Çok hızlı gittik ne demek?

dengesiz biri sanırsam ne istediğini tam olarak bilmiyor işinde mi ilerlemek istiyor orada mı yasamak istiyor bunlar kafasında tam oturmamış..

seviyorsan bekle o zaman sen de, aşk insanın başına kaç kere geliyor ki gerçekten? buna sensin karar verecek olan. 2048'e kadar uzayacağı belli olunca o da senin zamanını çalmak, belki de seni birşeylerden mahrum bırakmak istemedi, belki o da bağrına taş bastı nerden bilebiliriz? her yerden engellersen adam ne yapsın...

ben olsam ben de böyle yapardım tabi o erkek olduğu için kötü ifade etmiş sanırım kendini ama benim de işim uzayacaksa karşı taraftan net bir karar isterim, ya devam ya da tamam bitsin, ikisinden biri. bilmesi gerek çünkü.

bendede var ayı durum sonu nasıl olacak bilmiyorum.. bi gariplik var birden böyle olması sende sebebini arıyorsun ben gibi ama şöyle yorum yapabilirz ikimizde senle ben nedeni sorguluyoruz adam çoktan sayfayı kapatmış aynı duyguları paylaşmıyoruz demek ki

Şuan öyle bir psikolojideyim ki yok olmak istiyorum sanki öyle uzağa gideyim ki kimse beni bulamasın

Ben özlemden dolayı uzaklaıktan şikayet ediyordum aslında onu beklememek gibi düşünce geçmedi aklımdan belkide ona öyle yansıdı. ben en başından kabul ettim mesafeyi. 1 yıl bekleyen 1,5 yılda bekler problem bu değil problem söylediği sözler

zaten o şekilde görüşüyorduk problem yoktu ki. ama işte bitirmem gereken bi proje ödevim var onun yüzünden evde bakamadm birkaç gündür kendime saçım başım kötüydü bu sebepten ertesi gün tüm bunları söylemesi beni çok sarstı

Çirkinleşmedi aksine ilaçlarını al yemek ye sakinleş konuşuruz diye yaklaştı genelde de öyledir. Durduk yerde bu hale gelmemizi kaldıramadım. Biraz zor bir dönemden geçiyorum hastalığım beni çok zorluyor. anlayış bekliyorum ama bana gelince kimsede yok. herkes kendini düşünüyor. ben ona bekleyeceğime dair zaten söz vermiştim. ben onunla orda da yaşarım problem değil. zaten buraya gelir misin dediğinde işimi yapabilceksem gelirim demiştim

Herkese bağlandığımı nereden çıkardınız ki? Ben hayatımda birini ilk kez bu kadar sevdim. Hastalığımda bile birtek o vardı benim yanımda. İnsan aşık olduğu birine bağlanmaz mı? Bağlanmadığım geleceğimde görmek istemediğim birini neden sevgilim yapayım

Özlemin verdiği hırcınlık mı bilmiyorumki. Ben onu çok seviyorum. Sabah onun sesiyle uyanıyorum, akşam onun sesiyle uyanıyorum. 2 gün önce varlığıma şükrediyordu. Bugün nasıl böyle oldu anlayamadım. Beklemem demedim hiç ona belki de birşeylere alındı. Benimde rahat bi 2 yıla ihtiyacım var. Atamam bir iki ay içinde anca olcak para biriktirmem lazım borcum var bunların hepsini o zaten biliyor. şakayla karısık 3 5 sene evlenmem ben dedm ona mı alındı düşünme yetim yok sanki şuan. burda akıl veriyoruzda yaşarken olmuyomuş

senin durumun nedir tam olarak

ne yapayım peki. hızlı gittik demesi çok kanıma dokundu. hemen evlenme havasına girdin der gibi
Bu gece uyu dinlen kafanı topla
Yarın sakin kafayla tekrar konuşun
Canını sıkan noktaları da tek tek söyle
Şimdi duygusalsın kafanı toplaman da zor olur
Ama bence bitirme hemen, fevri davranma

alınmış olabilir. bir de üstüne aramış açmamışsın falan onu da yanlış anlamış olabilir. bizim gibi düşünmelerini beklememek lazım, kız zaten 3-5 sene evlenmem dedi, aradım açmadı, zaten benim iş de burada uzayacak, istemiyorsa ben de kimseyi meşgul etmemeliyim diye düşünmüştür belki.

5 ayda neden bağlanılmasın? Sahi bağlanmadan nasıl ilişki yaşıyorsunuz, mesela tartışıyorsunuz silip atıyosunuz hayatınızda hiiiç üzülmeksizin arkanıza bile bakmaksızın über güçlü bi kız olarak hayatınıza devam mı ediyosunuz? Öyle bişey sağlıklı bi ilişkide mümkün değil, eğer mümkünse hiç sevmemişsinizdir.

Bunun erkeksiz yapamamakla falan ilgisi yok, bir insan değer verdiği bir ilişkisi varsa bitmesine üzülür ağlar, bu çok normaldir çok doğaldır. 5 ay da biriyle gelecek düşünmek için normal bi süredir (belki evet bu hemen diyemezsiniz). Normal ve doğal olmayan aradan uzun zaman geçtiği halde ben onsuz yaşayamam tribine girmektir, konu sahibinde öyle bi durum göremedim. Sahi konu sahibi demişken, sizin ilişkiniz bitmez şimdi, daha tam birbirinizi anlamadan silinmiş engellenmiş falan. Yine de gerektiği noktada vazgeçebildiğinizi göstermişsiniz bu güzel bişey.

Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…