Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Egzema veya zona gibi bir hastaliginiz olabilir mi acaba. Vucuttaki dokuntuler bana bunu dusundurdu. Dahiliye doktoru sebebini bulamadiysa birde endokrinoloji uzmani gorsun sizi belki cozumu ordan bulursunuz. Gecmeyen morluklar falan kan tahlilinizde herseye bakildi mi kotu birsey yoktur umarim. Onemsenmesi gereken bir durum ama bulamadilar deyip gecistirmeyin. Bazi kotu hastaliklarin da boyle belirtileri oluyor korkutmak istemem ama siz yinede tedbiri elden birakmayin cozum bulana kadar mumkunse uzman bir doktora gorunun. Tekrar cok gecmis olsun. Insallah kisa surede duzelirsiniz
- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
Panik atak olabilir mi ? Yada piskolojikOnce basladi canim dokuntuler kasinti ile sonra enfeksiyon oldu grip..Sicak basmalari terlemeler kalp carpintisi..Suratina bakmadan gonderiyolar cok doktor gezdim yoruldum
Canim bunlarin olmasi zaten psikolojiyi etkiliyor kisir bir donguPanik atak olabilir mi ? Yada piskolojik
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Bagisiklik sistemin zayiflamis olmasin.. durumun iyise gerekirse ozel klinige gitOnce basladi canim dokuntuler kasinti ile sonra enfeksiyon oldu grip..Sicak basmalari terlemeler kalp carpintisi..Suratina bakmadan gonderiyolar cok doktor gezdim yoruldum
Kadinlar gucludur ..
Niyeyse aklıma bu geldi, allah şifa versin yine de.
- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
Cunku kafami karistiran bisi cikmamasi, eger tahlillerden testten bisiler gorselerdi doktorlar titizlenirdi diye dusunuyorumCanim bunlarin olmasi zaten psikolojiyi etkiliyor kisir bir dongu
Belki stres sonucudur canim inan bilmiyorum..Cunku kafami karistiran bisi cikmamasi, eger tahlillerden testten bisiler gorselerdi doktorlar titizlenirdi diye dusunuyorum
Oda olabilir nasil test yapcaklar ki onu da bilmiyorumBagisiklik sistemin zayiflamis olmasin.. durumun iyise gerekirse ozel klinige git
- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
Sanada cok gecmis olsun canim sagol hepimize sifa versin Rabbim.Geçmiş olsun insalah allah şifa verir bende 1 haftadır gribim geçmiyor
Yok tatlim agrim yok sukur kasintim fazla sadeceCanım zona olabilir.. agrın varmi ? Allah şifa versin
Uzuntu ve stres kaynakli da olabilir mevsimde kis olunca bagisiklik coktu haliyle napcam boyle vallahi zorCunku kafami karistiran bisi cikmamasi, eger tahlillerden testten bisiler gorselerdi doktorlar titizlenirdi diye dusunuyorum
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Bende hic bilmiyorum canim ama mutlaka doktora git hatta cogu bolume git birinin bulamidigini digeri bulur belki... hani su genel testler oluyo ya vucuttaki buyun organlara bakiyorlar onu yap bilenler vardir hangi bolum yapiyo bunu mutlaka yap... bir bolumde cikmayan sey baska bolumde cikabilir tek bolume gitmekle yetinme... erken teshis onemlidirOda olabilir nasil test yapcaklar ki onu da bilmiyorum
Endokrinoloji ye gitmeliyim oyle yapicam haklisin canimBende hic bilmiyorum canim ama mutlaka doktora git hatta cogu bolume git birinin bulamidigini digeri bulur belki... hani su genel testler oluyo ya vucuttaki buyun organlara bakiyorlar onu yap bilenler vardir hangi bolum yapiyo bunu mutlaka yap... bir bolumde cikmayan sey baska bolumde cikabilir tek bolume gitmekle yetinme... erken teshis onemlidir