• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel olmak istiyorum

Ayrica medyanin bize dayattigi guzellerden olma, cok guzel olmak 90-60-90 olmak degildir. Guzel ol, bakimli ol, temiz ol, isiltili ol , kendine guven. Bir bakan bir daha baksin ama dis guzelligin icin degil, disariya yaydigin o pozitif enerjin icin.

Son düzenleme:
Kız 60 kilo vermiş, o derideki sarkma egzersizle giderilebilecek gibi değildir.
Bir arkadaşım da tam olarak söylemiyor rakamını ama tahminimce o da 50'ye yakın kilo verdi, egzersiz filan da yapsa kesinlikle ve kesinlikle cerrahi işlem olmadan düzelmeyecek kadar sarkması var.
İzlerden korkmana gerek yok, artık tıp çok ilerledi. Eminim minimum iz kalacak şekilde atıyorlardır dikişleri ve kesikleri.
Ayrıca izler için daha sonra lazer uygulaması filan yaptırırsın, ne bileyim çok rahatsız eden olursa üstüne dövme ile estetik bir şey yaptırır kapatırsın.
Önemli olan sarkan derilerden kurtul.
Bu arada can-ı gönülden tebrik ederim, azmini çok takdir ettim.

'vucdu yüzünden terkediliyosanız ölmek istersiniz' demişsin. Ben ince yapılı uzun sayılabilecek bir boydayım, fizik iyi yani benim, yüzümde tatlıdır bitek öyle seksiliğim falan yoktur. Aldatıldım hemde sonrasında tekdit edildim, hala kalbimde olan fakat nefret ettiğim bu kişi şimdi ise bir başkasını seviyor. Sevdiği kişi benden yaşça büyük biraz daha balık etli fakat bunlar mühim değil..

ilk aldatıldığımı öğrendiğimde kendimi dünyanın en çirkin insanı gibi görmüştüm ama olayın bununla bi ilgisi yokmuş. Kendini sevmelisin sevmeyi öğrenmelisin.. Estetik o bu şu herşeyi yapıp istediğin gibi olduktan sonra, gene seni terkederlerse ne yapıcaksın?? gene mi ölmek isteyeceksin?

Salona da gittim ama çok devam edemedim.ama çok dokunuyor kızlar. Kimseye anlatamıyorum derdimi.buyuk şehirde olsam çalar im her doktorun kapısını. Ama yok.aglamaktan yüzüm gözüm her yerim şişti. Terk edilme k bişey değilde bu yüzden terkedilmek. ..

Valla sekerim azimli ve kararli olup devam etmelisin , eger saglikli olmak istiyorsan. Evde oturup aglayacagin saatleri salona ve sikilasmaya dok bence.

Canım annemin iş yerinde aynen senin gibi sorunu olan bir kız vardı tek farkı o senin gibi iradeli değildi 130 kg civarı 10 kg zorla verdi sonra midesine kelepçe taktırdı gecen yıl şimdi oda 65 -70 civarı Dr 5 kg daha vermesini söylemiş sonrada karın kol bacak popo ve göğüs toparlaması yapıcak ama bu Dr İstanbul da atamana kadar 5 kg falan daha ver bu kızda 170 boyundaydı .. Sonra atandığın yerde iyi bir araştırma yap mutlaka 3-4 doktora git nette hasta yorumlarını araştır ve ona göre karar ver ameliyattan sonra zaten Dr sürekli dengeli beslenme ve plates yapıcaksın demiş o kıza yada yüxüceksin demiş öpüyorum seni ataman istanbula çıkarsa ben kızın Dr adını veririm sana iyice araştırırsın dert etme 5 kg daha ver sonrada atamaya göre Dr araştır bunca kiloyu verdiğin için seni tebrik ediyorum o karaktersiz sevgilinde Totonu yesin
Sırf bu yüzden istanbulu yazıcam. Lütfen arkadasin ameliyat olduysa izleri hakkında bilgi ver bana.ozellikle kol..

130 kilodan 70 kiloya düşmek bile bir mucize sen bunuda atlatirsin canim en azindan paran yoksa bile suanda doktorlardan fikir al ve simdiden spora basla bol bol yuruyus ve moralini bozma terkettiyse etsin sevgilinin karakteri bozukmus onceden bilmiyomuydu senin fizigini bence sevinmen lazim boyle birinden kurtuldugun icin

'vucdu yüzünden terkediliyosanız ölmek istersiniz' demişsin. Ben ince yapılı uzun sayılabilecek bir boydayım, fizik iyi yani benim, yüzümde tatlıdır bitek öyle seksiliğim falan yoktur. Aldatıldım hemde sonrasında tekdit edildim, hala kalbimde olan fakat nefret ettiğim bu kişi şimdi ise bir başkasını seviyor. Sevdiği kişi benden yaşça büyük biraz daha balık etli fakat bunlar mühim değil..

ilk aldatıldığımı öğrendiğimde kendimi dünyanın en çirkin insanı gibi görmüştüm ama olayın bununla bi ilgisi yokmuş. Kendini sevmelisin sevmeyi öğrenmelisin.. Estetik o bu şu herşeyi yapıp istediğin gibi olduktan sonra, gene seni terkederlerse ne yapıcaksın?? gene mi ölmek isteyeceksin?
Haklısın tabi buna da şükür etmek lazım ama yinede kötü oluyo insan.sen anlarsın beni.o yetersiz lik duygusu..

