• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok hastayım doktora gitmek istemiyorum

Diştendir muhtemelen ama siz tedbirinizi alın.
Doktor yönlendirmesiyle antibiyotik kullanabilirsiniz belki, herhangi bir klinik ilgilenmez mi acaba?
Ateş düşürücü aldınız mı?

Ateş düşürücü aldım.ikş gün daha ateş takibi yapıp ona göre doktor seçeneğini kullanacağım. İnşallah kalmaz o güne kadar bir şey :( açıkçası diş hekimi arkadaşlarım covid oldu. O yüzden dişçiye de gitmek istemiyorum :(

Ateş düşürücü aldım.ikş gün daha ateş takibi yapıp ona göre doktor seçeneğini kullanacağım. İnşallah kalmaz o güne kadar bir şey :( açıkçası diş hekimi arkadaşlarım covid oldu. O yüzden dişçiye de gitmek istemiyorum :(
Yok telefonla yönlendiremezler mi demek istedim.
Dişiniz iyi değilse gitmenizi öneririm, diş ağrısı çok zor ve önümüzde belirsiz aylar var.
Ben ateşlendiğimde ilaçla düşmüyorsa hastaneye git demişti hemşiremiz, kısa süreli de olsa düştüğü için rahatlamıştım.

Yemekten sonra çıktı belirtiler. Açıkçası çok önemsediğim arkadaşlarımın nikah törenine dahi katılmadım. Açık alan kalabalık hiç bir teklifi kabul etmedim.
Dün akşam yediğiniz yemekte covid ile enfekte olsanız bile bugün gündüz ateşiniz çıkmaz iki gün geçmesi lazım en azından enfekte olduysanız da dün akşamdan değildir

Herşeyde olduğu gibi covit de de erken teşhis önemli daha kolay geçiyor ilk şüphede gitmek gerekiyor
annem ilk şüphede Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesine gitti bırakın test yapmayı doktor ciğerlerini bile dinlememiş. Öksürük boğaz ve eklem ağrısı şikayetiyle gitmişti. Karantinaya a kendini bile dememiş doktor. Annemin eklem ağrıları iyice arttı ama ateş ve Nefes darlığı olursa gel test yapalım demişler

Arkadaşlar dünden beri ateşim var ara ara çıkıyor. Dişim ve kulağım çok ağrıyor o yüzden diye düşünmek istiyorum ama emin olamıyorum. Kemiklerim ağrıyor. Doktora gitmek asla istemiyorum. Yaşadığım şehirde tüm hastaneler pandemi hastanesi. İnanılmaz bir yoğunluk var. Eğer covid değilsem kesin bulaşır diye düşündüğüm için adım bile atmak istemiyorum. Son süreçte yine kimse ile görüşmedim ailelerimizden başka ama eşim bir kaç defa işe gitti geldi mecburen. Markete bile gitmiyorduk vakalar yine artınca bakkalımızdan(evimin karşısında) hızlıca ihtiyaçları giderip geliyorduk. Bir tek dün akşam sakin olduğunu bildiğimiz bir yere yine yürüme mesafesinde yemek yiyip geldik. İnanın çok korkuyorum değildir demek istiyorum :KK43:
Test yaptırmak için doktora bile gitmek istemiyorum. Ne yapayım ne dersiniz.
hastaneye gitmelisiniz. eğer covidseniz tedaviye hemen başlamanız gerek ilerlemeden. riske atmayın derim

Arkadaşlar dünden beri ateşim var ara ara çıkıyor. Dişim ve kulağım çok ağrıyor o yüzden diye düşünmek istiyorum ama emin olamıyorum. Kemiklerim ağrıyor. Doktora gitmek asla istemiyorum. Yaşadığım şehirde tüm hastaneler pandemi hastanesi. İnanılmaz bir yoğunluk var. Eğer covid değilsem kesin bulaşır diye düşündüğüm için adım bile atmak istemiyorum. Son süreçte yine kimse ile görüşmedim ailelerimizden başka ama eşim bir kaç defa işe gitti geldi mecburen. Markete bile gitmiyorduk vakalar yine artınca bakkalımızdan(evimin karşısında) hızlıca ihtiyaçları giderip geliyorduk. Bir tek dün akşam sakin olduğunu bildiğimiz bir yere yine yürüme mesafesinde yemek yiyip geldik. İnanın çok korkuyorum değildir demek istiyorum :(
İlçe sağlığı ararsanız gelip evde test yapabilirler miş şansınızı bi deneyin ben denedim bizimkiler yaşlı ve kronik hasta olunca kabul etmediler

annem ilk şüphede Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesine gitti bırakın test yapmayı doktor ciğerlerini bile dinlememiş. Öksürük boğaz ve eklem ağrısı şikayetiyle gitmişti. Karantinaya a kendini bile dememiş doktor. Annemin eklem ağrıları iyice arttı ama ateş ve Nefes darlığı olursa gel test yapalım demişler
Yani ilden ile mi değişiyor bu tutumlar bilmiyorum ama zaten belirtler tam olmadan yapılan testler negatif çıkıyor o yüzden eve git belirt olursa test yapacağız diyorlar. Benim yaşadığım yerde tek belirtsi bile olan birine ilaç verip gönderiyorlar. Kendim geçirdim yakın çevremde de çok var geçiren çevremin çoğusu da sağlıkçı ordan biliyorum. Hasta olarak da sağlıkçı olarak da iki tarafda böyle söylüyor

