Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayalsiz olur mu yaa? bende her fırsatında hayal kurarım, bazen hayal kurmak için tek başıma yürüyüşe çıkarım, tabi bu hayaller öyle uçuk kaçık hayaller değil, ilerrisi için plan sayılır. hayal kurmaktan korkma, insan beyni neyi çok düşününrse o olurmuş, tabi hayalden sonra "hayırlısı olsun" demeyi unutma boshayallersmile
hayal kurmak iyi bişey evet ama kendini fazla kaptırmamak şartıyla.kurduğumuz bir hayal gerçekleşmeyince öyle büyük bir yıkım oluyor ki.aynı durumu geçen yıllarda yaşadım.sanırım bol zamanımız olduğu dönemlerde daha fazla yaptığımız bişey.dersler falan yoğunlaşınca vakit kalmıyor zaten hayal kurmaya.ben eskisi gibi değilim şu an.hayallerden biraz da olsa kurtuldum.gerçeklerle yüzleşmekte fayda var :)