çok gerginim

iş yerindeki şu anki halimi bir görseniz:) tepkimi belli etmemek için kazık gibiyim maşallah:)

Aaaa bende buna benzer bişey yaşamıştım Bimere şikayet etmiştim resmi kurumda çalışan birini. Ama ben baya salaklık edip firma adıyla şikayet etmiştim sonra ortaya çıkınca işler baya karışmıştı. Tehdit falan almıştım

yarin bir de kk ya konu açmışsiniz diye patronunuz çağırıyormuş

Bundan sonra aklimda olsun ankesorlu telefonlardan arayayim sikayet icin

oooo :) işverenin ne dedi peki :)

insanları nasıl tehtid ediyorlar ya. bide şikayet hattı kurmuşsun gizlilik ilkesi sıfır... bidahamı şikayet etsem acaba tehtid ediliyorum diye :)

ben alo 170 aradım . direk çeteleme kadar karşı tarafa verdiler . bilginiz olsun. valla nasıl küfür ediyorum şuan tahmin edersiniz. ama bu dünyanın bide öbür tarafı var. insanları arkasına güç alıp ezmek nedemek güzel rabbim görür..

Valla biraz azar yemiştim tabi ama Allahtan çok da kötü değildi tepisi, bende gençken senin gibi çok fevriydim ilk tecrüben olduğu için bişey demiyorum falan demişti ucuz kurtulmuştum
bende aradım hemen patronumu dedim böyle böyle.. banada tepkisi çok değildi.sonra konuşuruz dedi. o kadar hata etmişsin tabi bulurlar adam şimdi bize takıcak falan dedi. :) tehtit edildim dedin o nasıl oldu?

bende aradım hemen patronumu dedim böyle böyle.. banada tepkisi çok değildi.sonra konuşuruz dedi. o kadar hata etmişsin tabi bulurlar adam şimdi bize takıcak falan dedi. :) tehtit edildim dedin o nasıl oldu?
Benim patronumla muhabbetleri varmış, aradı patronumu baya ağır konuştu hatta. Senin çalışanlarından biri böyle böyle yapmış bu ne terbiyesizlik sende bu işin içindesin işten at o kızı falan demiş. Patronumda işten atıp atmamak benim bileceğim iş sen karışamazsın falan dyince ona küfretmiş benim hakkımda da karşıma çıkmasın sakın o kız çok fena olur falan demiş İş arkadaşlarımdan da gidenler olmuştu aynı resmi kuruma onlara da bu tarz şeyler söylemiş en sonunda artık işten çıktı diye yalan söylüyolardı Ama bende çok sinirlenmiştim iki ayrı yere şikayet etmiştim aynı gün adamın hakkında iki tane soruşturma başlatılmış

oo seninki baya olaylıymış :) bu zamanda böyle insanları sevmiyorlar. aferdesin koyun gibi sesini çıkarmıcaksın bu zamanda hakkını aramıcan konuşmıcan düşünmiceksin. ozaman senden iyisi yok ...

oo seninki baya olaylıymış :) bu zamanda böyle insanları sevmiyorlar. aferdesin koyun gibi sesini çıkarmıcaksın bu zamanda hakkını aramıcan konuşmıcan düşünmiceksin. ozaman senden iyisi yok ...
Aynen öyle. İşimiz çok acildi ve kaç gün üst üste gitmeme ve izinli olmamasına rağmen yerinde yoktu. Diğer memurlara soruyorum tel verin ne zaman gelecekmiş öğrenelim diyorum, bana adamı rahatsız etmeyin işi bitince gelir işte diyo, mesai saatleri içinde onun işi benim be Bak hatırlayınca yine sinirlendim

bende özelde karşılaşacağım günü iple çekiyorum....

bence kafaniza takmayin, hic bir sey olmamis gibi davranin. kimseye bir sey aciklamak zorunda degilsiniz.
onlar size yasal yollarla bir sey sorarlarsa, o zaman soyleyin.
hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…