- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
5 aydır görüşüyoruz. 5 ay dolmak üzere. Bir arkadaşım vesilesiyle tanıştık. Biz tanıştığımızda çalıştığı şirketi yurtdışına gönderiyormuş, belli olmuştu. Yani benden önce kabul ettiği bir proje. Çölün ortasında bir yere gitti çalışmaya. Bu süreçte çok zorlandı. Ben hep destek oldum. Yanında oldum. Mesafeleri göze aldım çünkü ona aşık oldum. Bazı şeyler yeni olduğu için mi oturmuyor, yoksa birbirimize uygun mu değiliz bilmiyorum. Benimde sorun çıkardığım zamanlar oldu, alttan aldı. Hakkını yiyemem. Sevgisini hep hissettim. Hastanede yattım bir süre, o zamanda ondan sonrada ilaç saatimi bile benden iyi bilir, takip eder. Dün hiç yoktan yere tartıştık. Bu seferkinde benim bir suçum olmadığını düşünüyorum. Kamera açmak istedi, görünüşüm elverişli değildi. İki defa aradı reddettim. Durumu da açıkladım normalden arar mısın dedim ama neşem kaçtı dedi yattı uyudu. Sabah uyandığımda ona mesaj attım beni geri aradı. Ben seni üzüyorum, sevgini haketmiyorum, benim burada ne kadar kalacağım belli değil 1 yıl dedik ama süreç uzayacak gibi, çok hızlı gittik, seninde hakkına girdim bir türlü şey söyledi. Ben artık dayanamadım ve ağladım. Daha öncede tartıştığımız oldu ama ilk defa ağladığıma şahit oldu. Benden resmen onu beklememe dair garanti istedi. Başta giderken 6 aydı sonra 1 yıl oldu. Tamam dedim beklerim. Bu süreçte benimde okulum haziranda bitiyor, atamam olacak, düzen kuracağım falan derken yeterli bir süreydi. Ama şimdi girdiği proje 2018 sonu teslimmiş. Belki daha iyi fırsatlar çıkar vs dedi. Ben ayrıldım ondan ama o kabul etmiyormuş, seviyormuş. Kafam allak bullak ağlamaktan içim dışıma çıktı. Tüm sosyal hesaplarımı kapattım, whatsappı sildim. Uzunca bir süre açmayacağım bana ulaşamasın, onunla ilgili hiçbir şey görmek istemiyorum. Ben en kötü zamanlarında herkesin yanında oldum. Benim ihtiyacım varken kimse yok. Kimseden vazgeçen ben olmadım, hep benden geçildi. Arkadaşlarımda dahil.
Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ben nasıl unutcam? Madem oraya yerleşmek mantıklı gelmeye başladı neden beni sevdirene kadar uğraştı, niye başladı? Kendimde yaptığım değişiklileri, ona instagramdan attığım bebek fotoğflarını, birde dün şakasına çeyiz muhabbeti yapmıştık bunları kendine çok bağlandığımı, evlilik beklentisine girdiğimi sanmış olabilir mi? Ondan mı hızlı gittik dedi bana? Ağustosta ailemizi tanıştıralım diyende oydu bana. Yada tam tersi çeyiz muhabbetinde 3 5 yıl var evliliğe, ben hiç evlilik düşünmedim dememden mi başka anlam çıkardı? Odamdan dışarı çıkamıyorum, gözlerim kan çanağı. Ailem anlar diye. Tükendiğimi iliklerime kadar hissediyorum. Önceki ilişkimde de hasta diye hep destek oldum çok büyük iftira atarak ayrıldı. Tüm suç galiba benim. İçimi dökmek istedim. Beynim işlemiyor sanki. Karışık anlattıysam kusura bakmayın.
Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ben nasıl unutcam? Madem oraya yerleşmek mantıklı gelmeye başladı neden beni sevdirene kadar uğraştı, niye başladı? Kendimde yaptığım değişiklileri, ona instagramdan attığım bebek fotoğflarını, birde dün şakasına çeyiz muhabbeti yapmıştık bunları kendine çok bağlandığımı, evlilik beklentisine girdiğimi sanmış olabilir mi? Ondan mı hızlı gittik dedi bana? Ağustosta ailemizi tanıştıralım diyende oydu bana. Yada tam tersi çeyiz muhabbetinde 3 5 yıl var evliliğe, ben hiç evlilik düşünmedim dememden mi başka anlam çıkardı? Odamdan dışarı çıkamıyorum, gözlerim kan çanağı. Ailem anlar diye. Tükendiğimi iliklerime kadar hissediyorum. Önceki ilişkimde de hasta diye hep destek oldum çok büyük iftira atarak ayrıldı. Tüm suç galiba benim. İçimi dökmek istedim. Beynim işlemiyor sanki. Karışık anlattıysam kusura bakmayın.