• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LUTFEN YARDIM EDIN ! IS HAKKIN DA COK ONEMLI.

En kisa zamanda acik ogretimden egitiminizi tamalamaya calismaniz is araken gecem surede sizi motive eder. Allah yardimciniz olsun. Az in elinden bir sey kurtulmuyor.
Canim bunu ben de isterim ama su an da bu kadar yukle egitim tamamlayamam. Cocuklara hem anne ve baba ol,Ev isi ile ilgilen, disari isi ile ilgilen, gecinmeye calis, calismaya calis. O kadar kudretim ve mecalim yok maalesef :(

Canim küçük ilcelerde memur bayanlar, çocuklarını karşılayacak ve evlerini düzenleyecek bayanlar ariyorlar.
O tarz birsey yapabilirsin. Yarim günluk istiyorlardı.
Fiyatlar cok az oluyor ama en azından gecis sürecinde seni rahatlatır.
Rabbim yardimciniz olsun.

Bence meslek edinmeye yönelin gençken.

Aklıma kuaförlük, güzellik uzmanlığı , kaş alan ağda yapan hatunlar geliyor, çok iyi para kazanıyorlar. Bu mesleklere yönelmek ister misiniz? Eğitimlerini tamamlayana kadar temizlik işi yapsanız?

Bence meslek edinmeye yönelin gençken.

Aklıma kuaförlük, güzellik uzmanlığı , kaş alan ağda yapan hatunlar geliyor, çok iyi para kazanıyorlar. Bu mesleklere yönelmek ister misiniz? Eğitimlerini tamamlayana kadar temizlik işi yapsanız?
Ben de meslek edinme yonunde hem fikirim :)

Back