• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel olmak istiyorum

Boyut 1.70 spor zaten yapıyorum ama sporla toplayacak gibi değil vücudum. Eğer vücudunun yüzünden terkediliosaniz ölmeyi de istiyo insan..
Bende 21 yasindayim bukadar umutsuz olma yasin kucuk daha vUcudun yuzunden oldugunu nereden biliyorsun ki ayrica neden basta sevgili olmus ozaman ve senin bedeninden once dusuncelerin gelmeli beden yuz onemsiz mi asla cok onemli ama basta sevgili olup vucudun kotu dediyse eger sana sonradan seni zaten sevmiyornus sevse yaninda olur seninle birlikte cozum arardi uzulme oyuzden onca kiloyu verebilmissin toparlanmaktan mi korkuyorsun onuda yaparsin bukadar kotu dusunme

Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur

oncelikle herkesin incecik vucudu yok canim kendinizi herkesten asagi gordugunuz icin boyle diyorsunuz lutfen boyle dusunmeyin..
ve estetik ameliyata bulasmamanizi oneririm.. sanirim daha vereceginiz kilolar var.. spora baslayin kesinlikle faydasi olur.
gecen yil bir ay callanetics yaptim en cok belimde incelme oldugu icin orayi yaziyorum bir ayda 8 cm fln incelmistim.. hicbir diyet yapmadan ustelik...
kesinlikle callaneticsi oneririm. hem kendinizi zinde hissedersiniz hemde vucudunuz gunden gune sekillenir

anladığım için yazmak istedim. Neler geçti aklımdan, dedim ya kendimi dünyanın en çirkin insanı ilan etmiştim ama sorun ben değildim, sorun karşımda ki kişinin kişiliksizliğiydi. Ne acıdır ki ben kişiliksiz bir insanı sevdim..

Sen gene kilonu ver, sağlıklı ol, istiyosan estetiğini de ol ama bunu birileri seni yetersiz buldu terketti diye yapma.. seni sen olduğun için sevecek birileri mutaka çıkacaktır, avuntu gibi gelse de öyle. Angelina Jolie 'iki kere aldatıldığı' için ayrılma karasrı almış ve artık eşinin kendisini sevmediğini söylemiş. O napsın, oda mı yetersiz :) Dediğim gibi sen kendini sev gerisi mühim değil.:KK23:
üstelik Angelina Jolie estetikle yeniden doğan bir kadın. nolmuş yaptırdığı estetikler işe yaramış mı, hayır iki kere aldatılmış!! bu kadar küstahça ve terbiyesizce vücudundan dolayı seni terk eden erkek müsveddesini gerinde bırak ve koşar adım kendine odaklan ölme düşüncelerini falan da çıkar aklından. sen varsan bu dünya var, sen yoksan yok...

İnsanoğlu böyle işte...

Arkadaşım dünyanın kilosunu vermişsiniz, size bunun mutluluğunu yaşamayı çok gören bir adamla ne işiniz var? Ne hali varsa görsün! Defolsun gitsin.

Sizin şu anda kendinizle gurur duymanız lazım. Kolay mı bu kadar kilo vermek?

Ayrıca burada kimselere yalvarmanıza gerek yok bence. Bir doktora gidin. Herkesin vücut yapısı bir değil ki...

İnsan nasıl mutlu olacaksa onu yapmalı. Bence git ve bir kaç doktorla görüş, kafandaki sorulara bir de ordan cevap ara. Ama sakın ola ki tek doktorla görüşüp karar verme. Çünkü ilk gidişte acemilik yaşarsın, bu görüntünden memnun olmadığın için söylenilen vaadler karşısında ilk doktor muhteşem gelicek büyük ihtimalle. Forumdan da doktor konusunda fikir alabilirsin bence. Göğüs dikleştirmek sık yapılan bi ameliyat diye biliyorum, ama zorlu olduğunu duymuştum elini kolunu zor kaldırıyosun diyorlardı. Kol gerdirmeyle ilgili hiç bir fikrim yok. Ama yağ aldırma/gerdirme ameliyatı olsan da sporla desteklemen lazım, yoksa yapay olarak yağlarından kurtulduğun için deforme bir görüntü oluşabiliyormuş sonradan.

