- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.170
- 798
Sizde nasıl belirtiler olmuştu 10 gündeŞuan covidliyim ve evde tedavi sürecindeyim. Umarım değildir sizinki. Ama çok da geciktirmeyin. Zira ben 10 gün sonra gittim ve ciğerime inmiş. Kendinizi kontrol edin ve belirtileri farkederseniz hemen gidin. Beklemek çözüm değil.
Çok geçmiş olsun. Muayene edilmeden clasem diye bir antibiyotik başlamış doktor. Annem şuan kendini grip olduğuna inandırmış. Ama bence covidler. Çünkü otobüs yolcuğu yaptıktan 5 gün sonra başladı hepsinde bu belirtiler. İki Gün daha bekleyip iyileşme olmazsa korona hattını aratayım anneme. Teşekkür ederimBulundukları yerin ilçe sağlık merkezini yada korona hattı var orayı ararsanız bilgilendirme yapabilirler yani çevremde çok fazla sağlıkçı var hatta sağlıkta merkezi yönetimde de çevrem var bütün uygulamalar bu şekilde falat doktordan doktora değişiyor tedavisi yada risk görmesi tanıdığım iki enfeksiyoncu var birisi sadece test yapıp yada ufak bi muayene yapıp gerekli görmezse test yapmıyor negatif çıkarsa hiç bir tedavi uygulamıyor diğeri ilk belirtide muayene test aynı anda da negatif pozitif çıkması önemli değil tedaviye başlıyor, çünkü erken belirti döneminde yapılan testler pozitif çıkmıyor pozitif olmama rağmen eklem ağrılarım halsizlik uyku hali olmasına rağmen test yaptırdım negatif çıktı ilaç tedavisine başladım 2 3 güne daha kötü oldum ilaç tedavisini belki erken aldığım için evde yatarak geçirdim akciğerle ilgili kronik bi rahatsızlığım da var ama çok şükür nefes darlığı yaşamadım
Aynen gorumcem oldu.esi negatif
eğer virüs isen kocana kocanda çevrene bulaştırır mutlaka test olmaslısın, evde test alsınlar senden ambulansı ara
Ben ciddi hasta olupta hastaneye gitmeyenleri anlamiyorum. Niye illa bulassin ki? Bazen ayni evdekilere bile bulasmiyo. Bence yinede gidin ister covid olsun ister olmasin
InsAllah, diste iltihap varsa oda sakaya gelmez hele usteyse. Bu pandemi doneminde insan hastanede diken ustunde ama mecbur kalinca tedbir alinip gidilmeli. Baska yolj yok.Benim çok eskiden beri kulak enfeksiyonum var sık sık tekrar ediyor, 20lik dişim de zorluyor bir kaç haftadır. Aksilik ya covid her hastalıkla benzeşiyor. İki günden sonra gideceğim inş. Umarım geçer de.
Yani ilden ile mi değişiyor bu tutumlar bilmiyorum ama zaten belirtler tam olmadan yapılan testler negatif çıkıyor o yüzden eve git belirt olursa test yapacağız diyorlar. Benim yaşadığım yerde tek belirtsi bile olan birine ilaç verip gönderiyorlar. Kendim geçirdim yakın çevremde de çok var geçiren çevremin çoğusu da sağlıkçı ordan biliyorum. Hasta olarak da sağlıkçı olarak da iki tarafda böyle söylüyor
Benim de dişim ağrıyor yirmilik dişim ağrısı boğazıma ve çeneme vuruyor . Sende de öyle olmasın?Arkadaşlar dünden beri ateşim var ara ara çıkıyor. Dişim ve kulağım çok ağrıyor o yüzden diye düşünmek istiyorum ama emin olamıyorum. Kemiklerim ağrıyor. Doktora gitmek asla istemiyorum. Yaşadığım şehirde tüm hastaneler pandemi hastanesi. İnanılmaz bir yoğunluk var. Eğer covid değilsem kesin bulaşır diye düşündüğüm için adım bile atmak istemiyorum. Son süreçte yine kimse ile görüşmedim ailelerimizden başka ama eşim bir kaç defa işe gitti geldi mecburen. Markete bile gitmiyorduk vakalar yine artınca bakkalımızdan(evimin karşısında) hızlıca ihtiyaçları giderip geliyorduk. Bir tek dün akşam sakin olduğunu bildiğimiz bir yere yine yürüme mesafesinde yemek yiyip geldik. İnanın çok korkuyorum değildir demek istiyorum
Test yaptırmak için doktora bile gitmek istemiyorum. Ne yapayım ne dersiniz.
Aşırı eklem ağrıları, bulantı, ishal, baş ağrısı, tat ve koku kaybı oldu bende. Tat ve koku kaybı devam ediyor.Sizde nasıl belirtiler olmuştu 10 günde
InsAllah, diste iltihap varsa oda sakaya gelmez hele usteyse. Bu pandemi doneminde insan hastanede diken ustunde ama mecbur kalinca tedbir alinip gidilmeli. Baska yolj yok.
her hastane ortaminda bulunan hemen korona olsaydi saglam hemsire dr kalmazdi.
hepsini gectim belirtileriniz var belki koronasiniz ve cigerlerinize inmeden erken donem tedavi olabilecekken isinizi yokusa suruyorsunuz
birde bildigim koronada ates yukselince düsmuyor
Çok geçmiş olsun
Ama korkunun ecele faydası yok
Bence gidip bir an evvel tedaviye başlayın kendi kendine geçecek bir şey değil
erken tanı önemli. tüm önlemlerinizi alarak gidin bence. kaldı ki diş iltehabı da riskli ve antibiyotiksiz geçmez. en azından özel bir hastaneye gidin. ama mutlaka gidin.Arkadaşlar dünden beri ateşim var ara ara çıkıyor. Dişim ve kulağım çok ağrıyor o yüzden diye düşünmek istiyorum ama emin olamıyorum. Kemiklerim ağrıyor. Doktora gitmek asla istemiyorum. Yaşadığım şehirde tüm hastaneler pandemi hastanesi. İnanılmaz bir yoğunluk var. Eğer covid değilsem kesin bulaşır diye düşündüğüm için adım bile atmak istemiyorum. Son süreçte yine kimse ile görüşmedim ailelerimizden başka ama eşim bir kaç defa işe gitti geldi mecburen. Markete bile gitmiyorduk vakalar yine artınca bakkalımızdan(evimin karşısında) hızlıca ihtiyaçları giderip geliyorduk. Bir tek dün akşam sakin olduğunu bildiğimiz bir yere yine yürüme mesafesinde yemek yiyip geldik. İnanın çok korkuyorum değildir demek istiyorum
Test yaptırmak için doktora bile gitmek istemiyorum. Ne yapayım ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?