Sagolunnngeçmiş gitmiş olsun inşallahh
Canim sebebi bilinmiyor diyolarAllah şifa versin, bildiğim dua yok, hastalığa bağlı kendime bakmayı (bakılmasını)tercih ederim
Aminnn...Allahım hem size hem tüm hastalara şifa versin en yakın zamanda inşallah.
Nasıl bi rahatsızlık kiCanim sebebi bilinmiyor diyolar
Aminn canim hep bastan savdi doktorlar bilinmiyor..Tedavi oneren de yok kaldim oylece
yanliz böyle olmazki bellki ciddi birseydir belki basit ama tedavi edilmedikce Allah korusu daha büyük zarar verecektir. Bazi doktorlar bastan savabiliyor ciddiye almiyor biliyorum o yüzden iyi bir doktor bulmak önemli. Arastirma hastanesine gittin mi? Arastirma hastanesine gittim kac tane canim test yapan yok vallahi bilemedim butun vucut sistemim birakmis kendini oyle yataktayim aylardir moralimde tukendi valla..
Once basladi canim dokuntuler kasinti ile sonra enfeksiyon oldu grip..Sicak basmalari terlemeler kalp carpintisi..Suratina bakmadan gonderiyolar cok doktor gezdim yoruldumFakülte hastanesine gitseniz. İleri detaylı bakılır. Ateş falan oldu mu. Döküntüler gripten sonra mı oldu önce mi
Allah kimseye vermesin canim dua edin cok zor bisey..Rabbim sizleri korusun..Colugunuzu cocugunuzu ailenizi..Nasıl bi rahatsızlık ki
Once basladi canim dokuntuler kasinti ile sonra enfeksiyon oldu grip..Sicak basmalari terlemeler kalp carpintisi..Suratina bakmadan gonderiyolar cok doktor gezdim yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?