• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel olmak istiyorum

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur

Yasin kucuk sporla da halledilebilir belki vucudun kendini koyverecek kadar yasli degil snucta

Spor yapsanız

Hem gıdın hastaneye bırkac doktorla gorusup karar verın daha netleşir kararınız

Çok ıyı kılo vermıssınız bu arada tebrık ederım

Uzmeyın kendınızı ıstedıgınız gıbı olursunuz ınsallah

Öncelikle bu kadar karamsar olmaktan vazgeçmen lazım. Ölmeyi isteyecek kadar kötü bi durumda değilsin.
Arkadaşın da dediği gibi yaşın küçük, operasyonlardan önce spor yapmayı denemelisin, yanında sıkılaştırıcı kremlerle, yağlarla destekleyebilirsin.

bencede pilates falan yap profesyonel spor salonları var uzman hocalar falan onlarla çalış ameliyat çözüm değil sporla daha iyi sonuç alırsın

Bence de önce bir uzman eşliğinde spor yapsan. Personal coach falan diyorlar ya. O nasıl laf öyle, ölsem de o ameliyatları olucam ne demek:KK12:. Fiziksel görünümden önemli, değerli şeyler var ama di mi?

Estetigi secmen icin cok erken. Neden hemen kolay yolu seciyorsun. Biraz spor yap, biraz pilates, biraz yuz. Sonra, sikilastirma programlari var onlari yap. Yasin kucuk cabuk toparlarsin.

Boyut 1.70 spor zaten yapıyorum ama sporla toplayacak gibi değil vücudum. Eğer vücudunun yüzünden terkediliosaniz ölmeyi de istiyo insan..

Bir mal yuzunden olmeyi dusunuyorsan sende sorunlusun.

hangimiz çok güzel olmak istemiyoruz ki:KK46:

bence estetiğe bulaşma küçük bi estetik değil gibi duruyo çünkü bahsettiğin. spora başla, benim bi arkadaşım diyete başladığı gün spora da başlamıştı. vücudunda hiç sarkma olmadan 40 kilo vermişti.

Arkadaslar çok fazla kilo kaybetmiş bu kadar ciddi zayıflama da sporla sikilasamaz. Estetik ameliyatla ilgili programda dikiş leri görünmeyen yerlere atıyoruz demişti doktor, mesela karın gerdirmede camasir in içinde kalacak şekilde atılıyor. Benim arkadasimda 60 kilo vermişti gerdirdi karnını, izleri kötü durmuyor, izden korkma.

70 kilo fazla gibi sanki.. her neyse arkadaşlarında dediği gibi sıkılaştırıcı bacak hareketleri fln yapabilirsin. internette var..

Selam sevgili kk .yine ağlayarak ben geldim.bilenler bilir ben 21 yaşında 130 kilodan 70 kiloya düşmüş bi insanım. Ee düştüm de ne geçti elime.sarkmis kollar gögüsler bacaklar...ve az önce bu yüzden terkedildim.hep hayalim herkes gibi incecik vücudum olması. Kısa kollu giymek etek giymek.bu sene öğretmen olucam iyi puan aldım kpssden. Ona bile sevinemedim. Bu sitede yalvarmadigim insan kalmadı. Estetik operasyon geçiren herkese yazdım herkese yalvardim bilgi verin nolur diye.kimse geri dönmedi. Bi kez daha yalvariyorum nolur hiç mi kimse bilmiyo kol bacak germede ne kadar iz kaldigini.atandigim anda kredi çekip yaticam o masaya istersem öleyim orda..ama nolur biriniz yardım edin nolur

bardağın boş değil dolu tarafına bakmalısın bence.

21 yaşındasın. ne kadar gençsin. ne güzel hemencecik atanmışsın.

130 kilodan 70 kiloya düşerek zoru başarmışsın. şimdi ne yapıcaksın?

hem diyetine devam edip hem de bol bol spor yaparak hem zayıflamaya devam ediceksin hem de sıkılaşıcaksın.

sıkılaşamazsan sporla o zaman gidip doktorlarla görüşürsün ne yapılabilir diye?

bu arada hep dediğim bir şey vardır. kimse seni dış görüntün için sevmemeli zaten. seni sen olduğu için sevmeli.

seni değil de sadece bedenini seven birinden kurtulmuşsun sevin.

inan sana gerçekten aşık olmayan erkek için kusur bulmak zor değil.

zayıf olsan çok zayıfsın kilo al der kilolu olsan kilo ver oran şöyle buran şöyle giyimin böyle.

aşık olsa zaten seni kusursuz görürdü. önemli olan bu aşkı bulabilmek.

En iyisi doktorla gorusmek o sana en iyi cevabi verecektir ...
Burdan kim.ne dese bos, bir doktorla gorusmen lazim.

Seni vucudun icin terk edeni sen hic isteme.

Ben iki senede homini gırtlak yüzünden aldığım on kiloyu veremezken sen 60 kg vermişssin başarmışsın ve vücudun sarkık diye seni terk eden birine üzülüyorsun. Yapma.

Boyut 1.70 spor zaten yapıyorum ama sporla toplayacak gibi değil vücudum. Eğer vücudunun yüzünden terkediliosaniz ölmeyi de istiyo insan..
terk ediyorsa terk etsin güle güle....o hale 1 günde gelmedin yaaa... 1 günde de sıkılaşamazsın...ani kilo vermenin sakıncaları...ama toparlanmak için evet cerrahi bir müdehale gerekiyor...bunun için bir doktor bulup görüş sadece fazla derini alıcaklar...seni sıkılaştırmayacaklar...sanıyorum estetik bir dikişle yada lazele yapıştırma yöntemiyle olacak...iyi bir doktor bul ona sor...

Back