Yani ilden ile mi değişiyor bu tutumlar bilmiyorum ama zaten belirtler tam olmadan yapılan testler negatif çıkıyor o yüzden eve git belirt olursa test yapacağız diyorlar. Benim yaşadığım yerde tek belirtsi bile olan birine ilaç verip gönderiyorlar. Kendim geçirdim yakın çevremde de çok var geçiren çevremin çoğusu da sağlıkçı ordan biliyorum. Hasta olarak da sağlıkçı olarak da iki tarafda böyle söylüyor
Kızımın boğaz ağrısı ve ateşi vardı test yapılmadı. En azından doktor muayene etti doktor. Covid 19 da boğaz böyle olmaz dedi. Aynı anda annemde öksürük boğaz ağrısı ve eklem ağrısı vardı. Annemi muayene bile etmeden antibiyotik vermişler. Yiğenimde ishal. Şuan kızım yiğenim ve annem birlikteler. Aramızda 8 saat var. Evden çıkmıyorlar. Gidip çocuğumu alamıyorum. Virüs varsa iyice yaymayalım die. Özelde test yaptırmak istedik onlarda sadece antikor testi yapıyormuş

Kızımın boğaz ağrısı ve ateşi vardı test yapılmadı. En azından doktor muayene etti doktor. Covid 19 da boğaz böyle olmaz dedi. Aynı anda annemde öksürük boğaz ağrısı ve eklem ağrısı vardı. Annemi muayene bile etmeden antibiyotik vermişler. Yiğenimde ishal. Şuan kızım yiğenim ve annem birlikteler. Aramızda 8 saat var. Evden çıkmıyorlar. Gidip çocuğumu alamıyorum. Virüs varsa iyice yaymayalım die. Özelde test yaptırmak istedik onlarda sadece antikor testi yapıyormuş
Hani günlük bilmem kaç test yapıyoruz diyolardi. Ne kadar cok test okdar kurtarilan hayat deniyodu ne oldu? Belirtileri yasayanlara bile test yapılmıyor. Evde kalın evde kalın ay çıldırcammm. Kalmiyolar iste 😡

Özel hastanede test olmuyor mu? Belki yoğunluğu daha azdır

Arkadaşlar dünden beri ateşim var ara ara çıkıyor. Dişim ve kulağım çok ağrıyor o yüzden diye düşünmek istiyorum ama emin olamıyorum. Kemiklerim ağrıyor. Doktora gitmek asla istemiyorum. Yaşadığım şehirde tüm hastaneler pandemi hastanesi. İnanılmaz bir yoğunluk var. Eğer covid değilsem kesin bulaşır diye düşündüğüm için adım bile atmak istemiyorum. Son süreçte yine kimse ile görüşmedim ailelerimizden başka ama eşim bir kaç defa işe gitti geldi mecburen. Markete bile gitmiyorduk vakalar yine artınca bakkalımızdan(evimin karşısında) hızlıca ihtiyaçları giderip geliyorduk. Bir tek dün akşam sakin olduğunu bildiğimiz bir yere yine yürüme mesafesinde yemek yiyip geldik. İnanın çok korkuyorum değildir demek istiyorum :KK43:
Bacım gitmemen senin için daha tehlikeli olabilir eger pozitifsen tedavin erken baslarsa kolay atlatırsın gec kalma derim Allah şifa versn

Bulundukları yerin ilçe sağlık merkezini yada korona hattı var orayı ararsanız bilgilendirme yapabilirler yani çevremde çok fazla sağlıkçı var hatta sağlıkta merkezi yönetimde de çevrem var bütün uygulamalar bu şekilde falat doktordan doktora değişiyor tedavisi yada risk görmesi tanıdığım iki enfeksiyoncu var birisi sadece test yapıp yada ufak bi muayene yapıp gerekli görmezse test yapmıyor negatif çıkarsa hiç bir tedavi uygulamıyor diğeri ilk belirtide muayene test aynı anda da negatif pozitif çıkması önemli değil tedaviye başlıyor, çünkü erken belirti döneminde yapılan testler pozitif çıkmıyor pozitif olmama rağmen eklem ağrılarım halsizlik uyku hali olmasına rağmen test yaptırdım negatif çıktı ilaç tedavisine başladım 2 3 güne daha kötü oldum ilaç tedavisini belki erken aldığım için evde yatarak geçirdim akciğerle ilgili kronik bi rahatsızlığım da var ama çok şükür nefes darlığı yaşamadım

Ateş düşürücü aldım.ikş gün daha ateş takibi yapıp ona göre doktor seçeneğini kullanacağım. İnşallah kalmaz o güne kadar bir şey :KK43: açıkçası diş hekimi arkadaşlarım covid oldu. O yüzden dişçiye de gitmek istemiyorum :KK43:
geçmiş olsun kuzum.önlemlerinizi alarak gidin hastaneye belki kendi kendine geçebilecek bir durum değildir hastalığınız

Ben ciddi hasta olupta hastaneye gitmeyenleri anlamiyorum. Niye illa bulassin ki? Bazen ayni evdekilere bile bulasmiyo. Bence yinede gidin ister covid olsun ister olmasin

Hani günlük bilmem kaç test yapıyoruz diyolardi. Ne kadar cok test okdar kurtarilan hayat deniyodu ne oldu? Belirtileri yasayanlara bile test yapılmıyor. Evde kalın evde kalın ay çıldırcammm. Kalmiyolar iste 😡
O kadar testi kime yapıyorlar bende anlamıyorum

Lütfen bu oyle gecistirilecek bir durum degil.en kisa zamanda bi saglik kurulusuna gidin.pyle boyle temas kuruyosunuz sizde varsa esiniz onum çevresi derken boyle boyle artıyor vakalar.hem yoksa da iciniz rahat eder.

Back