Çok hayali çizgi var mi sizce?

tic_tac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
46
35
88
34
İst
Regle 5 gün var ama dayanamadım test yaptım fotoğrafla oynayınca ikinci çizgi görünüyor mu sizce eşim yok dedi ama yinede sormak istedim

Eklentiler

• 264AB080-5AE4-4017-9C01-C048BF86E99E.webp
    114,5 KB · Görüntüleme: 370
Regle 5 gün var ama dayanamadım test yaptım fotoğrafla oynayınca ikinci çizgi görünüyor mu sizce eşim yok dedi ama yinede sormak istedim
İki gün sonra tekrarla testi gecikme olsun istersen bekle kuruma çizgisi cikmsi

Ben de bir çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir arkadaşların dediği gibi.iki gün sonra tekrar test yapın . Bu arada ben de inofolic kullandım iki üç ay sonra ve gebelik gerçekleşti

Ben de bir çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir arkadaşların dediği gibi.iki gün sonra tekrar test yapın . Bu arada ben de inofolic kullandım iki üç ay sonra ve gebelik gerçekleşti
Reglinizde hiç gecikme yaptı mı inofolic acaba

Çizgi var gibi.ne zaman sonra belirdi o hafif 2.çizgi ilk 5 dk içinde ise muhtemel hamişsiniz 2 3 gün sonra tekrar Yaptığınızda çizgi koyulaşır. İnşallah

Çizgi var gibi.ne zaman sonra belirdi o hafif 2.çizgi ilk 5 dk içinde ise muhtemel hamişsiniz 2 3 gün sonra tekrar Yaptığınızda çizgi koyulaşır. İnşallah
5,10 dk oldu ama çıplak gözle çok belli bile değil anca fotoğrafın ışığıyla oynayınca çıkıyor umutlanmayayım yinede ben teşekkür ederim cevapladığınız için

Görmek için gözümü kör ettim ve çoook silik bir çizgi gördüm sanki

Bende reglime 7 gün kala senin gibi silik çizgi gördüm. Biraz bekleyip 2 gün kala tekrar test yaptım. Çizgi baya koyulaşmıştı. Şu an hamileyim. Bir kaç gün sonra tekrarlamanı öneririm

Hergün yapcam galiba bugünde böyle çıktı :)

Eklentiler

• 1CAD1031-B1F7-4D03-9BD3-A36E73E560D3.webp
    177,2 KB · Görüntüleme: 219
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…