- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
bardağın boş değil dolu tarafına bakmalısın bence.
21 yaşındasın. ne kadar gençsin. ne güzel hemencecik atanmışsın.
130 kilodan 70 kiloya düşerek zoru başarmışsın. şimdi ne yapıcaksın?
hem diyetine devam edip hem de bol bol spor yaparak hem zayıflamaya devam ediceksin hem de sıkılaşıcaksın.
sıkılaşamazsan sporla o zaman gidip doktorlarla görüşürsün ne yapılabilir diye?
bu arada hep dediğim bir şey vardır. kimse seni dış görüntün için sevmemeli zaten. seni sen olduğu için sevmeli.
seni değil de sadece bedenini seven birinden kurtulmuşsun sevin.
inan sana gerçekten aşık olmayan erkek için kusur bulmak zor değil.
zayıf olsan çok zayıfsın kilo al der kilolu olsan kilo ver oran şöyle buran şöyle giyimin böyle.
aşık olsa zaten seni kusursuz görürdü. önemli olan bu aşkı bulabilmek.
Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur
Boyut 1.70 spor zaten yapıyorum ama sporla toplayacak gibi değil vücudum. Eğer vücudunun yüzünden terkediliosaniz ölmeyi de istiyo insan..
Küçük biyerde yaşıyorum. Gidemiyorum.doktorlara yazıyorum gelin görüşelim diolar başka yok...Terk edilme sebebiniz vücudunuzun sarkmış olmasi mi? Kimseye yalvarmaniza gerek yok bi doktora gidip öğrenebilirsiniz.
Canım annemin iş yerinde aynen senin gibi sorunu olan bir kız vardı tek farkı o senin gibi iradeli değildi 130 kg civarı 10 kg zorla verdi sonra midesine kelepçe taktırdı gecen yıl şimdi oda 65 -70 civarı Dr 5 kg daha vermesini söylemiş sonrada karın kol bacak popo ve göğüs toparlaması yapıcak ama bu Dr İstanbul da atamana kadar 5 kg falan daha ver bu kızda 170 boyundaydı .. Sonra atandığın yerde iyi bir araştırma yap mutlaka 3-4 doktora git nette hasta yorumlarını araştır ve ona göre karar ver ameliyattan sonra zaten Dr sürekli dengeli beslenme ve plates yapıcaksın demiş o kıza yada yüxüceksin demiş öpüyorum seni ataman istanbula çıkarsa ben kızın Dr adını veririm sana iyice araştırırsın dert etme 5 kg daha ver sonrada atamaya göre Dr araştır bunca kiloyu verdiğin için seni tebrik ediyorum o karaktersiz sevgilinde Totonu yesinSelam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur
Kahve telvesi ile ovmayı öneriyorlar bende kk da yani burda öğrendim deneyip çatlaklardan kurtulan çok arkadas var canım Istersen bir arat forumdaBen dün dizimin üstünde ilk çatlaklarımı fark ettim
dünyam karardo resmen...daha 24 yaşındayım
zeytinysğı süre süre bir hal oldum dünden beri...anlıyorum seni ama ameliyat son çaren olsun..1yıl ver kendine...hatta 1.5
5 ayını verecek kilon varsa onlara ayır 1senesini de sıkılaşmaya .daha iyisi için yağlar kullan çok gençsin...tazeciksin 3lt su iç
sigara varsa bırak yada azalt oldukça...havuç tüket günlük 1 tane..solgarrın cilt için bitkisel ilaçları var ,hep kullan ..c vitamini aynı şekildeameliyatın son çaren olsun
Boyut 1.70 spor zaten yapıyorum ama sporla toplayacak gibi değil vücudum. Eğer vücudunun yüzünden terkediliosaniz ölmeyi de istiyo insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?