- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Şu anda kimse yok zaten kalkamıyorum bile.Sabah iyileşemezsem giderim.Doktora götürebilecek kimse yok mu? Belki zehirlendin burdan bilemez ki kimse.
Üzgünüm keşke yardımcı olabilsem. Geçmiş olsun umarım ciddi birşeyin yoktur.Şu anda kimse yok zaten kalkamıyorum bile.Sabah iyileşemezsem giderim.
Teşekkür ederim ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum ama okula gidemiyicem sanırım.Gitsem bayılmaktan korkuyorum ateşim de var sanırımÜzgünüm keşke yardımcı olabilsem. Geçmiş olsun umarım ciddi birşeyin yoktur.
Zehirlendim mi yoksa :/Ayran yogur gibi birseyler yesen
Şu an işte 2.30 da gelecek ben de gittikçe kötüleşiyorumMidenizi rahatlatmak için ılık bir çorba iyi gelir aslında.
Anneniz bugün evde olacak mı? Yapabilirse iyi olur.
Şu an işte 2.30 da gelecek ben de gittikçe kötüleşiyorum
Bu tarz bilgileri ulu orta yerde paylaşmayı sevmiyorum tanıdık vs çıkar diye.Neden sordunuz kiNerede yaşıyorsunuz?
Bu tarz bilgileri ulu orta yerde paylaşmayı sevmiyorum tanıdık vs çıkar diye.Neden sordunuz ki
Babam gelsin hastaneye gidicem zaten sağ olunEvde sağlık hizmeti olan belediyeler var. O nedenle sordum.
16 yaşındayım babam gelince hastaneye gidicem
Kesinlikle psikolojik destek almalısın. Psikiatriste git mutlaka.Lütfen konum taşınmasın acil cevaplara ihtiyacım var.
Günaydın ablalarım.Saat sabahın 5 i ve ben uyuyamıyorum.Uyumak istiyorum uykum geliyor uyuyamıyorum.Çok halsizim.Yerimden kalkamıyorum midem bulanmıyor ama bi garip.Mideme ve karnıma bi an kramp girmiş gibi oluyor sonra hemen geçiyor.Yerimden kalksam bayılacak gibiyim.Okula da gidemeyeceğim enerjim 0 çok garibim hiçbir şey yapmaya mecalim yok.Sıcaklıyorum ateşim var mı bilmiyorum.
Dün hiç yemek yemedim annemden çorba istemiştim ama yapmamış unutmuş sanırım.Fast food vardı evde (köfte patates) biraz onu yedim onun dışında biraz abur cubur.Tek yediğim sağlıklı şey kahvaltıdaki yumurta.
Yemek yemediğim için mi böyle oldum?Dün gece de karnıma hafif kramp giriyordu gurulduyordu ama böyle halsiz değildim.Ne yapmalıyım nasıl geçer lütfen acil yardımm
Neden ne alakası var ki şimdiKesinlikle psikolojik destek almalısın. Psikiatriste git mutlaka.
Psikolojik bir durum bu. Seni üzen birşey mı oldu yoksa farklı bir hastalığın mı var çünkü anlattıkların eğer uzun zamandır böyle isen,psikolojik.Neden ne alakası var ki şimdi
Yok hayır,uzun zamandır böyle değilim.Dün akşam biraz karnım ağrıyordu sadece o da çok önemsenmeyecek bir derecedeydi.Psikolojik bir durum bu. Seni üzen birşey mı oldu yoksa farklı bir hastalığın mı var çünkü anlattıkların eğer uzun zamandır böyle isen,psikolojik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?