• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel olmak istiyorum

bardağın boş değil dolu tarafına bakmalısın bence.

21 yaşındasın. ne kadar gençsin. ne güzel hemencecik atanmışsın.

130 kilodan 70 kiloya düşerek zoru başarmışsın. şimdi ne yapıcaksın?

hem diyetine devam edip hem de bol bol spor yaparak hem zayıflamaya devam ediceksin hem de sıkılaşıcaksın.

sıkılaşamazsan sporla o zaman gidip doktorlarla görüşürsün ne yapılabilir diye?

bu arada hep dediğim bir şey vardır. kimse seni dış görüntün için sevmemeli zaten. seni sen olduğu için sevmeli.

seni değil de sadece bedenini seven birinden kurtulmuşsun sevin.

inan sana gerçekten aşık olmayan erkek için kusur bulmak zor değil.

zayıf olsan çok zayıfsın kilo al der kilolu olsan kilo ver oran şöyle buran şöyle giyimin böyle.

aşık olsa zaten seni kusursuz görürdü. önemli olan bu aşkı bulabilmek.

:KK9::KK9::KK9:

Adriana lima bile aldatilirken sen bir mal genç seni terketti diye olmek mi istiyorsun ?

Bu tarz germe ameliyatlarinda ciddi izler kaliyor canim iyi düşün vücut Estetiği bölümüne yaz yardimci olan çok olur ama spor yapmadan bicak altina yatma bence çünkü kol ve bacak en kolay toparlanan bolgeler sonra belki goguslerini kucultup toparlatirsin o bölge cok zor

Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur

Canim kuzenim 100 kilo verdi su an senin kilonda. Vucudunun hali senden beterdir tahmin edebiliyosundur. Manken gibi kocasi var. Sismanken evlendiler. Sevgilinle mutsuzlugunu bunlara baglama. Ama tabiki guzellesmek icin ugras. Pilatese basla cok acil. Haftanin 6 gunu yap bi gun ara ver degisime inanamicaksin. Callanetics bir harika bu sitede kesfettim. 1 yil bunlarla ugrassan paran olunca da ameliyat olursun :) belki gerek bile kalmaz ameliyata

bu nasil bi dusuce allahsen bunun cok kolay bi yolu varken ameliyat riskini ve masrafini niye yuklenesinki

hergun 1saate yuru yarim saatte egzersiz yapsan degisime inansmazsin ama azimli olcaksin bi gun yapayim uc gun yapmayayim olmaz hergun saatinde

Yaptım hala da yapıyorum. Göğüslerim zaten kucuktu şimdi bi de şarkı. Göğüs u takmiyorum aslında zayiflar bile yaptırıo ama kollarım bacaklarim. Estetik bölümüne ameliyat olanlara da yazdım kimse dönmedi geri.insana çok dokunuyor ...

o kadar kilo vermiş birinin vücudu sporla düzelemez. bazı azınlığın derisi çok elastik oluyor sarkmadan zayıflıyor.o kadar sarkmış özellikle göğüs pilatesle falan düzelmez.boşuna umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşama. erkek olsan kas yapar doldurmaya çalışırdın altını.

senin yapabileceğin iyice yağ oranını düşürüp estetisyenle görüşmen. göğüste meme ucunda ve dikine iz oluyor. kolda ise iç tarafta.izde önemli olan senin yara izi iyileşmen. mesela daha önce yaraların kabardı mı izi kaldı mı?iyi iyileşiyorsa kalmaz iz. başak şekerpareyi arat internetten o da kilo verip ameliyat oldu.sorabilirsin. sevgiline gelince demek ki yeterince sevmemiş ve bunu görmüş oldun. yoluna bak. herşeyin çözümü var

Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur
Canım annemin iş yerinde aynen senin gibi sorunu olan bir kız vardı tek farkı o senin gibi iradeli değildi 130 kg civarı 10 kg zorla verdi sonra midesine kelepçe taktırdı gecen yıl şimdi oda 65 -70 civarı Dr 5 kg daha vermesini söylemiş sonrada karın kol bacak popo ve göğüs toparlaması yapıcak ama bu Dr İstanbul da atamana kadar 5 kg falan daha ver bu kızda 170 boyundaydı .. Sonra atandığın yerde iyi bir araştırma yap mutlaka 3-4 doktora git nette hasta yorumlarını araştır ve ona göre karar ver ameliyattan sonra zaten Dr sürekli dengeli beslenme ve plates yapıcaksın demiş o kıza yada yüxüceksin demiş öpüyorum seni ataman istanbula çıkarsa ben kızın Dr adını veririm sana iyice araştırırsın dert etme 5 kg daha ver sonrada atamaya göre Dr araştır bunca kiloyu verdiğin için seni tebrik ediyorum o karaktersiz sevgilinde Totonu yesin

