Çok hızlı gittik ne demek?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.868
498
5 aydır görüşüyoruz. 5 ay dolmak üzere. Bir arkadaşım vesilesiyle tanıştık. Biz tanıştığımızda çalıştığı şirketi yurtdışına gönderiyormuş, belli olmuştu. Yani benden önce kabul ettiği bir proje. Çölün ortasında bir yere gitti çalışmaya. Bu süreçte çok zorlandı. Ben hep destek oldum. Yanında oldum. Mesafeleri göze aldım çünkü ona aşık oldum. Bazı şeyler yeni olduğu için mi oturmuyor, yoksa birbirimize uygun mu değiliz bilmiyorum. Benimde sorun çıkardığım zamanlar oldu, alttan aldı. Hakkını yiyemem. Sevgisini hep hissettim. Hastanede yattım bir süre, o zamanda ondan sonrada ilaç saatimi bile benden iyi bilir, takip eder. Dün hiç yoktan yere tartıştık. Bu seferkinde benim bir suçum olmadığını düşünüyorum. Kamera açmak istedi, görünüşüm elverişli değildi. İki defa aradı reddettim. Durumu da açıkladım normalden arar mısın dedim ama neşem kaçtı dedi yattı uyudu. Sabah uyandığımda ona mesaj attım beni geri aradı. Ben seni üzüyorum, sevgini haketmiyorum, benim burada ne kadar kalacağım belli değil 1 yıl dedik ama süreç uzayacak gibi, çok hızlı gittik, seninde hakkına girdim bir türlü şey söyledi. Ben artık dayanamadım ve ağladım. Daha öncede tartıştığımız oldu ama ilk defa ağladığıma şahit oldu. Benden resmen onu beklememe dair garanti istedi. Başta giderken 6 aydı sonra 1 yıl oldu. Tamam dedim beklerim. Bu süreçte benimde okulum haziranda bitiyor, atamam olacak, düzen kuracağım falan derken yeterli bir süreydi. Ama şimdi girdiği proje 2018 sonu teslimmiş. Belki daha iyi fırsatlar çıkar vs dedi. Ben ayrıldım ondan ama o kabul etmiyormuş, seviyormuş. Kafam allak bullak ağlamaktan içim dışıma çıktı. Tüm sosyal hesaplarımı kapattım, whatsappı sildim. Uzunca bir süre açmayacağım bana ulaşamasın, onunla ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum. Ben en kötü zamanlarında herkesin yanında oldum. Benim ihtiyacım varken kimse yok. Kimseden vazgeçen ben olmadım, hep benden geçildi. Arkadaşlarımda dahil.
Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ben nasıl unutcam? Madem oraya yerleşmek mantıklı gelmeye başladı neden beni sevdirene kadar uğraştı, niye başladı? Kendimde yaptığım değişiklileri, ona instagramdan attığım bebek fotoğflarını, birde dün şakasına çeyiz muhabbeti yapmıştık bunları kendine çok bağlandığımı, evlilik beklentisine girdiğimi sanmış olabilir mi? Ondan mı hızlı gittik dedi bana? Ağustosta ailemizi tanıştıralım diyende oydu bana. Yada tam tersi çeyiz muhabbetinde 3 5 yıl var evliliğe, ben hiç evlilik düşünmedim dememden mi başka anlam çıkardı? Odamdan dışarı çıkamıyorum, gözlerim kan çanağı. Ailem anlar diye. Tükendiğimi iliklerime kadar hissediyorum. Önceki ilişkimde de hasta diye hep destek oldum çok büyük iftira atarak ayrıldı. Tüm suç galiba benim. İçimi dökmek istedim. Beynim işlemiyor sanki. Karışık anlattıysam kusura bakmayın.

Hem onu bekliyorsun hem de adam hızlı gittik galiba diyor ulen beni bekle derken hızlı değildik de şimdi mi oldu diyemedin mi. Bırak bence hiç üstüne gitme sen de arama. İki gün ağlarsın biter gider. Ayrılalım diye ima eden bir adamı neden bekleyeceksin ki.

Valla kardeşim benim bu erkeklere aklım ermiyor artık, 10 yıllık kocam, memuriyeti bıraktı iş kurmaya gitti başka şehirde, işler iyi gitmiyor diye bu tarz şeyler söylüyor bana. Annesi idare et kızım, iş stresi diyor, bende şaştım, sevmediğine emin olsam bırakacam da denge yokki.

