aynen hertürlü şikayet hattı var :) ama icraat sıfır direk adamın eline vericekler beni galiba :)Bu ülkede böyle insanlar sevilmez bilmiyor musun?
Koyun olacaksın koyun!
Hahahaha tizzz kellesi vurula demese bariiaynen hertürlü şikayet hattı var :) ama icraat sıfır direk adamın eline vericekler beni galiba :)
oooo :) işverenin ne dedi peki :)Aaaa bende buna benzer bişey yaşamıştım Bimere şikayet etmiştim resmi kurumda çalışan birini. Ama ben baya salaklık edip firma adıyla şikayet etmiştim sonra ortaya çıkınca işler baya karışmıştı. Tehdit falan almıştım
valla yemin ederim aklıma gelmedi değil...:):)yarin bir de kk ya konu açmışsiniz diye patronunuz çağırıyormuş
Bundan sonra aklimda olsun ankesorlu telefonlardan arayayim sikayet icin
Valla biraz azar yemiştim tabi ama Allahtan çok da kötü değildi tepisi, bende gençken senin gibi çok fevriydim ilk tecrüben olduğu için bişey demiyorum falan demişti ucuz kurtulmuştumoooo :) işverenin ne dedi peki :)
bende aradım hemen patronumu dedim böyle böyle.. banada tepkisi çok değildi.sonra konuşuruz dedi. o kadar hata etmişsin tabi bulurlar adam şimdi bize takıcak falan dedi. :) tehtit edildim dedin o nasıl oldu?Valla biraz azar yemiştim tabi ama Allahtan çok da kötü değildi tepisi, bende gençken senin gibi çok fevriydim ilk tecrüben olduğu için bişey demiyorum falan demişti ucuz kurtulmuştum
Benim patronumla muhabbetleri varmış, aradı patronumu baya ağır konuştu hatta. Senin çalışanlarından biri böyle böyle yapmış bu ne terbiyesizlik sende bu işin içindesin işten at o kızı falan demiş. Patronumda işten atıp atmamak benim bileceğim iş sen karışamazsın falan dyince ona küfretmiş benim hakkımda da karşıma çıkmasın sakın o kız çok fena olur falan demişbende aradım hemen patronumu dedim böyle böyle.. banada tepkisi çok değildi.sonra konuşuruz dedi. o kadar hata etmişsin tabi bulurlar adam şimdi bize takıcak falan dedi. :) tehtit edildim dedin o nasıl oldu?
oo seninki baya olaylıymış :) bu zamanda böyle insanları sevmiyorlar. aferdesin koyun gibi sesini çıkarmıcaksın bu zamanda hakkını aramıcan konuşmıcan düşünmiceksin. ozaman senden iyisi yok ...Benim patronumla muhabbetleri varmış, aradı patronumu baya ağır konuştu hatta. Senin çalışanlarından biri böyle böyle yapmış bu ne terbiyesizlik sende bu işin içindesin işten at o kızı falan demiş. Patronumda işten atıp atmamak benim bileceğim iş sen karışamazsın falan dyince ona küfretmiş benim hakkımda da karşıma çıkmasın sakın o kız çok fena olur falan demişİş arkadaşlarımdan da gidenler olmuştu aynı resmi kuruma onlara da bu tarz şeyler söylemiş en sonunda artık işten çıktı diye yalan söylüyolardı Ama bende çok sinirlenmiştim iki ayrı yere şikayet etmiştim aynı gün adamın hakkında iki tane soruşturma başlatılmış
söylesim mi bilemiyorum burdan da bulmasınlar beni :) şaka bi yana inanılmaz kaba davranışları vardı. inan özel sektörde olmasam çok fena yapardım onu net yani...Ne gibi davranışlarda bulunmuştu bu görevli size?
Aynen öyle. İşimiz çok acildi ve kaç gün üst üste gitmeme ve izinli olmamasına rağmen yerinde yoktu. Diğer memurlara soruyorum tel verin ne zaman gelecekmiş öğrenelim diyorum, bana adamı rahatsız etmeyin işi bitince gelir işte diyo, mesai saatleri içinde onun işi benim beoo seninki baya olaylıymış :) bu zamanda böyle insanları sevmiyorlar. aferdesin koyun gibi sesini çıkarmıcaksın bu zamanda hakkını aramıcan konuşmıcan düşünmiceksin. ozaman senden iyisi yok ...
bende özelde karşılaşacağım günü iple çekiyorum....Aynen öyle. İşimiz çok acildi ve kaç gün üst üste gitmeme ve izinli olmamasına rağmen yerinde yoktu. Diğer memurlara soruyorum tel verin ne zaman gelecekmiş öğrenelim diyorum, bana adamı rahatsız etmeyin işi bitince gelir işte diyo, mesai saatleri içinde onun işi benim beBak hatırlayınca yine sinirlendim
bence kafaniza takmayin, hic bir sey olmamis gibi davranin. kimseye bir sey aciklamak zorunda degilsiniz.ik müdürle konuştum bu şikayet tamamen kişisel dedim. ben firma ismi vermedim dedim. ama bozuldular tabi. adam güya firmaya takmış. off çok moralim bozuldu. şuan hiç bişey olmamış gibi davranıyorum. sizce nasıl bi tavır takınmam lazım..