Ben dün dizimin üstünde ilk çatlaklarımı fark ettim
dünyam karardo resmen...daha 24 yaşındayım
zeytinysğı süre süre bir hal oldum dünden beri...anlıyorum seni ama ameliyat son çaren olsun..1yıl ver kendine...hatta 1.5
5 ayını verecek kilon varsa onlara ayır 1senesini de sıkılaşmaya .daha iyisi için yağlar kullan çok gençsin...tazeciksin 3lt su iç
sigara varsa bırak yada azalt oldukça...havuç tüket günlük 1 tane..solgarrın cilt için bitkisel ilaçları var ,hep kullan ..c vitamini aynı şekildeameliyatın son çaren olsun..spora değinmiyorum bile...yaşam şeklin olsun..tibetin 5hareketini ısrarla tavsiye ederim

Son düzenleme:
ercan karacaoğluna fotolarını gönderip fikir alabilirsin. burada memnun kaldıklarını yazmışlar. sonra da görüşmeye gider gelirsin. bi atan paranı kazan ve moralini bozma lütfen.

O kadar gençsin ki... Önündeki upuzun hayatı bu şekilci ve bencil adamla mı geçirecektin ? Sevgi bakanın gözündedir unutma. Çok güzel zayıflamışssın bir yolu mutlaka vardır toparlamanın. Canını yakma sakın ablacım.

Ben dün dizimin üstünde ilk çatlaklarımı fark ettim
dünyam karardo resmen...daha 24 yaşındayım
zeytinysğı süre süre bir hal oldum dünden beri...anlıyorum seni ama ameliyat son çaren olsun..1yıl ver kendine...hatta 1.5
5 ayını verecek kilon varsa onlara ayır 1senesini de sıkılaşmaya .daha iyisi için yağlar kullan çok gençsin...tazeciksin 3lt su iç
sigara varsa bırak yada azalt oldukça...havuç tüket günlük 1 tane..solgarrın cilt için bitkisel ilaçları var ,hep kullan ..c vitamini aynı şekildeameliyatın son çaren olsun
Kahve telvesi ile ovmayı öneriyorlar bende kk da yani burda öğrendim deneyip çatlaklardan kurtulan çok arkadas var canım Istersen bir arat forumda

Nesporu yapiyorsun.sikilasma hareketleri yapacaksin sen.spor salonuna git ve onlar halleder..o kolay cnmmm...ne guzl kilovermissin.

Boyut 1.70 spor zaten yapıyorum ama sporla toplayacak gibi değil vücudum. Eğer vücudunun yüzünden terkediliosaniz ölmeyi de istiyo insan..

Ayyyyy kardes, bak gencecik bir kizsin, ne olmesi deli misin? Simdi sana dediklerim tiri viri gelecek ama kiloya bilmem neye bakan adamdan zaten hayir gelmez, bak ben zayifim, boyumuz da ayni, bir lise arkadasim var , gayet tombul. Ben yalniz ve mutsuzum, o evli, cocuklu ve mutlu, onun yerinde olmak icin 150 kilo olmaya fitim vallahi. Bu soylediklerim biliyorum sana tiri viri gelecek...neyse, konuya gecelim.

Bence estetik ameliyatlik bir durumun yok, gencsin, cildin kendini toplar. O yuzden yoga, pilates, ve kas egzersizlerine yonelmelisin. Bir spor salonuna git, hocaya vucudunu goster, 6 ay calis, bakalim ne duruma gelceksin. Ilerleme gormezsen, estetik cerrahlar fazla derileri kesip topluyorlar, iyi bir doktor bu isi lazerle izsiz bile halledebilir ama ihtiyacin olacagini sanmam. Sen once bir spor salonuna git derim.

Kollarin icin soyle seyler yapabilirsin mesela, ben bunlari yapiyorum:

http://www.youtube.com/results?search_query=flabby+arms

Salona da gittim ama çok devam edemedim.ama çok dokunuyor kızlar. Kimseye anlatamıyorum derdimi.buyuk şehirde olsam çalar im her doktorun kapısını. Ama yok.aglamaktan yüzüm gözüm her yerim şişti. Terk edilme k bişey değilde bu yüzden terkedilmek. ..

Back