Çok Heyecanlanıyorum...

eceburcu

İlle de sen...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
235
0
96
Diğer
Yarın önemli bir görüşmem var ve ben her zaman olduğu gibi şimdiden çok heyecanlanmaya başladım. Ezberlediğim şeyleri bile unutuyorum bazen. Biri bana bu haldeyken bağırıp, çağırınca hiçbir şey diyemiyorum, susup kalıyorum
Susmak da kötü sonuçlar doğuruyor... Neden heyecanlanınca hiç olmadığım birine dönüşüyorum ben:/

Heyecanlanınca, kasılan adaleleriniz beyninizin yeterince kanlanmasına engel olduğu için algı ve değerlendirme mekanizmanız bozuluyor. Beynin iki gıdası var, oksijen ve glikoz, yani saf üzüm şekeri. Beynimizin sağlıklı beslenip çalışabilmesine izin vermeniz lazım. Heyecan bu anlamda olumsuz etkiye sahip. Sakin kalmayı öğrenmelisiniz. Bunun için nefes ve gevşeme egzersizlerinin büyük faydasını görürsünüz. görüşmeyi bu kadar çok ciddiye alıp kendinizi korkutmayın.

Çok zorlandım ama görüşmem iyi geçti:)
Çook mutluyum
Demekki biraz rahat olmam gerek:)

Benim sorunum daha ciddi heyecanlanma konusunda,dilim kuruyor kelimelri yuvarlıyorum yüzümü endişe kaplıyor,bildiğim doğruları söyleyemiyorum ve ellerim titriyor sesim titriyor,ve konumum gereği hep insanlarla dialog içinde olmam gerekiyor.Bu huyum yüzünden bugün müdürülük teklifini geri çevirdim.Ne yapıcam yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…