Tebrik ederim,
bir insan kadar yuk atmissin vücudundan.
Zor olani basarmissin, bundan sonrasini daha kolay atlatirsin inşallah.
Spor tek basina yetmeyecektir muhtemelen operasyon gerekli.
yalniz bunun niye bu kadar sorun oldugunu anlayamadim ben.
iz kalmaz deseler de pat diye gidip operasyon geciremezsin.mutlaka on gorusmeler yapman gerekiyor.
Kendine bir dr belirleyip gorusmeye gitmekten baska sansin yok.
bu isi illaki yaptiracagim diyorsan yasadigin sehre en yakin buyuk şehre gidip doktorlarla yuzyuze gorusmen gerekiyor.

Bir
130 kilodan 70 kiloya düşmek bile bir mucize sen bunuda atlatirsin canim en azindan paran yoksa bile suanda doktorlardan fikir al ve simdiden spora basla bol bol yuruyus ve moralini bozma terkettiyse etsin sevgilinin karakteri bozukmus onceden bilmiyomuydu senin fizigini bence sevinmen lazim boyle birinden kurtuldugun icin
Bir aya kadar atanırim para pek sorun değil. .sadece bu ameliyatları olan biriyle konuşmak isterdim..

Sırf bu yüzden istanbulu yazıcam. Lütfen arkadasin ameliyat olduysa izleri hakkında bilgi ver bana.ozellikle kol..
Oda kışın olucak ama şuan senin şikayetlerinle aynı şikayetleri kolay değil aynen senin gibi 70-75 kg verdi herseyi sarktı kız daha 22 yaşında ve senin ne çektiğini o kızdan dolayı anlatabiliyorum kız plates yapıyor yüzüyor yürüyor 5 kg daha vermek için suan ameliyat öncesi evet zayıflıyor ama kollar göğüs göbek sarktıkça sarkıyor Dr tek yok ameliyat demiş 2 ay sonra olucak havalar soğusun diye bekliyor malum dikişler falan sıcakta olmuyor izler kalmıyor pek ama Dr u iyi seçmek gerek ondan tek tek araştırmak lazım İstanbul çıkarsa Dr adını veririm İzmir Ankara gibi yerlerdede çok iyi estetikçiler var ayrıca burda kk da arama yap çok iyi estetik doktorları var mutlaka rastlarsın.merak etme canım hersey düzelicek yolun 4 de 3 ünü atlattın az kaldı

Estetik olunca iz kalıyor canım ben sana özelden bir link atayım orada obeziteyi yenmiş insanlar estetik sonuçlarını da konuşuyor. ama genel olarak 1 yılın sonunda beyazlamış oluyor izler.

Oda kışın olucak ama şuan senin şikayetlerinle aynı şikayetleri kolay değil aynen senin gibi 70-75 kg verdi herseyi sarktı kız daha 22 yaşında ve senin ne çektiğini o kızdan dolayı anlatabiliyorum kız plates yapıyor yüzüyor yürüyor 5 kg daha vermek için suan ameliyat öncesi evet zayıflıyor ama kollar göğüs göbek sarktıkça sarkıyor Dr tek yok ameliyat demiş 2 ay sonra olucak havalar soğusun diye bekliyor malum dikişler falan sıcakta olmuyor
Benim göbekte yok sarkma...galiba ömrüm boyunca etek giyen askili giyen kızlara İmrenerek bakcam. ..

Ay konu sahibi olsam şimdiye fıttırmıştım. Kız 60 kg vermiş, aloooo?! 60! Belki de burada bilip bilmeden spor da spor diye tutturanların birinin kilosu kadardır bu. Seni azminden dolayı çook tebrik ederim. Mesleğin olacak, ne güzel. Bu sporla düzelmez, polyannacılıkla da düzelmez zira psikoloji de bir ihtiyaçtır. Doktorların da görmesi gerekiyor sonuçta, internet başından ne yapsınlar? Bence sen yine internet araştırmalarına devam et, aklına yatan isimlerle görüş. İz kalır mı nasıl olur vs konuş, beklentini anlat. Para da biriktirirsin bu vakte kadar. Kolay gelsin.

Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur

inşallah amacınıza ulaşırsınız..
ama bence siz bi de psikoloğa görünün..
obsesyon belirtileri var gibi..

Haklısın tabi buna da şükür etmek lazım ama yinede kötü oluyo insan.sen anlarsın beni.o yetersiz lik duygusu..

anladığım için yazmak istedim. Neler geçti aklımdan, dedim ya kendimi dünyanın en çirkin insanı ilan etmiştim ama sorun ben değildim, sorun karşımda ki kişinin kişiliksizliğiydi. Ne acıdır ki ben kişiliksiz bir insanı sevdim..

Sen gene kilonu ver, sağlıklı ol, istiyosan estetiğini de ol ama bunu birileri seni yetersiz buldu terketti diye yapma.. seni sen olduğun için sevecek birileri mutaka çıkacaktır, avuntu gibi gelse de öyle. Angelina Jolie 'iki kere aldatıldığı' için ayrılma karasrı almış ve artık eşinin kendisini sevmediğini söylemiş. O napsın, oda mı yetersiz :) Dediğim gibi sen kendini sev gerisi mühim değil.:KK23:

Back