- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Şuan öyle bir psikolojideyim ki yok olmak istiyorum sanki öyle uzağa gideyim ki kimse beni bulamasınÇok hızlı gittik ne demek. Şimdiye kadar aklı nerdeydi. Hepsi bahane. Orda birini buldu yerinide iyi buldu herhalde. Böyle saçma salak nedenle bitirmiş. Hiç üzülme sen daha uzun süre bekleyip sonunda ya bir hiç olsaydı şimdi olduğu gibi daha mı iyi olacaktı. Uzaklık zor ve sıkıntlı yanında olan istediğin zaman birlikte zaman geçireceğin ve sana gerçekten değer verecek biriyle ol. Kendini hemen herşeyden soyutlama. Aç face tekrar yükle whatsabı. Gez toz arkadaşlarınla takıl, mutlu ol , yeni birileri ile tanış. Karşısında bu kadar kendini aciz ve ona mecburmuş gibi gösterme lütfen. Bunları yaparsan emin ol daha iyi olursun.
Ben özlemden dolayı uzaklaıktan şikayet ediyordum aslında onu beklememek gibi düşünce geçmedi aklımdan belkide ona öyle yansıdı. ben en başından kabul ettim mesafeyi. 1 yıl bekleyen 1,5 yılda bekler problem bu değil problem söylediği sözlerBenim anlamadığım siz niye 2018'e kadar bekleyemiyorsunuz? Seviyorsanız beklersiniz. Durum tam tersi olsaydı, sizin 2018'den önce evlenememe durumunuz olsaydı ve sevgiliniz sizi bıraksaydı ne düşünürdünüz? Anlıyorum uzaktan ilişki yürütmek kolay değil ama ikinizin de bu duruma katlanması lazım ama tabi duygularınız değiştiyse durum başka
Hiçbir şey olmamış gibi nerdesin neden haber vermiyorsun sakin ol vs yazıp durmusHemen kestirip atma derim ben, heryerden de silersen nasıl kendini ifade edecek ki.
Aşkta mantık olmuyor ki, malesef birbirimize neler söylüyoruz bazen, öyle düşünmesekte
zaten o şekilde görüşüyorduk problem yoktu ki. ama işte bitirmem gereken bi proje ödevim var onun yüzünden evde bakamadm birkaç gündür kendime saçım başım kötüydü bu sebepten ertesi gün tüm bunları söylemesi beni çok sarstıAdam alenen cam açmadın diye trip atmış,senin düşündüğün kadar detaylı düşündüğünü hiç sanmam, uzaktan ilişki yürütüyoruz teknolojik imkanları da kullanmayacak mıyız tribi, bu şekilde de görüşemiceksek nasıl olacak bıdı bıdısı ben öyle anladim
Ya hemen kestirip atma bence, onlar bizim kadar hassas yaratıklar değiller, düz mantıklar. Dediği lafın gittiği yeri bile anlamamış olabilirHiçbir şey olmamış gibi nerdesin neden haber vermiyorsun sakin ol vs yazıp durmus
Çirkinleşmedi aksine ilaçlarını al yemek ye sakinleş konuşuruz diye yaklaştı genelde de öyledir. Durduk yerde bu hale gelmemizi kaldıramadım. Biraz zor bir dönemden geçiyorum hastalığım beni çok zorluyor. anlayış bekliyorum ama bana gelince kimsede yok. herkes kendini düşünüyor. ben ona bekleyeceğime dair zaten söz vermiştim. ben onunla orda da yaşarım problem değil. zaten buraya gelir misin dediğinde işimi yapabilceksem gelirim demiştimBen ona kızamadım, kötü bir şey yapmamış.
Seni bekletmeye hakkı olup olmadığından emin değil.
Sevsen beklerdin sevmiyorsun bitti tamam diye çirkinleşen tipler de var malum.
Başlangıçta tecrübe diye gitmiş ama belli ki çok kazanmak vs tatlı geldi.
Uzatmak istiyor ama seni de istiyor.
Sen ne istiyorsun?
Onunla orada bile yaşar mısın?
Bunları düşün ve seni en mutlu edecek şekilde karar al bence.
