- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- Konu Sahibi AdventureTime
TekrarPsikolojik bir durum bu. Seni üzen birşey mı oldu yoksa farklı bir hastalığın mı var çünkü anlattıkların eğer uzun zamandır böyle isen,psikolojik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TekrarPsikolojik bir durum bu. Seni üzen birşey mı oldu yoksa farklı bir hastalığın mı var çünkü anlattıkların eğer uzun zamandır böyle isen,psikolojik.
Yok hayır,uzun zamandır böyle değilim.Dün akşam biraz karnım ağrıyordu sadece o da çok önemsenmeyecek bir derecedeydi.
Bu sabah birden kötüleştim,hatta gece uyuyamadım.Şu an kafamda stres,sıkıntı gibi bir şey yok öncesinde de yoktu.Okul hayatım,aile hayatım da düzgün gidiyor.
Dediğiniz gibi olabilir mi bilmiyorum ama kafamda bir şey yoktu ve hala da yok.
Mideni üşütmussun sıcak tut mideni bikac güne kadar geçer.Geçmiş olsunŞu anda kimse yok zaten kalkamıyorum bile.Sabah iyileşemezsem giderim.
Yok gitmedim babam gelince giderim.Hastaneye gitsem serum verirler mi ? Gıda zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum pek.Eee gittin mi doktora ? Gida zehirlenmesidir diye dusunuyorum. Bir anda ortaya cikar. Halsizlik bayilma. Ishal hepsi var yine de git bir doktora.
Birkaç gün müüüMideni üşütmussun sıcak tut mideni bikac güne kadar geçer.Geçmiş olsun
Bilemiyorum vallahi verirlermi ben yurt dışında yaşıyorum.sıcak tutun midenizi.yinede gidin doktora illaki verirler birşeyBirkaç gün müüü
Birkaç gün boyunca uyuyamayacak mıyım yani hastaneye gitsem ne yaparlar serum verirler mi