Normal haliyle at cnm fitre koymuşsun karanlıktan hiç görünür değilHergün yapcam galiba bugünde böyle çıktı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal haliyle at cnm fitre koymuşsun karanlıktan hiç görünür değilHergün yapcam galiba bugünde böyle çıktı :)
Gecikmen varsa bir hafta yap ama hergun yapıp psikolojik bozmaHergün yapcam galiba bugünde böyle çıktı :)
Kaset tipi testin içini açma kuzum diyer idrarı damlattin yer de renk çıkaran şey gözüküyor oda ölçüm testinde yanlış gösteriyor yaptıktan sonra 10 dk sini icini açmadan çek at saate bak yap öyle atRegle 5 gün var ama dayanamadım test yaptım fotoğrafla oynayınca ikinci çizgi görünüyor mu sizce eşim yok dedi ama yinede sormak istedim
Başka bi yerde de açta Çek demişlerdi canım ondan böyle attım daha 4 gün var regleKaset tipi testin içini açma kuzum diyer idrarı damlattin yer de renk çıkaran şey gözüküyor oda ölçüm testinde yanlış gösteriyor yaptıktan sonra 10 dk sini icini açmadan çek at saate bak yap öyle at
Geciksin bı iki gün yarın yap dedim gibi at kararma yapmışsın o kdr fitre var ki yanlış gösterme ihtimali var. İnşallah vardırBaşka bi yerde de açta Çek demişlerdi canım ondan böyle attım daha 4 gün var regle
İnşallah hayırlısıGeciksin bı iki gün yarın yap dedim gibi at kararma yapmışsın o kdr fitre var ki yanlış gösterme ihtimali var. İnşallah vardırbn yaniliyorumdur
Yok yapmadıReglinizde hiç gecikme yaptı mı inofolic acaba
Oo bence hamilesinizHergün yapcam galiba bugünde böyle çıktı :)
Geciksin bı iki gün yarın yap dedim gibi at kararma yapmışsın o kdr fitre var ki yanlış gösterme ihtimali var. İnşallah vardırbn yaniliyorumdur
Bugün fotoğrafla oynamadan atıyorumGeciksin bı iki gün yarın yap dedim gibi at kararma yapmışsın o kdr fitre var ki yanlış gösterme ihtimali var. İnşallah vardırbn yaniliyorumdur
Var gördüm kaç dk dakika çıktı kan testi yaptırBugün fotoğrafla oynamadan atıyorum
Aynı hepsi 5 dk içinde çıkmıştı canım yaptırcam bugün hayırlısı bakalımVar gördüm kaç dk dakika çıktı kan testi yaptır
Var varBugün fotoğrafla oynamadan atıyorum
Beta hcg 14,67 çıktı ama inşallah güzel yükselir biraz baktımda çoğu değeri daha yüksek bi şekilde öğrenmişlerVar var![]()