- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Evlere temizlige gidebilirsin. Getirisi guzel. Digerleri gibi masraf yapacagin biseyde yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :) Hepsini not alip arastiracagim. Imkanlar kisitli ama zorlamak zorundayim.Öncelikle Rabbim yardımcınız olsun, durumunuz zor
Ama içinden çıkılmaz değil
Bir arkadaşım belediyenin pastacılık kurslarına gitti, toplamda bir hafta falan sürüyor, şimdi pasta, kurabiye vs.. yapıp satıyor, önce çevrede satmaya başladı, şimdi internet üzerinden de satıyor.
Kursa gidecekseniz, belediyenin mefruşat kursları var; nevresim, pike, salon takımları dikimi ve piko öğretiliyor, biraz eliniz kırılınca atölyelerden eve iş alabilirsiniz. Ablamında çeyiz atölyesi var, bu şekilde kursiyerlerin evlerine fason iş gönderiyor, iyi de kazanıyorlar, evde günde 4-5 saat çalışarak ayda ortalama 1000-1200 lira gibi bir ek gelirleri oluyor, sigorta olmuyor ama bir çoğu da sigortasını kendisi dışarıdan ödüyor.
Diğer arkadaşların dediği gibi sarma, börek, mevlüt ikramları da yapabilirsiniz ama bu ne kadar verimli olabilir bilemiyorum, bu aralar kokulu taşlar çok moda, özel günler için magnet yapılıp satılıyor, çok da kolay bir iş, sadece magnet değil, çerçeveler, süs eşyaları vs.. de yapıyorlar, aklıma gelenler bunlar, Rabbim tez vakitte hayırlı rızık kapıları açsın inşallah
Aslinda tam benlik seyler araştırıp yapacagiz artik bir seylerEn guzeli ozel gunler icin suslemeler yapmak, nisan tepsileri, kina malzemeleri, kokulu sabunlar, seker hamurlu kurabiyeler. Hem zevkli, az maliyetli ve kolay. Simdi tum olaylar suslu puslu geciyor.
Eger oturdugun yerde yoksa parti dunyasi tarzi bi yer acip, suslemeler, nikah sekerleri, balonlar, renkli ivir zivirlar satabilirsin. Toptancidan alip satacaksin. Getirisi cok iyi. Hem internetten hem dukkandan satarsin.
Bir de sans bilezigi, ask bilezigi vs. Satanlar var.50 kr yapip 20 tl.ye satiliyor. Onemli olan guzel fotolarla sosyal medyaya yuklemen.
Canim burasi kucukbyer keske oyle bir yerde yasasam. Yaparim tabi ki. Cocuklarim icin goze alamayacagim bir sey yok.Ev temizliğine gidebilirsin geçen gördüm kadın yarım gün haftada 4 gunlune almak istiyor 600 lira hergun gidersen 120 liradan sigortanida dışardan yatirirsin evde kâğıt ıvır zıvır para getirmez garsonluk da yaparsın bulasikta yikarsin fabrikalarda basvur yada bebek bakabilirsin
Bunun icin blog acmam lazim sanirim. Bu isleri yapan arkadaslardan birileri var mi? Bana idol olsalar cok mutlu olurum.Şeker hamurundan kurabiyeler yapabilirsiniz.Düğün,sünnet,doğum vs temalı.Yine aynı şekilde kapı süsü,bandana gibi şeyler yapılabilir.Bunları sırf bulunduğunuz yerde değil internet üzerinden de satabilirsiniz
Canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Amin insallah...Canım senin için çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Bilinçli bir annesin, Allah tüm yollarını açık etsin ve herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Genel verilen fikirleri okudum. Sermaye olmadan bağımsız çalışmak zor malesef. Belki biraz zor gelebilir ama ev işleri ile başlayabilirsin. Tam günün almayacağı için daha iyi olur. Kalan zamanını kurslarla değerlendirirsin. Biraz da ailenden kısa süre bana destek olun demelisin. Azıcık birikim yapınca, elim beceriklidir demiştin sanırım pasta börek olayına girebilirsin. Kermeslerde falan da iyi kazanıyorlar sanırım.
bir de hangi site olduğunu bulamadım, bir internet sitesi var. Sen üye oluyorsun, onlar senin için profesyonel bir site hazırlıyorlar. Kendi ürünlerini satıyorlar. Sitenden yapılan her satışta komisyon alıyorsun. Bir de başka üye yapabilirsen onun sattıklarından da komisyon alıyorsun. Yağmaz belki ama damlar en azından diye düşündüm. Sitenin adını bulursam sana yazıcam mutlaka.
