Çok hastayım doktora gitmek istemiyorum

Sizde nasıl belirtiler olmuştu 10 günde

Çok geçmiş olsun. Muayene edilmeden clasem diye bir antibiyotik başlamış doktor. Annem şuan kendini grip olduğuna inandırmış. Ama bence covidler. Çünkü otobüs yolcuğu yaptıktan 5 gün sonra başladı hepsinde bu belirtiler. İki Gün daha bekleyip iyileşme olmazsa korona hattını aratayım anneme. Teşekkür ederim

Çok çok geçmiş olsun.
Allah'ım acil şifalar versin en yakın zamanda her hastaya inşallah.

Aynen gorumcem oldu.esi negatif

Aynen benim kardesimde oldu evde kimseye bulasmadi. Is arkadasimin abisi oldu sevgilisi risk gurubunda ona bulasmadi. Iki kere test yapildi bunlara yinede bulasmadi. Illa bulasacak diye biraey yok. Tedbir aldiktan sonra Allahin izniyle bisi olmaz

eğer virüs isen kocana kocanda çevrene bulaştırır mutlaka test olmaslısın, evde test alsınlar senden ambulansı ara

Eşim işe çıkmayacak online geçtiler tekrar. Geçtiğimiz hafta elden alması gerekenler vardı mecbur çıktı şimdi çıkmayız. Ailelerimiz dahil kimseyle 20 gün çıkmayacağız, almayacağız.

Ben ciddi hasta olupta hastaneye gitmeyenleri anlamiyorum. Niye illa bulassin ki? Bazen ayni evdekilere bile bulasmiyo. Bence yinede gidin ister covid olsun ister olmasin

Benim çok eskiden beri kulak enfeksiyonum var sık sık tekrar ediyor, 20lik dişim de zorluyor bir kaç haftadır. Aksilik ya covid her hastalıkla benzeşiyor. İki günden sonra gideceğim inş. Umarım geçer de.

Benim çok eskiden beri kulak enfeksiyonum var sık sık tekrar ediyor, 20lik dişim de zorluyor bir kaç haftadır. Aksilik ya covid her hastalıkla benzeşiyor. İki günden sonra gideceğim inş. Umarım geçer de.
InsAllah, diste iltihap varsa oda sakaya gelmez hele usteyse. Bu pandemi doneminde insan hastanede diken ustunde ama mecbur kalinca tedbir alinip gidilmeli. Baska yolj yok.

Bence illere göre değişiyor. Bir de doktorun covid hasta tecrübesi varsa crp tomografi derken sürüntü almadan anlıyorlar.

Sizinki disten kulaga atiyor covidin boyle bir belirtisi yok.diş agrisi kulak goz bas agrisi yapiyor hatta bende mide bulantisi bile yapiyordu.diş agrisi cekmektense covide raziyim(covid gecirdim)

her hastane ortaminda bulunan hemen korona olsaydi saglam hemsire dr kalmazdi.
hepsini gectim belirtileriniz var belki koronasiniz ve cigerlerinize inmeden erken donem tedavi olabilecekken isinizi yokusa suruyorsunuz
birde bildigim koronada ates yukselince düsmuyor

Çok geçmiş olsun

Ama korkunun ecele faydası yok

Bence gidip bir an evvel tedaviye başlayın kendi kendine geçecek bir şey değil

Hastaneye gidersem kesin kaparim nekadar sacma bir dusunce maskenizi eldiveninizi takin gidin sizin dusuncenize gore orda calisan herkes hasta. Ayrica bu supe ile gidip yedavi olmamak karantinaya girmemekte bencillik bana gore

Benim de dişim ağrıyor yirmilik dişim ağrısı boğazıma ve çeneme vuruyor . Sende de öyle olmasın?

N95 maske alıp takın ve hastaneye gidin. Korona belirtisi yoksa ozel muayenehanesi olan bir doktora muayene olabilirsiniz.

Ben sağlık raporu almak için pandemi hastanesine sevk edilmiştim. Yanımda COVID hastaları varken doktorlardan imza aldım, COVID hastalarıyla aynı yerde röntgen çektirdim falan. Çift maske taktım, elimi yüzüme gözüme sürmedim, sürekli dezenfektan kullandım. 3 gün hastaneye gitmek zorunda kaldım. Sonra kendimi karantinaya aldım, bir sorun olmadı şükür. Sizin COVIDle benzeşebilecek belirtileriniz var; ihmal etmeyin bence önleminizi alarak gidin. Önlem almak doktoru da korur sizi de. Geçmiş olsun.

InsAllah, diste iltihap varsa oda sakaya gelmez hele usteyse. Bu pandemi doneminde insan hastanede diken ustunde ama mecbur kalinca tedbir alinip gidilmeli. Baska yolj yok.

Yok alt diş 20lik. İşin komik kısmı yollar ç

Benim ateşim ateş düşürücü kullandıktan 20 dakika sonra düşmeye başlıyor. O sebeple bekliyorum yarın sabah kadar devam ederse halim elbette giderim.
Son süreçte sağlıkçı bir çok arkadaşım, hastaneye mecburen gidip gelen yaşlı kişilerden hastalanan çok oldu. O sebeple çekiniyorum. Bugün daha iyi uyandım güne.

Çok geçmiş olsun

Ama korkunun ecele faydası yok

Bence gidip bir an evvel tedaviye başlayın kendi kendine geçecek bir şey değil

Bugün daha iyi uyandım açıkçası dün yazdığımda çok kötüydüm. Eğer ki tekrar ederse akşama yine giderim

erken tanı önemli. tüm önlemlerinizi alarak gidin bence. kaldı ki diş iltehabı da riskli ve antibiyotiksiz geçmez. en azından özel bir hastaneye gidin. ama mutlaka gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…