Herkes spor yap estetiğe bulaşma demiş ama şunu gözden kaçırmışlar, o kadar kg verdikten sonraki sarkmalar platesmiş şuymuş buymuş gitmezzz. Üzgünüm bu konuda ama durum böyle. Estetik operasyon yaptıran drlar iile iletişime geçmelisin ve ön görüşmelerle aşağı yukarı bir fikir edinebilirsin.

canım ameliyat masasına yatmak ölmek bence depresyona girmissin ondan düsüncelerin bu yöne gelmis en güzeli milyarlarda vermeden git spora yazıl sıkılaştır kendini zor bisey değilki 130 kilodan 70 kiloya düsmüssün sende bu güc varken herseyi yaparsın, ayrıca seni fizigi özelligine dayalı olarak terkeden o insan gün gelicek geri de dönücek sen spor yaparak sıkılasabilirsin değişip güzellesebilirsin. ama o? karakteri bozuk bi kere onu hicbisey düzeltemez

60 kilo vermiş birine, sarkıkları için spor yap önerisini yapmak nasıl bir mantıktır anlamış değilim..

Konu sahibesi uzun zaman geçmiş, eğer okursan, sitede vücut estetiği, meme estetiği gibi bölümler var, oradaki konuları, paylaşımları okuyup, arkadaşlara ulaşabilirsin..

Çözümün sadece germe operasyonları..

Kombine germe yapılabilir, karın+kol+bacak germe gibi.

Yalnız bacak germede bazı komplikasyonlar oluşabiliyor, bu riskleri doktorunla tam olarak konuşmalısın..

Tebrik ederim bu arada verdiğin kilo için:nazar:

60 kilo vermiş birine, sarkıkları için spor yap önerisini yapmak nasıl bir mantıktır anlamış değilim..

Konu sahibesi uzun zaman geçmiş, eğer okursan, sitede vücut estetiği, meme estetiği gibi bölümler var, oradaki konuları, paylaşımları okuyup, arkadaşlara ulaşabilirsin..

Yalnız bacak germede bazı komplikasyonlar oluşabiliyor, bu riskleri doktorunla tam olarak konuşmalısın..

Yırmı yasında daha sporla topladığını toplasın önce diye düşündük biz

Aynen öyle bu kadar aşırı kilo vermelerde sporla mümkün değil maalesef. Operasyon şart ve İz mutlaka kalıyor ama şuanki durumdan memnun olmadığına göre iz bu durumdan daha iyi duracaktır ve zaten mümkün olduğunca gizli yerlerde oluyor izler. kollarda mesela tam koltuk altı hizasına yapıyorlar.

Ama tıbben mümkün değil..60 kg veren bir insanda bildiğiniz deri fazlalıkları vardır şu an..Hani normal bir gevşeme değil sporla halletsin..

O derilerin cerrahi olarak alınması gerekiyor..

Ama hala 70 kilo olduğunu söylemiş en son. Belki daha kilo vermek ister. 70 hala fazla drğil mi? Acaba ne yaptı çok merak ettim.

Boyut 1.70 spor zaten yapıyorum ama sporla toplayacak gibi değil vücudum. Eğer vücudunun yüzünden terkediliosaniz ölmeyi de istiyo insan..
emin ol sporla toparlarsın . çok gençsin . hem daha fazla zayıflamana da yardımcı olur . sıkılaştırıcı egzersizler aşırı işe yarıyor . spor salonuna kayıt olup iradeli bir şekilde devam edin . 1 ayda bile farkı görürsünüz .

Ama hala 70 kilo olduğunu söylemiş en son. Belki daha kilo vermek ister. 70 hala fazla drğil mi? Acaba ne yaptı çok merak ettim.

Boyunu ve yağ oranını şu an bilemeyiz dans..Ona doktor muayenesinde karar verilir, tahliller falan yapılır..Eğer kilo vermek istiyorsa biraz daha sabretmesinde fayda var tabi..Ama normal bir vücut görünümüne sahip olmasının tek çaresi ameliyat..

İzleri de kafasına takmasın, 1-2 sene içinde hepsi silikleşir..

Boyunu ve yağ oranını şu an bilemeyiz dans..Ona doktor muayenesinde karar verilir, tahliller falan yapılır..Eğer kilo vermek istiyorsa biraz daha sabretmesinde fayda var tabi..Ama normal bir vücut görünümüne sahip olmasının tek çaresi ameliyat..

İzleri de kafasına takmasın, 1-2 sene içinde hepsi silikleşir..

Ama iyi vermiş valla. Bravo..

Back