi durum göremedim. Sahi konu sahibi demişken, sizin ilişkiniz bitmez şimdi, daha tam birbirinizi anlamadan silinmiş engellenmiş falan. Yine de gerektiği noktada vazgeçebildiğinizi göstermişsiniz bu güzel bişey.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
ben fedakarımdır ama vazgeçmesini de bilirim içim kan ağlasa daBu erkekler hiç bişeye değmez demek biz kadınlar fazla özveriliyiz ne yazıkki
Yigidi oldur hakkini yeme... Besle kargayı oysun gözünü. Cuk oturdu bu konuya. Bence o olabilecek aldatma yalan gibi durumlarina karsi önlem almak istemiş, nitekim adam olan kmlerce uzaktan bile sadakatli olur ve güven verir... Boyle diyen kisi senden sonra senden daha mutlu olur gecsin o uzmek istemiyorum ayaklarini ama ne kadar mutlu olur, ömürluk mu seyirlik mi olur muamma.. ancak bana kalirsa bununla pek ciddi dusunme, cunku dansöze benziyor5 aydır görüşüyoruz. 5 ay dolmak üzere. Bir arkadaşım vesilesiyle tanıştık. Biz tanıştığımızda çalıştığı şirketi yurtdışına gönderiyormuş, belli olmuştu. Yani benden önce kabul ettiği bir proje. Çölün ortasında bir yere gitti çalışmaya. Bu süreçte çok zorlandı. Ben hep destek oldum. Yanında oldum. Mesafeleri göze aldım çünkü ona aşık oldum. Bazı şeyler yeni olduğu için mi oturmuyor, yoksa birbirimize uygun mu değiliz bilmiyorum. Benimde sorun çıkardığım zamanlar oldu, alttan aldı. Hakkını yiyemem. Sevgisini hep hissettim. Hastanede yattım bir süre, o zamanda ondan sonrada ilaç saatimi bile benden iyi bilir, takip eder. Dün hiç yoktan yere tartıştık. Bu seferkinde benim bir suçum olmadığını düşünüyorum. Kamera açmak istedi, görünüşüm elverişli değildi. İki defa aradı reddettim. Durumu da açıkladım normalden arar mısın dedim ama neşem kaçtı dedi yattı uyudu. Sabah uyandığımda ona mesaj attım beni geri aradı. Ben seni üzüyorum, sevgini haketmiyorum, benim burada ne kadar kalacağım belli değil 1 yıl dedik ama süreç uzayacak gibi, çok hızlı gittik, seninde hakkına girdim bir türlü şey söyledi. Ben artık dayanamadım ve ağladım. Daha öncede tartıştığımız oldu ama ilk defa ağladığıma şahit oldu. Benden resmen onu beklememe dair garanti istedi. Başta giderken 6 aydı sonra 1 yıl oldu. Tamam dedim beklerim. Bu süreçte benimde okulum haziranda bitiyor, atamam olacak, düzen kuracağım falan derken yeterli bir süreydi. Ama şimdi girdiği proje 2018 sonu teslimmiş. Belki daha iyi fırsatlar çıkar vs dedi. Ben ayrıldım ondan ama o kabul etmiyormuş, seviyormuş. Kafam allak bullak ağlamaktan içim dışıma çıktı. Tüm sosyal hesaplarımı kapattım, whatsappı sildim. Uzunca bir süre açmayacağım bana ulaşamasın, onunla ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum. Ben en kötü zamanlarında herkesin yanında oldum. Benim ihtiyacım varken kimse yok. Kimseden vazgeçen ben olmadım, hep benden geçildi. Arkadaşlarımda dahil.
Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ben nasıl unutcam? Madem oraya yerleşmek mantıklı gelmeye başladı neden beni sevdirene kadar uğraştı, niye başladı? Kendimde yaptığım değişiklileri, ona instagramdan attığım bebek fotoğflarını, birde dün şakasına çeyiz muhabbeti yapmıştık bunları kendine çok bağlandığımı, evlilik beklentisine girdiğimi sanmış olabilir mi? Ondan mı hızlı gittik dedi bana? Ağustosta ailemizi tanıştıralım diyende oydu bana. Yada tam tersi çeyiz muhabbetinde 3 5 yıl var evliliğe, ben hiç evlilik düşünmedim dememden mi başka anlam çıkardı? Odamdan dışarı çıkamıyorum, gözlerim kan çanağı. Ailem anlar diye. Tükendiğimi iliklerime kadar hissediyorum. Önceki ilişkimde de hasta diye hep destek oldum çok büyük iftira atarak ayrıldı. Tüm suç galiba benim. İçimi dökmek istedim. Beynim işlemiyor sanki. Karışık anlattıysam kusura bakmayın.
