• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok güzel bi alyans modeli beğendim

eylem008

Seni bana gönderen Rabbime hamdolsun
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
540
152
323
nisan ayında nişanımız olacak kısmetse..altınbaş'ın destan serisi modelinde bu alyansı çok beğendik
inşallah bunu alacağız sizce nasıl??
$destan serisi.JPG

ben beqenmedim canım çok karanlık alyanslar..ışıl ışıl pırıl pırıl negüzel alyanslar var...birde yıprandıqını düşünürsek hiçbir özelliği kalmaz diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
hadi ya vaz mı geçsek acaba..:) ya şöyle bi sorun var sarı sarı altın takmayı ne sevgilim istiyo ne de ben
kaldı ki ona da öyle altın hiç yakışmıyo esmer biraz kendisi..:) kro gibi oluyo:)

hadi ya vaz mı geçsek acaba..:) ya şöyle bi sorun var sarı sarı altın takmayı ne sevgilim istiyo ne de ben
kaldı ki ona da öyle altın hiç yakışmıyo esmer biraz kendisi..:) kro gibi oluyo:)

canım şimdi beyaz alyanslar çok moda...ışıl ışıl duruyor....herkeste onlardan var...üzeri taşlı olanlardan alabilirsin...parmakta çok zarif duruyor...

Bence cok şk ben olsam bende bu modellerden secerdim belki daha farkli olabilir

öncelikle hayırlı olsun, bizde salı günü alyans bakmaya çıktık karar verdik çok şükür, bende baktım bu modele önce çok beğenmiştim ama sonra vazgeçtim, iki kenarında taş var bu modelin çok parlıyor ortası da çok karanlık duruyor tezat bir durum oluşturuyor parmakta, bir de nişanlımın yorumu vazgeçirdi beni 2 yıl sonra modası geçecek sıkılacaksın dedi ömürlük birşey istiyorunm ben dedi, baktım doğru söylüyor vazgeçtim canm

canım sen beğendiysen güzeldir :) içine sineni alman en iyisi değil mi? benden sana bi öneri , biz de alyansımızı yeni aldık o yüzden söylüyorum, alyansını değiştirmeyi düşünüyor musun yoksa ömürlük mü istiyorsun en önemli soru bu. buna cevap ver kendi kendine canım. eğer ben sıkıldıkça değişirim diyosan bu gayet güzel ama bi kere alırım ölene kadar olsun diyosan daha sade bi model beğenmeni tavsiye ederim. bundan sıkılabilirsin çünkü bi zaman sonra

canım şimdi beyaz alyanslar çok moda...ışıl ışıl duruyor....herkeste onlardan var...üzeri taşlı olanlardan alabilirsin...parmakta çok zarif duruyor...

katılıyorum arkadaşa bu modelin beyazlı olanı yok muydu acaba

hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
açıkcası çok sevmeme rağmen kararsızım..şu konuda kararsızım onun yanına ne tek taş yakışır ne bilezik
ne de başka bişey..sıkılmayız modelden sanmıyorum..aynı taktığımız yüzüğümüz var gümüş 6 yıldır
takıyoruz sıkılmadık..hatta evlendikten sonra da kullanalım diyoruz..:)
ya böyle çok eski bi yüzük gibi hava vermiş hoşumuza gitti..severim öle antika modelleri
ama siz korkuttunuz beni..:)
insanoğlunun her an fikri değişebilir..bugün isterim yarın istemem haklısınız..
neyse daha almadık zaten en iyisi biraz daha bakmak...

Hiçç begenmedimmm
Birde taşşız olanda bayan alyansı gibi duruyorr:26:

bencede biraz daha bak kafan karışık senin, ben de çok dolaştım farklı modeller gördükçe insanın kafası daha çok karışıyor ama seçtiğim modeli görür görmez işte bu dedim içimde hiç tereddüt kalmadı, öyle olması lazım alırken,

Ben böyle kara kara modelleri sevmiyorum yaa.. :))
Sarı sarı sevmiyorsan beyaz al canım,ama yeşil altınla beyaz altın birlikte olabilir..
Sırf beyaz altın alyans kullananlardan gümüş sanılıyor gibi şikayetler duymuştum bir kaç kez..
Bende sarı altını pek sevmem senin gibi, benim alyansım beyaz altın ağırlıklı, etrafı yeşil altınla çevrili.. Öyle iki renk altın düşünebilirsin yani..

Son düzenleme:
bence de canım alyansta siyah pek hoş durmuyor. ben parlak ve sade modelleri beğeniyorum. tabii zevk sizin kullanacak olan sizsiniz.mutluluklar dilerim :16:

ben sana bir model gösterim mi bayılmayın ama tek taş ve alyans yaa bide bunu bilen adı ne falan duyan var mı nolur söylesin

bayan için taşlı beyaz altın erkek içinde taşsız beyaz altın olan çok şık ışıl ışıl alyanslar var birde sadece beyaz altın olan modeller gümüş sanılabiliyormuş.kenarında çok az sarı altında kullanılmış olursa öylede hoş duruyo.yinede tercih sizin içinize sinen kullandıkça mutlu olacağınız bir model almanız dileğiyle.

Back