Konunu takipteyim, hayırlısı olsun ne diyim

Yinede uzakta, acaba psikolojisi mi bozuldu bilmiyorum ki, çok iyi niyetle de yaklaşıyor olabilirim, whatsup ı silmesemiydin, belki konuşunca daha açıklayıcı olurdu

Ayrılalım demedi sürecin uzayacağını öğrenmiş benden beklerim sözünü almaya çalıştı. çünkü ben hep 6 ayın 1 yıl olmasından şikayetçiydim. Baktı süreç uzuyor bunları söyledi.

Buradaki işi de çok güzeldi. Oraya bir süre çalışıp kazanç sağlama ve tecrübe amacıyla gitti. Sanırım orda buranın 5 6 katı kazanmak daha cazip geldi. Sildim yokluğum en iyisi onun icin.

5 aydır berabersiniz 5 günde unutursun. iki tarafta da suç yok uzaklığın getirdiği ulaşamamaya aşk bu net. aynı zamanda da uzaklığın verdiği anlaşamazlık. gereksiz yıpratma kendini. adam orda yaşayacak edecek canı isterse fırsatları yakalayacak ama sen hep burda olacaksın. yok ya bi allahın akıllısı sen misin derler adama.
yemeyin hanımlar bunları. sen hep kal ben seni bulacağım bilmem ne. ayak bunlar. uzak durun. kendilerine emniyet subabı arıyorlar net..

Çok hızlı gittik ne demek. Şimdiye kadar aklı nerdeydi. Hepsi bahane. Orda birini buldu yerinide iyi buldu herhalde. Böyle saçma salak nedenle bitirmiş. Hiç üzülme sen daha uzun süre bekleyip sonunda ya bir hiç olsaydı şimdi olduğu gibi daha mı iyi olacaktı. Uzaklık zor ve sıkıntlı yanında olan istediğin zaman birlikte zaman geçireceğin ve sana gerçekten değer verecek biriyle ol. Kendini hemen herşeyden soyutlama. Aç face tekrar yükle whatsabı. Gez toz arkadaşlarınla takıl, mutlu ol , yeni birileri ile tanış. Karşısında bu kadar kendini aciz ve ona mecburmuş gibi gösterme lütfen. Bunları yaparsan emin ol daha iyi olursun.

Benim anlamadığım siz niye 2018'e kadar bekleyemiyorsunuz? Seviyorsanız beklersiniz. Durum tam tersi olsaydı, sizin 2018'den önce evlenememe durumunuz olsaydı ve sevgiliniz sizi bıraksaydı ne düşünürdünüz? Anlıyorum uzaktan ilişki yürütmek kolay değil ama ikinizin de bu duruma katlanması lazım ama tabi duygularınız değiştiyse durum başka

Buradaki işi de çok güzeldi. Oraya bir süre çalışıp kazanç sağlama ve tecrübe amacıyla gitti. Sanırım orda buranın 5 6 katı kazanmak daha cazip geldi. Sildim yokluğum en iyisi onun icin.
Hemen kestirip atma derim ben, heryerden de silersen nasıl kendini ifade edecek ki.
Aşkta mantık olmuyor ki, malesef birbirimize neler söylüyoruz bazen, öyle düşünmesekte

Adam alenen cam açmadın diye trip atmış,senin düşündüğün kadar detaylı düşündüğünü hiç sanmam, uzaktan ilişki yürütüyoruz teknolojik imkanları da kullanmayacak mıyız tribi, bu şekilde de görüşemiceksek nasıl olacak bıdı bıdısı ben öyle anladim

Ben ona kızamadım, kötü bir şey yapmamış.

Seni bekletmeye hakkı olup olmadığından emin değil.
Sevsen beklerdin sevmiyorsun bitti tamam diye çirkinleşen tipler de var malum.

Başlangıçta tecrübe diye gitmiş ama belli ki çok kazanmak vs tatlı geldi.
Uzatmak istiyor ama seni de istiyor.
Sen ne istiyorsun?
Onunla orada bile yaşar mısın?
Bunları düşün ve seni en mutlu edecek şekilde karar al bence.

5 ayda bu kadar nasıl bağlandığınızı anlamadım. Sanırım sizdeki sorun burda. Herkese hemen bağlanmayın sonra üzülen siz olursunuz.
Sizin yerinizde olsam ben de beklemem. Uzaktan ilişki bana göre değil, hayatımı birisini bekleyerek geçiremem hem de kesin bir şeyler de yok ortada. En mantıklısı ayrılmak tabiki. Zamanla unutursunuz.

Bu soruya gerçekten gıcık oluyorum. Gönül bu engel olamazsın. Ne zaman bağlanıp bağlanmayacağının planını yapamazsın ki...

5 ayda bağlanınca olmuyor da 5 sene de baglaninca oluyor Mu ?harbi bende anlamıyorum doğru kişi sevdiğim adam demek için yıllarca tecrübemi etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…