Çok hızlı gittik içime sinmedi çok sevemedim derken yeni birini buldum üzgünüm hakkını helal et 5 ayını yedim demek
Konustuk kararı bana bırakıyormus sanki ben hayır desem daha cok mutlu olacakmıs gibi hali var. nasıl desem umursamıyor gibi. 1 günde bu kadar ne değiştirdi onu bilmiyorum. bu his daha kötüymüs. içim soğudu sankiıyı de adam ayrılmamıs senden vazgecmemıs tam tersı ıs uzayacak benı bırakma demıs sen ayrılmıssın ? evlılık ıcın acele mı edıyrsun kı bır yıl uzakta olmayı kafna takıyrsun arada gelıp gıtmıyor mu? olcup tartmadan fevrı bı karar vermıssın bence
Belkide oraya alışana kadar yalnız kalmamak içindi herseyKadınların en can alıcı noktası evlilik, erkekler de bunu hep kullanır, ben genelde bu laflara itibar etmemeye çalışırım; çünkü çoğu bunu ciddi ciddi demiyor, sadece bize ciddiymiş gibi diyor. Hızlı gittik demek de çark etme yolu işte. Hem sen ona bağlanıp, umutlanma istiyor hem de orda yalnız kalmamak için de senden faydalanmak istiyor.
Dipnot: yeni birini bulma değil, yedekte konuştuğu kişiden yüz bulmuş olma ihtimali da var.
Baska planlar kuracağım kendime. Bugün birçok şey aktı gitti içimden. Rabbim yardım etsin bana. Olmayacak hiçbişeyin içinde bulundurmasın. akacak gözyaşımda kalmadıSenin hiçbir suçun yok bu devirde erkek milletine güven olmuyor ne yazık ki.Seninle başlarken aklı nerdeymiş acaba çok hızlı gittikte ne demek.Ya uzak mesafe olduğu için soğumuş olabilir yada başkasına ilgi duyuyor olabilir.Boşver üzülme değmiyor gerçekten.Zamana bırak seviyorsa bir şekilde sana ulaşacaktır zaten.Zamanla herşeyi anlarsın bu süreçte kendini düşün gerisini boşver canım...
Yani alışmak değil de, orda konuşacak pek kimsesi yoktur yüksek ihtimalle. Tr'den birileriyle konuşup, kafa dağıtıyordur. Bi de tecrübelerime göre genelde başka kızlar da oluyor böyle durumlarda. Süründüren, pek yüz vermeyen bir kız şu anda biraz biraz yüz vermeye başladıysa, olabiliriz belki ihtimali oluştuysa eğer seninle konuşmayı kesip kesmemekte de kararsızdır. Onunla net olarak bir şey başlarsa seni de net bırakacaktır, maalesef erkekler süründüren kadını el üstünde tutuyor.Belkide oraya alışana kadar yalnız kalmamak içindi hersey
Seni anlıyorum canım inan bana değmiyor sadece üzülüp kendini hırpaladağınla kalıyorsun.Rabbim yardımcın olsun dilerim her şey gönlünce olur..Dediğim gibi eğer seviyorsa bir şekilde gelecektir sana,zaman herşeyin ilacı.Sen planlarını yap önüne bak,onu düşünüpte üzme kendini.Hayat devam ediyor...Baska planlar kuracağım kendime. Bugün birçok şey aktı gitti içimden. Rabbim yardım etsin bana. Olmayacak hiçbişeyin içinde bulundurmasın. akacak gözyaşımda kalmadı
Konustuk kararı bana bırakıyormus sanki ben hayır desem daha cok mutlu olacakmıs gibi hali var. nasıl desem umursamıyor gibi. 1 günde bu kadar ne değiştirdi onu bilmiyorum. bu his daha kötüymüs. içim soğudu sanki
Artık hiçbirşey bilmiyorum düşünemiyorumYani alışmak değil de, orda konuşacak pek kimsesi yoktur yüksek ihtimalle. Tr'den birileriyle konuşup, kafa dağıtıyordur. Bi de tecrübelerime göre genelde başka kızlar da oluyor böyle durumlarda. Süründüren, pek yüz vermeyen bir kız şu anda biraz biraz yüz vermeye başladıysa, olabiliriz belki ihtimali oluştuysa eğer seninle konuşmayı kesip kesmemekte de kararsızdır. Onunla net olarak bir şey başlarsa seni de net bırakacaktır, maalesef erkekler süründüren kadını el üstünde tutuyor.
tek istediğim içimdeki şu sızı geçip gitsinSeni anlıyorum canım inan bana değmiyor sadece üzülüp kendini hırpaladağınla kalıyorsun.Rabbim yardımcın olsun dilerim her şey gönlünce olur..Dediğim gibi eğer seviyorsa bir şekilde gelecektir sana,zaman herşeyin ilacı.Sen planlarını yap önüne bak,onu düşünüpte üzme kendini.Hayat devam ediyor...
zamana bıraktım umarım en iyi şekilde sonuclanırHakkında hayırlısı olsun ama sana kırılmıs olabılır ben bırısıne benı bekle dedıgımde heryerden sılıp ayrılırsabende kırılırım donse bıle ıstemem belkıde ben yanlıs dusunuyrum onunla knusan tanıyan sensın hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?