çok güçlü hissediyorum kendimi

Tebrik ederim. Sevin tabi kendinizi. Kimse yokken biz vardık kendi içimizde :p

Eşim bazen der ki "Hayatımda kendini senin kadar seven insan görmedim"
Ben de derim ki "Önce kendimi ben seveyim ki başkaları da sevsin. Tamam tamam kıskanma 1. sırada kendimi 2. sırada seni seviyorum" :p

Tebrik ederim. Sevin tabi kendinizi. Kimse yokken biz vardık kendi içimizde :p

Eşim bazen der ki "Hayatımda kendini senin kadar seven insan görmedim"
Ben de derim ki "Önce kendimi ben seveyim ki başkaları da sevsin. Tamam tamam kıskanma 1. sırada kendimi 2. sırada seni seviyorum" :p
Hayatın şifresi, bayılıyorum buna, tabii ki önce ben.. yoksa şikayet ede ede hayatı kendimize ve sevdiklerimize zindan eder dururuz.

karışık iş yok :) beynimizde büyüttüğümüz işler var :)
erkek arkadaşım cumartesi günü ailesiyle tanıştırdı beni anneside sonbahara bırakmayın adını koyalım dedi
nedense erkek arkadaşım benden uzaklaştı bu sabah konuştuk demediğimi bırakmadım senin söylediğin herşey benim hoşuma gidiyor dedi :KK57::KK57::KK57:
annemle ara konuş onlarla ilgili sorun yok ben evlilikten korkuyorum dedi sanki ben ona annenle beni tanıştırdedim
sanki ben evlenelim dedim kafam allak bullak

erkek arkadaşım cumartesi günü ailesiyle tanıştırdı beni anneside sonbahara bırakmayın adını koyalım dedi
nedense erkek arkadaşım benden uzaklaştı bu sabah konuştuk demediğimi bırakmadım senin söylediğin herşey benim hoşuma gidiyor dedi :KK57::KK57::KK57:
annemle ara konuş onlarla ilgili sorun yok ben evlilikten korkuyorum dedi sanki ben ona annenle beni tanıştırdedim
sanki ben evlenelim dedim kafam allak bullak
yalan söylüyor güzelim NET. evlilikten korkuyormuş, nesinden korkuyormuş evlililiğin, işin olmasın böyle insanlarla seni istemeyeni sen neden isteyeceksin ki. silkele şöyle omuzlarını bakalım. çok güzel adamlar var hayatta emin ol buna. bir gün karşına çıkacak.

yalan söylüyor güzelim NET. evlilikten korkuyormuş, nesinden korkuyormuş evlililiğin, işin olmasın böyle insanlarla seni istemeyeni sen neden isteyeceksin ki. silkele şöyle omuzlarını bakalım. çok güzel adamlar var hayatta emin ol buna. bir gün karşına çıkacak.
ben artık inancımı kaybettim

ben artık inancımı kaybettim
aaa yapma lütfen böyle. ne tür psikopatlar ne tip insanlar. türk erkekleri çok tuhaf ilişkilerinde. net değiller, kafaları karışık sürekli, ailelere bağlılar ama özgürlüklerine bayılırlar, çok ta saflar maalesef. anneleri erkek çocuklarını parmaklarında oynatır, ilk darbeyi anneler vurur aslında. sonra karşımıza hastalıklı erkekler çıkar ve neden diye sorgularız. bu tür erkekler hiç bir zaman mutlu da olmazlar, çünkü darbeliler. senin de darbe almış birini (evlilkten korkuyorum) iyileştirmeye gücün yetmez ve yetmemeli. emin ol çok iyi adamlar var :) bir yerlerde saklı, dalmışlardır. tatatammm seni farkedecek biri var.

Allıkta aldım
:KK49:
Her sabah 15 dk erken uyanmam bana yetiyor.
Evlenmeden önce yeterince bakımlıydım. Evlilik, doğum, sonra iş hayatına dönüş, bebek, eş, kaynana. Hafta içi koşuşturma, haftasonu koşuşturma. tükenmiştim. İlk iş eve yardımcı aldım. Ortalığı derliyor, topluyor, ütü de yapıyor. İnternet sitelerin de bir kaç alışveriş yaptım. Her haftasonu oğlunu, torununu ve geliniyle bizi monte etmeye çalışan kayınvalideye de bunu istemediğimi söyledim. Sonuç ne olacak bilmiyorum, toparlandım ve kendimi çok iyi hissediyorum.:KK55:
Daha iyi hissetmemizi sağlayacak değişimleri kendimizde gerçekleştirmediğimiz sürece birilerinin iyi hissettirmesini
bekleyerek ömür tüketmiş oluyoruz. Yani bunu ben söylemiyorum senin iyi hissedebilme keşfinden çıkarımım bu.
Yürekten kutluyorum canım. İyi hisseden iyi hissettirir. İyiliğin de kötülüğün de dönüşü bizedir.
Bravooo!!! :KK9: :KK68:

Etkinlik babamların evlerinin olduğu cadde de olunca, e tabii çocukta var yanlarında yukarı çıkacaklar, tuvalet, su annem de akşam yemeği yedirtmeden göndermez. :) geçmiş tecrübelerden.
Siz boyle yazinca ben de kendimi tarttim..kv bit hafta sabahtan digerinde ogleden 14-23:00 bi diger hafta da gececi calisiyor...ogleden sonralari ise gittiginde, benim annem cocugumu bakmaya bize geliyor ben isten donene kadar 2 saatligine...diger haftalarda annem sabahta geliyor..yazdiklarinizi okuyunca dedim ki niye annemi iki saatligine sehrin bi ucundan digerine getirtiriyorum ? Kayinvalidem ise giderken oglumu annemlere birakabilir ben de is cikisi alabilirim..boylelikle annem de yorulmamis olur...esime de soyledim tmm dedi :) tsk ederim :)

Tepkilerimi çok rahat veririm, hayır demeyi bilirim onda sıkıntı yok ama yapacağım bir iş için kimseden destek almam öyle alışmışım. Hal böyle olunca da "nasıl olsa o üstesinden gelir" deniyor.
Ama ne güzel bu dimdik, ayakta durmak. Hayır demeyi yeni öğreniyorum. Dün akşam eltimi annemlere davet etmemek için kendimi zor tuttum ama başardım. Yakın bir yere gittik oturduk, eşim de geldi kahve sandvic ısmarladık. sonra eşi geldi, ayrıldılar yanımızdan, biz de eve geldik. gerektiği kadar yakınlık gerektiği kadar uzaklık.

Evet maalesef öyle ama, biz de kendimize pamuk prenses gibi davranırsak, bize de öyle davranılır.
ay yazmıyacaktım ama şu cümleye bayıldım.
başkasından değer görmeyi beklemek kadar aptalca bi hareket yok bence.
siz kendinize prenses gibi davranın.
insanların da size bunu gördükçe tavrı saygısı değişecektir.
son bir haftadır aynen uyguladığım şey :cool:ve kendimi gayet huzurlu-eskisine oranla baya fark var- mutlu değerli hissediyorum.eşimin kıçı kırık sevgisine muhtaç değilmişim meğersem.boşuna çırpınıp durmuşum aylardır.şimdi o yansın derdine:KK25::KK25:

bu köklü değişimin sebebi nedir acaba?
durup dururken birden mi geldi bu istek içinize

X