5 10 dk geçti en fazla ama olabilir umutlanmak istemiyorum zaten inofolic kullanıyorum iki aydır belki etkisi olmuştur dedim teşekkür ederimHafif bir grilik var. Ama bekleyince de oluyor öyle
İki gün sonra tekrarla testi gecikme olsun istersen bekle kuruma çizgisi cikmsiRegle 5 gün var ama dayanamadım test yaptım fotoğrafla oynayınca ikinci çizgi görünüyor mu sizce eşim yok dedi ama yinede sormak istedim
Kuruma çizgisi mi diyorsunuz, teşekkür ederim cevapladığınız içinİki gün sonra tekrarla testi gecikme olsun istersen bekle kuruma çizgisi cikmsi
Kuruma değil bence o çok silik var gibi bencede 2 gün sonra yeniden yapRegle 5 gün var ama dayanamadım test yaptım fotoğrafla oynayınca ikinci çizgi görünüyor mu sizce eşim yok dedi ama yinede sormak istedim
Reglinizde hiç gecikme yaptı mı inofolic acabaBen de bir çizgi görüyorum ama kuruma çizgisi de olabilir arkadaşların dediği gibi.iki gün sonra tekrar test yapın . Bu arada ben de inofolic kullandım iki üç ay sonra ve gebelik gerçekleşti
5,10 dk oldu ama çıplak gözle çok belli bile değil anca fotoğrafın ışığıyla oynayınca çıkıyor umutlanmayayım yinede ben teşekkür ederim cevapladığınız içinÇizgi var gibi.ne zaman sonra belirdi o hafif 2.çizgiilk 5 dk içinde ise muhtemel hamişsiniz 2 3 gün sonra tekrar Yaptığınızda çizgi koyulaşır. İnşallah
Hahaha bende öyle yaptım gibiGörmek için gözümü kör ettim ve çoook silik bir çizgi gördüm sanki
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah darısı bana olsun :)Bende reglime 7 gün kala senin gibi silik çizgi gördüm. Biraz bekleyip 2 gün kala tekrar test yaptım. Çizgi baya koyulaşmıştı. Şu an hamileyim. Bir kaç gün sonra tekrarlamanı öneririm
İnşallah vardır teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBence var
Regle 5 gün kala yaptıysanız böyle bir sonuç çıkması normal aslında:) inşallahh hamilesinizdirHahaha bende öyle yaptım gibi
İnşallah çok teşekkür ederiimRegle 5 gün kala yaptıysanız böyle bir sonuç çıkması normal aslında:) inşallahh hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?