Bir de insan kaynakları için kursa gidebilirsin. İnsan kaynaklarında işe başlarsan iyi bir fırsat olur. Gündüz çalışırsın, resmi günler tatil yaparsın, işine yarar diye düşündüm bir anne olduğun için.
Başarılı olacağına inanıyorum. Bol şans..
Yarin arastirmalara baslayacagim. Amin tesekkur ederim canim. Ailem destek oluyor o da kira vs. GidiyorCanim acaba elinden gelirse bebekler icin kapi susu magnet hediyelik tarzi birsey mi yapsan. Bu konuda belediyelerin actigi halk egitim merkezlerinde ucretsiz kurslar veriliyor. Rabbim yar ve yardimcn olsa...aileenden falan da yardim gelmiormu
Amin tesekkur ederim.Merhaba canım.
Öncelikle Allah kolaylık versin. İnşallah üstesinden gelirsin her şeyin, ki bence geliyorsun da.
Benim aklıma kafelerde, restoranlarda çalışmak geldi. Veya kasiyer ihtiyacı varsa migros vb yerlerde olabilir.
Estetisyenlik kurslarını araştırabilirsin. Küçük yer olduğu için belki zorlanıyorlardır meslek liseli eleman bulmakta.
Tıbbi sekreterlik, büro yönetimi ve sekreterlik kurslarına bakabilirsin... Sanırım bu ikisi için ilkokul mezunu olmak yetiyor. Tabii kursların süresini bilmiyorum, inşallah çok uzun değildir.
Benim aklıma bunlar geldi.
Tesekkur ederim notlarımi aliyorum :)Güzel bir meslek kursu bulana kadar part time temizlik yapmak iyi bence, yada self servis fast food firmalarında da parttime çalışabilirsiniz. Ama önce bu özel durumunuzu muhtara, kaymakama ve belediyeye bildirin, belki yönlendirecekleri bir yer olur, çekinmeyin lütfen
Hayatta ilkokul mezunu sekreter almazlar yabancı dil ve tecrübe şartı varMerhaba canım.
Öncelikle Allah kolaylık versin. İnşallah üstesinden gelirsin her şeyin, ki bence geliyorsun da.
Benim aklıma kafelerde, restoranlarda çalışmak geldi. Veya kasiyer ihtiyacı varsa migros vb yerlerde olabilir.
Estetisyenlik kurslarını araştırabilirsin. Küçük yer olduğu için belki zorlanıyorlardır meslek liseli eleman bulmakta.
Tıbbi sekreterlik, büro yönetimi ve sekreterlik kurslarına bakabilirsin... Sanırım bu ikisi için ilkokul mezunu olmak yetiyor. Tabii kursların süresini bilmiyorum, inşallah çok uzun değildir.
Benim aklıma bunlar geldi.
Yok ben kursa kayıt için dedim.Hayatta ilkokul mezunu sekreter almazlar yabancı dil ve tecrübe şartı var
Hayatta ilkokul mezunu sekreter almazlar yabancı dil ve tecrübe şartı var
Ilkokul mezunu degilim :)Yok ben kursa kayıt için dedim.
Ya ben para talebinde bulunamam. Benden daha fazla ihtiyaci olanlara versinler. Ben calismayi istiyorum, oyle para almak agirima gider. Canim lcw bence de iyi ama onlar hep il merkezlerinde var ya da buyuk ilcelerde. Bizim burda yok. Lcw gitmem icin gidis donus 3 saat yol gitmem gerekecek. 2 minubus 2 dolmus parasi baya bir giderim olur yaniHa bu arada aile sosyal bakanlığını ara boşanmış sosyal güvencesi olmayan kadınlara yardım yapıyorlar 300 gibi rakam sanırım 183 ara durumunu bıldır lcw başvurabilirsiniz partlar 900 falan alıyor durumunu anlat kardeş çocukların geleceği için onlardan da fedakarlık etmen lazim