• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel olmak istiyorum

Konu 2014 konusu. Niye hortladı ki?

Kardeşim 120 kilodan 90 kiloya indi korse giyer hep bir yılda toparladi sarkmalari gitti karni cok fenaydi tutunca cekip lastik gibi sunduruyordu ama simdi iyi durmda korseyle sporu deneyin bence

Daha 21 yasindasin onunde upuzun bi hayat var neyin karamsarligi bu ? Anlamiyorum yemin ederim kimse kizmasin bana ama insanlar genc yasta olumcul hastaliklarla bogusuyor, bi gun daha fazla nefes alabilmek icin hastane koselerinde bekliyor.. Sende sirf kolum vs sarkti diye hastaneye gitmek istiyorsun.. Bide ustune masada da kalsam yaptiracagim diyosun.. Allahin gucune gider Allah seni ozene bezene yaratmis, yuzun gozun duzgun, sagligin yerinde daha ne istiyosun ? Spor yap, beslenmene dikkat et.. Bak ne guzel ogretmen olacaksin, elin ekmek tutacak.. Guzel spor salonlarina, yuzmeye yazil.. Ayrica sunu hicbi zaman unutma sen manken gibi bedene de sahip olsan seni sevmeyen insan yine seni birakir gider.. Benim ne arkadaslarim var 150 kilo ama erkek arkadaslari, esi bunun lafini bile etmiyor.. Seven kusur gormez, kusur kapatir bunu hicbi zaman unutma ve gencliginin kiymetini bil :KK11:

Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur

Fiziğin için seni terkeden adamla evlenmemişsin sadaka ver

Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur
Birak estetigi ameliyati yazil spora oradaki egitmenler ihtiyacin olan alete yonlendirecekler seni .

Birak estetigi ameliyati yazil spora oradaki egitmenler ihtiyacin olan alete yonlendirecekler seni .
katılıyorum.. bu yaşta bıçak altına yatmayın derim.güzelce sporunuzu yapın,sıkılaşın,uygun ürünler kullanıp bakımınızı da yaptınzı mı oh mis. ne gerek estetiğe..

hem spor yapmak ruhen de çok rahatlatır.

Benim arkadaşmda 100 kilodan 60a düştü. Midesini küçültüp be ilk zaman her yeri sarkmıştı çok kötüydü ama 1 sene olmadı spora gidiyo 3 gün ağır fitnisss fıstık gibi oldu herşeyide giyiyor sabır ve spor başka çare yok

Back