Herkese bağlandığımı nereden çıkardınız ki? Ben hayatımda birini ilk kez bu kadar sevdim. Hastalığımda bile birtek o vardı benim yanımda. İnsan aşık olduğu birine bağlanmaz mı? Bağlanmadığım geleceğimde görmek istemediğim birini neden sevgilim yapayım5 ayda bu kadar nasıl bağlandığınızı anlamadım. Sanırım sizdeki sorun burda. Herkese hemen bağlanmayın sonra üzülen siz olursunuz.
Sizin yerinizde olsam ben de beklemem. Uzaktan ilişki bana göre değil, hayatımı birisini bekleyerek geçiremem hem de kesin bir şeyler de yok ortada. En mantıklısı ayrılmak tabiki. Zamanla unutursunuz.
Özlemin verdiği hırcınlık mı bilmiyorumki. Ben onu çok seviyorum. Sabah onun sesiyle uyanıyorum, akşam onun sesiyle uyanıyorum. 2 gün önce varlığıma şükrediyordu. Bugün nasıl böyle oldu anlayamadım. Beklemem demedim hiç ona belki de birşeylere alındı. Benimde rahat bi 2 yıla ihtiyacım var. Atamam bir iki ay içinde anca olcak para biriktirmem lazım borcum var bunların hepsini o zaten biliyor. şakayla karısık 3 5 sene evlenmem ben dedm ona mı alındı düşünme yetim yok sanki şuan. burda akıl veriyoruzda yaşarken olmuyomuşseviyorsan bekle o zaman sen de, aşk insanın başına kaç kere geliyor ki gerçekten? buna sensin karar verecek olan. 2048'e kadar uzayacağı belli olunca o da senin zamanını çalmak, belki de seni birşeylerden mahrum bırakmak istemedi, belki o da bağrına taş bastı nerden bilebiliriz? her yerden engellersen adam ne yapsın...
ben olsam ben de böyle yapardım tabi o erkek olduğu için kötü ifade etmiş sanırım kendini ama benim de işim uzayacaksa karşı taraftan net bir karar isterim, ya devam ya da tamam bitsin, ikisinden biri. bilmesi gerek çünkü.
senin durumun nedir tam olarakbendede var ayı durum sonu nasıl olacak bilmiyorum..bi gariplik var birden böyle olması sende sebebini arıyorsun ben gibi ama şöyle yorum yapabilirz ikimizde senle ben nedeni sorguluyoruz adam çoktan sayfayı kapatmış aynı duyguları paylaşmıyoruz demek ki
ne yapayım peki. hızlı gittik demesi çok kanıma dokundu. hemen evlenme havasına girdin der gibiYa hemen kestirip atma bence, onlar bizim kadar hassas yaratıklar değiller, düz mantıklar. Dediği lafın gittiği yeri bile anlamamış olabilir
senin durumun nedir tam olarak
Bu gece uyu dinlen kafanı toplane yapayım peki. hızlı gittik demesi çok kanıma dokundu. hemen evlenme havasına girdin der gibi
alınmış olabilir. bir de üstüne aramış açmamışsın falan onu da yanlış anlamış olabilir. bizim gibi düşünmelerini beklememek lazım, kız zaten 3-5 sene evlenmem dedi, aradım açmadı, zaten benim iş de burada uzayacak, istemiyorsa ben de kimseyi meşgul etmemeliyim diye düşünmüştür belki.Özlemin verdiği hırcınlık mı bilmiyorumki. Ben onu çok seviyorum. Sabah onun sesiyle uyanıyorum, akşam onun sesiyle uyanıyorum. 2 gün önce varlığıma şükrediyordu. Bugün nasıl böyle oldu anlayamadım. Beklemem demedim hiç ona belki de birşeylere alındı. Benimde rahat bi 2 yıla ihtiyacım var. Atamam bir iki ay içinde anca olcak para biriktirmem lazım borcum var bunların hepsini o zaten biliyor. şakayla karısık 3 5 sene evlenmem ben dedm ona mı alındı düşünme yetim yok sanki şuan. burda akıl veriyoruzda yaşarken olmuyomuş
Böyle hissettiğini anlat bence eğer sana yine ulaşırsa.ne yapayım peki. hızlı gittik demesi çok kanıma dokundu. hemen evlenme havasına girdin der gibi
Allah allah seninkide tuhafmış. Hiç mi açıklama yapmıyor iletişim kurmuyor?Uzaktan ayni sekilde birden konusmayi kesme ne oldugunu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?