Kızlar bir fikir verin?

Abla florttuk. Ikisine gayet karşılık buldu ve karşılık verdi. Ikı gün önce de ortak bir arkadaşımıza ben bundan da hoşlanıyorum diye başka bi kızı göstermiş. Ben de bunu duyunca takipten çıkardım. Numarasını sildim. Bu da onu takipten cikardigim için kızıp beni sadece ig den engellemiş numaramı silmemiş. Ben bunu pisman etmek istiyorum
O sırdaş vs dediğiniz arkadaş size yalan söylemiş çok yüksek ihtimalle. Neden konuşmak yerine böyle yaptınız? Şimdi arayın konuşun ve nihayete erdirin. Kızın böyle söylediğini bu yüzden sinirlendiğinizi ve asıl olayın ne olduğunu sorun. Sevgilisiniz gayet hakkınız bu sizin.

O sırdaş vs dediğiniz arkadaş size yalan söylemiş çok yüksek ihtimalle. Neden konuşmak yerine böyle yaptınız? Şimdi arayın konuşun ve nihayete erdirin. Kızın böyle söylediğini bu yüzden sinirlendiğinizi ve asıl olayın ne olduğunu sorun. Sevgilisiniz gayet hakkınız bu sizin.
Konuşmaya çalıştım. Yok beyefendi süs pus. Ben yapmadım da demiyor. Yaptım da demiyor.

Konuşmaya çalıştım. Yok beyefendi süs pus. Ben yapmadım da demiyor. Yaptım da demiyor.

Nedenini ben de sorguladım ama öyle. Bi iki ay çalışıp çıkıyor
Peki böyle bir boş insana takılıp kalmanın anlamı ne? Bir işte dikil tutturamayan insanlar delikanlı adam gibi adam olamaz kusura bakma. Ablan olarak konuşuyorum. Erkek adam taşı sıkar suyunu çıkarır, kimse çalışmaktan öyle süper memnun değil ama rızkı için ailesi için çalışır insanlar. Bir iki ay çalışıp işten çıkan adamın neyine bu kadar vuruldun adam işlerle de flörtleşiyo habire demek ki hahahaha
Sil whatsapptan de ki tamamen bitti benim için ve engelle yoluna bak. Daha daha iyisini bulmaya çalış ve hep iletişimde ol.

Peki böyle bir boş insana takılıp kalmanın anlamı ne? Bir işte dikil tutturamayan insanlar delikanlı adam gibi adam olamaz kusura bakma. Ablan olarak konuşuyorum. Erkek adam taşı sıkar suyunu çıkarır, kimse çalışmaktan öyle süper memnun değil ama rızkı için ailesi için çalışır insanlar. Bir iki ay çalışıp işten çıkan adamın neyine bu kadar vuruldun adam işlerle de flörtleşiyo habire demek ki hahahaha
Sil whatsapptan de ki tamamen bitti benim için ve engelle yoluna bak. Daha daha iyisini bulmaya çalış ve hep iletişimde ol.
Teşekkür ediyorum gerçekten ❤ ben tanıma kalsın istemiyorum birde .Yanina kalmaması için ne yaparım bilmiyorum ama

Kızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? diyorum ama çaba alamazsam mahvolurum bilmiyorum. Sizce bu durum ne?ne yapmam lazım?
(florttuk kızlar. )
(Niye numarami silmedi ve neden durumlara bakıyor?)
(Engelimi kaldırir mı?)
Bence hiç peşine düşme engellemişse sende onu WhatsApptan engelle

Back
X